A szleng helyét átveszik az emodzsik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha 1-et nem használtam a vidám, szomorú, és nevető smiley-n kívül. Szerintem ez a 10-en évesek sportja 😊.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
A folyamat oka inkább az, hogy mostani szoftverek jó része, ha beirsz egy LOL-t, akkor fogja és automatikusan átalakítja valamilyen grafikus smilere,emojira, stb.
Nem azért terjedt el,mert az emberek eleve azt kezdték el használni.
Nem azért terjedt el,mert az emberek eleve azt kezdték el használni.
<#action>#action> ezt nekik, nem emodzsit
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Mit jelent a XOXO?
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Rasszista smileyk. Nem semmi.
Muszlim, zsidó, anglikán smileyk is lesznek?
Mutatom milyen a nem rasszista smiley: :-)
Muszlim, zsidó, anglikán smileyk is lesznek?
Mutatom milyen a nem rasszista smiley: :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😊 (:-) =\;] :>( °|° °V° °┴°
---°°--- 😊))))
---°°--- 😊))))
Porhintés és szánalmas az az összehasonlítás ami szlengel és földrajzi lokációval igyekszik párhuzamot vonni a főleg fiatalokon eluralkodó ,válogatás nélküli, kényszeres <insert emoticon> mánia/hajlandóság közt, amelyek jellegüknél fogva változatosak, de mégiscsak az igénytelenség komfortjáig lezüllött társalgási kulturátlanságot testesítik meg.
A folyamat oka az, hogy az emberek azt hasznaljak amit kapnak. Tehat sok ember nem hasznal olyan szavakat amik nincsennek benne a prediktiv szotarban es nem hasznal olyan jeleket, roviditeseket es egyeb grafikakat, amik nincsennek rajta a billentyuzeten. Arrol nem beszelve, hogy egy rajzot konnyebb megerteni, mint a roviditeseket es a legtobb roviditesnek mara mar van grafikus megfeleloje, sot ezen grafikak valojaban sokkal nagyobb (foleg erzelmi) tartomanyt fednek le.
Erdekes lenne vizsgalni azt is, hogy ezen grafikak hasznalata mennyire kerul at a kommunikacios nyelvbol az irodalminak szamito hivatalos nyelvbe, az irasjelekhez hasonlo modon.
Erdekes lenne vizsgalni azt is, hogy ezen grafikak hasznalata mennyire kerul at a kommunikacios nyelvbol az irodalminak szamito hivatalos nyelvbe, az irasjelekhez hasonlo modon.