7
  • asgh
    #7
    A nyomás (és dőlés) mértékét a rajztáblák is a tollban mérik, nem a rajzfelületen. Már most is lehet olyan bluetooth-os tollat kapni iPad-hez, ami nyomásérzékeny.

    A nagyobb iPad valószínűleg a wacom cintiq monitorainak lenne konkurencia, ennek megfelelően is lesz árazva. Persze az is lehet, hogy a pro rajztáblák és a mostani iPad-ok közé pozicionálják, amolyan hordozható kreatív eszköznek, akkor az ára sem lesz olyan borsos és a 12" is elég lehet. Így az asztali, professzionális alkotómunkához továbbra is ott a wacom, a gyors skicceléshez terepen meg az iPad Pro.
  • vision5
    #6
    12 hüvelyk mióta óriás? :D
  • formax
    #5
    Ez hatalmas? Én nagyon kíváncsi lennék egy 25-40"-os rajztáblára, vagy asztalra! Bár a mobilitása annak gyakorlatilag 0-hoz közelít, de azért mégis... milyen lenne olyanon tervezni házat, gépet, akármit?
  • Babil
    #4
    Telefonálni lehet vele? mert akkor venni fogják a tesók mint a cukrot. :) Lehet majd vele virítani.
  • pixx
    #3
    Ez se lesz olcsóbb, én én a minimet nem cserélném le erre. De még a simát se. Bár az a mini után nagyon nagy :D Ez meg hatalmas :D
  • Anubys
    #2
    Első gondolatom nekem is ez volt, de ugye jelenleg a nyomásérzékenység annyi az iPad-ekben, hogy odatapiztál vagy sem. Ha nem változtatnak ezen, akkor nem lesz alternatívája. Ami meg az árat illeti, szerintem nem lesz lényegesen olcsóbb - de ne legyen igazam.
  • Dynamic
    #1
    Erre kíváncsi leszek. Engem főleg a tollas beviteli mód érdekelne. Jó alternatíva lehet egy Wacom Cintiq kiváltására, ugyanis Wacomék nagyon el vannak szállva. Egy hasonló méretű rajztábláért (ami ráadásul csak szimpla kijelző) van pofájuk 280 ezer forintot elkérni.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.05.05. 21:24:41