6
-
T0nk #6 Mivel jó eséllyel az egész jégből van, nem meglepő, hogy a sarkokon is jég van... -
Irasidus #5 Nem igazolja, csak lehet. Az van oda írva, nem? Engem kifejezetten boszant, ha valaki ennyire képtelen szöveget érelmezni.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.05.07. 10:22:46 -
sedward #4 Ki volt itt előbb? Erről az őshaza kérdésről eszembe, hogy amikor az internet még gyerekcipőben járt, kevés tartalommal, rákerestem kik-mit írnak, kik Erdély őslakói. A magyar történet szerint Erdély korábban lakatlan volt, őslakói a magyarok. Tovább kerestem angolul, a román hivatalos szervek angol oldalai leírták az ő mítoszaikat, amelyek szerint a Dákó-románok már előbb itt voltak. Keresek még tovább, hát nem kiderül hogy Erdély őslakói a zsidók? :) -
itsip #3 Na ne mán.
Az a 4 világos pixel pötty balra fent és 6 világos pixel pötty jobbra lent igazolja, hogy sarki jég lenne a Plútón? Nagyon vicces. -
Cyberdog #2 S halálra is unnánk magunkat. :D
De Őshaza, meg ki volt itt előbb? Oly mindegy, mivel jobban preferálom azt a nézetet, hogy Marsról származunk. De ez is csak egy állomás volt, mert eredetileg a Gliese 581d-ről származunk. Sőt 500 ezer éve mi magyarok kolonizáltuk először a Földet, mindenki más csak betelepülő volt már. :-))))))) -
SirBubu #1 én az ÚJ Magyar Őshazának simán el tudnám képzelni a Plútót
előre, magyarok! ott biztos jól békén lennénk hagyva