A szleng helyét átveszik az emodzsik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha 1-et nem használtam a vidám, szomorú, és nevető smiley-n kívül. Szerintem ez a 10-en évesek sportja 😊.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

zola2000
^_^
(n_n)

o_O

A

UUUU
A folyamat oka inkább az, hogy mostani szoftverek jó része, ha beirsz egy LOL-t, akkor fogja és automatikusan átalakítja valamilyen grafikus smilere,emojira, stb.
Nem azért terjedt el,mert az emberek eleve azt kezdték el használni.

<#action> ezt nekik, nem emodzsit

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

arty
szmájli burkában - ez már nagyon régóta hiányzott!

Forza.

Jani Hun
puszipuszi

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Mit jelent a XOXO?

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Tinman
Rasszista smileyk. Nem semmi.

Muszlim, zsidó, anglikán smileyk is lesznek?

Mutatom milyen a nem rasszista smiley: :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

😊 (:-) =\;] :>( °|° °V° °┴°

---°°--- 😊))))
Porhintés és szánalmas az az összehasonlítás ami szlengel és földrajzi lokációval igyekszik párhuzamot vonni a főleg fiatalokon eluralkodó ,válogatás nélküli, kényszeres <insert emoticon> mánia/hajlandóság közt, amelyek jellegüknél fogva változatosak, de mégiscsak az igénytelenség komfortjáig lezüllött társalgási kulturátlanságot testesítik meg.

A folyamat oka az, hogy az emberek azt hasznaljak amit kapnak. Tehat sok ember nem hasznal olyan szavakat amik nincsennek benne a prediktiv szotarban es nem hasznal olyan jeleket, roviditeseket es egyeb grafikakat, amik nincsennek rajta a billentyuzeten. Arrol nem beszelve, hogy egy rajzot konnyebb megerteni, mint a roviditeseket es a legtobb roviditesnek mara mar van grafikus megfeleloje, sot ezen grafikak valojaban sokkal nagyobb (foleg erzelmi) tartomanyt fednek le.

Erdekes lenne vizsgalni azt is, hogy ezen grafikak hasznalata mennyire kerul at a kommunikacios nyelvbol az irodalminak szamito hivatalos nyelvbe, az irasjelekhez hasonlo modon.