Az év egyik leggázabb plakátjával hirdetik az új Terminátor-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha engem kerdezel (mell)bimbozo alakitas lesz😄 Majd sasolom, hogy latszik-e a polo alatti belso kemenyseg..😄
Na végre valaki...
jó a szemed, és úgy látom, figyelsz/ügyelsz a részletekre 😉
mert hiszen az Ördög a részletekben rejtezik, éppen ezért különösen érdemes rájuk odafigyelni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.05. 02:58:46
mert hiszen az Ördög a részletekben rejtezik, éppen ezért különösen érdemes rájuk odafigyelni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.05. 02:58:46
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Azt mar most latom, hogy a csaj nagyot fog domboritani 😄
Ha nem lőnék le a poént akkor ahhoz színészi teljesítményt is kéne nyújtani ,de így elég az az alakoskodás is amivel a szuperhősös filmeket eladják, ami az átlagnézőnek is inkább "sajátja" mintsem művészi teljesítmény, alakoskodásba jobban bele tudja élni magát a nép.
Kicsit még mindig olyan 'sorozat'-os feelingje van nem pedig mozifilmes.
Hát pedig nálam pont azt érték el, hogy nem ülök be a moziba mert kb végig unnám mint a 4. részt. Mikor megnéztem a 4-et moziba arra gondoltam, hogy ütött volna a film és elégedett is lettem volna vele ha nem lövik el a Marcus-os poént. De sajna ellőtték.
Persze jöhettek most azzal, hogy nem kell trailert nézni, de én úgy gondolom nem a spoilerezés lenne a lényege az előzeteseknek, hanem mint már említettem a kedvcsinálás a filmhez amihez nem kell feltétlenül ellőni a legnagyobb poénokat a filmből.
e98ff: Mindjárt megkapod valakitől, hogy cikkeket se olvass ilyenekről mert egy hozzászóló is spoilerezhet 😄
Persze jöhettek most azzal, hogy nem kell trailert nézni, de én úgy gondolom nem a spoilerezés lenne a lényege az előzeteseknek, hanem mint már említettem a kedvcsinálás a filmhez amihez nem kell feltétlenül ellőni a legnagyobb poénokat a filmből.
e98ff: Mindjárt megkapod valakitől, hogy cikkeket se olvass ilyenekről mert egy hozzászóló is spoilerezhet 😄
nem kötelező, eddig nem is néztem direkt a spojlerek miatt. Azt se tudtam, ki az a muksó ott középen. Erre valaki ide beírta, hogy John, most már én is tudom :S
Legközelebb a plakáton már rajta lesz a film részletes szinopszisa is...
Viccminátor.
Cameron kilépése óta vicc a sorozat sajna.....
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.05.04. 11:25:23
Cameron kilépése óta vicc a sorozat sajna.....
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.05.04. 11:25:23
Nem az a hatalmas nagy kaland plakat.
Mintha valami kezdo fotobolt felhasznalo keszitette volna-
Mintha valami kezdo fotobolt felhasznalo keszitette volna-
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
Én imádom ezt a plakátot. Akkor '90-es évek VHS-borító fílingje van, mint az állat. Nagyon retró.
A John Connoros dologhoz meg annyit, hogy könnyen lehet a csavar ellövése félrevezetés és lesz még ott valami, amit ügyesen elrejtenek.
A John Connoros dologhoz meg annyit, hogy könnyen lehet a csavar ellövése félrevezetés és lesz még ott valami, amit ügyesen elrejtenek.
Még szép, hogy ellövik. Nem azt akarják elsődlegesen, hogy meglepődj, hanem, hogy megnézd a filmet. És sokan azt mondják, hogy "hú, gép? bazmeg, ezt látnom kell!". Nem pedig, hogy "hú, spoiler, akkor meg sem nézem."
Utólag, ha jó a film, az embert rohadtul nem érdekli a dolog. Minden izgalmasat el kell lőni, hogy az ember beüljön a filmre. Aki előzetest néz, az tudja, hogy spoilerbe futhat. De előzetest nézni nem kötelező.
Utólag, ha jó a film, az embert rohadtul nem érdekli a dolog. Minden izgalmasat el kell lőni, hogy az ember beüljön a filmre. Aki előzetest néz, az tudja, hogy spoilerbe futhat. De előzetest nézni nem kötelező.
őszintén szólva én nem vártam túl sokat ettől a terminátor résztől de megnéztem volna egyszer, az biztos hogy pozitív irányba csalódtam volna filmnézés közben mikor kiderül John is gép mert erre tényleg nem számítanék.
dehát így....
dehát így....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Hát, Marcus esetében nem volt nehéz kitalálni, hogy robot, mert
- A kivégzése után még él,
- a Cyberdyne kötött vele egy szerződést még a kivégzése előtt,
- egy Terminátor filmről van szó, ami úgy kezdődik, hogy kinyírják a főhőst
(azért mertem feltételezni, hogy ő a(z egyik) főszereplő, mert ez csak egy szimpla hollywoodi blockbuster akart lenni a maga minden egyszerűségével és kiszámíthatóságával együtt. - plusz az ő nevével reklámozták a filmet, de ezt akkor nem tudtam, amikor néztem... 😄)
Nem láttam a T4 trailereit, de azonnal lejött, hogy ő egy robi, csak kérdés volt, hogy milyen robi, amire később választ kaptam, amikor rátapadt egy akna és felrobbant.
Marcusnál inkább a gép-ember vívódást akarták mélyenszántani, és nem a plot twist volt a lényeg, hogy nem ember.
Nem tudom, itt mekkora szerepe lesz annak, hogy John egy terminátor, de gondolom itt is hamar össze lehet rakni a dolgot, és nem ez lesz a lényege. De ha mégis, akkor tényleg elmentek otthonról Hollywoodban.
A TG képek pedig eddig is szarok voltak, nem lepődtem meg, hogy ilyen gagyi lett a plakát is... 😄
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.05.03. 19:26:04
- A kivégzése után még él,
- a Cyberdyne kötött vele egy szerződést még a kivégzése előtt,
- egy Terminátor filmről van szó, ami úgy kezdődik, hogy kinyírják a főhőst
(azért mertem feltételezni, hogy ő a(z egyik) főszereplő, mert ez csak egy szimpla hollywoodi blockbuster akart lenni a maga minden egyszerűségével és kiszámíthatóságával együtt. - plusz az ő nevével reklámozták a filmet, de ezt akkor nem tudtam, amikor néztem... 😄)
Nem láttam a T4 trailereit, de azonnal lejött, hogy ő egy robi, csak kérdés volt, hogy milyen robi, amire később választ kaptam, amikor rátapadt egy akna és felrobbant.
Marcusnál inkább a gép-ember vívódást akarták mélyenszántani, és nem a plot twist volt a lényeg, hogy nem ember.
Nem tudom, itt mekkora szerepe lesz annak, hogy John egy terminátor, de gondolom itt is hamar össze lehet rakni a dolgot, és nem ez lesz a lényege. De ha mégis, akkor tényleg elmentek otthonról Hollywoodban.
A TG képek pedig eddig is szarok voltak, nem lepődtem meg, hogy ilyen gagyi lett a plakát is... 😄
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.05.03. 19:26:04
Tényleg elég merész marketing stratégiát választottak azzal, hogy egyre bénábbak és bénábbak lesznek az előzetesek, és plakátok.
Hogy lehetnek ilyen baromok, hogy plakáttal is és előzetessel is ellőnek egy olyan poént a filmből, hogy John is egy gép? Kretén idióták.
A 4. rész előzetesében is elárulták, hogy Marcus robot, holott sokkal nagyobbat üthetett volna ha csak a filmben derül ki. Elmélletileg ezeknek csak kedvcsinálónak kellene lenniük, nem szétspoilerezett videóknak.... Meg most már a plakát is....
A 4. rész előzetesében is elárulták, hogy Marcus robot, holott sokkal nagyobbat üthetett volna ha csak a filmben derül ki. Elmélletileg ezeknek csak kedvcsinálónak kellene lenniük, nem szétspoilerezett videóknak.... Meg most már a plakát is....