17
-
cateran #17 Ha engem kerdezel (mell)bimbozo alakitas lesz:D Majd sasolom, hogy latszik-e a polo alatti belso kemenyseg..:D -
Dewri #16 Na végre valaki... -
SirBubu #15 jó a szemed, és úgy látom, figyelsz/ügyelsz a részletekre ;)
mert hiszen az Ördög a részletekben rejtezik, éppen ezért különösen érdemes rájuk odafigyelni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.05.05. 02:58:46 -
cateran #14 Azt mar most latom, hogy a csaj nagyot fog domboritani :D -
Sir Cryalot #13 Ha nem lőnék le a poént akkor ahhoz színészi teljesítményt is kéne nyújtani ,de így elég az az alakoskodás is amivel a szuperhősös filmeket eladják, ami az átlagnézőnek is inkább "sajátja" mintsem művészi teljesítmény, alakoskodásba jobban bele tudja élni magát a nép. -
Ragnaar #12 Kicsit még mindig olyan 'sorozat'-os feelingje van nem pedig mozifilmes. -
tomboy013 #11 Hát pedig nálam pont azt érték el, hogy nem ülök be a moziba mert kb végig unnám mint a 4. részt. Mikor megnéztem a 4-et moziba arra gondoltam, hogy ütött volna a film és elégedett is lettem volna vele ha nem lövik el a Marcus-os poént. De sajna ellőtték.
Persze jöhettek most azzal, hogy nem kell trailert nézni, de én úgy gondolom nem a spoilerezés lenne a lényege az előzeteseknek, hanem mint már említettem a kedvcsinálás a filmhez amihez nem kell feltétlenül ellőni a legnagyobb poénokat a filmből.
e98ff: Mindjárt megkapod valakitől, hogy cikkeket se olvass ilyenekről mert egy hozzászóló is spoilerezhet :D -
e98ff #10 nem kötelező, eddig nem is néztem direkt a spojlerek miatt. Azt se tudtam, ki az a muksó ott középen. Erre valaki ide beírta, hogy John, most már én is tudom :S -
Prof William #9 Legközelebb a plakáton már rajta lesz a film részletes szinopszisa is... -
Jawarider #8 Viccminátor.
Cameron kilépése óta vicc a sorozat sajna.....
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.05.04. 11:25:23 -
#7 Nem az a hatalmas nagy kaland plakat.
Mintha valami kezdo fotobolt felhasznalo keszitette volna- -
Axlkenobi #6 Én imádom ezt a plakátot. Akkor '90-es évek VHS-borító fílingje van, mint az állat. Nagyon retró.
A John Connoros dologhoz meg annyit, hogy könnyen lehet a csavar ellövése félrevezetés és lesz még ott valami, amit ügyesen elrejtenek. -
zetortraktor #5 Még szép, hogy ellövik. Nem azt akarják elsődlegesen, hogy meglepődj, hanem, hogy megnézd a filmet. És sokan azt mondják, hogy "hú, gép? bazmeg, ezt látnom kell!". Nem pedig, hogy "hú, spoiler, akkor meg sem nézem."
Utólag, ha jó a film, az embert rohadtul nem érdekli a dolog. Minden izgalmasat el kell lőni, hogy az ember beüljön a filmre. Aki előzetest néz, az tudja, hogy spoilerbe futhat. De előzetest nézni nem kötelező. -
kissssss #4 őszintén szólva én nem vártam túl sokat ettől a terminátor résztől de megnéztem volna egyszer, az biztos hogy pozitív irányba csalódtam volna filmnézés közben mikor kiderül John is gép mert erre tényleg nem számítanék.
dehát így.... -
#3 Hát, Marcus esetében nem volt nehéz kitalálni, hogy robot, mert
- A kivégzése után még él,
- a Cyberdyne kötött vele egy szerződést még a kivégzése előtt,
- egy Terminátor filmről van szó, ami úgy kezdődik, hogy kinyírják a főhőst
(azért mertem feltételezni, hogy ő a(z egyik) főszereplő, mert ez csak egy szimpla hollywoodi blockbuster akart lenni a maga minden egyszerűségével és kiszámíthatóságával együtt. - plusz az ő nevével reklámozták a filmet, de ezt akkor nem tudtam, amikor néztem... :D)
Nem láttam a T4 trailereit, de azonnal lejött, hogy ő egy robi, csak kérdés volt, hogy milyen robi, amire később választ kaptam, amikor rátapadt egy akna és felrobbant.
Marcusnál inkább a gép-ember vívódást akarták mélyenszántani, és nem a plot twist volt a lényeg, hogy nem ember.
Nem tudom, itt mekkora szerepe lesz annak, hogy John egy terminátor, de gondolom itt is hamar össze lehet rakni a dolgot, és nem ez lesz a lényege. De ha mégis, akkor tényleg elmentek otthonról Hollywoodban.
A TG képek pedig eddig is szarok voltak, nem lepődtem meg, hogy ilyen gagyi lett a plakát is... :D
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.05.03. 19:26:04 -
Cickány90 #2 Tényleg elég merész marketing stratégiát választottak azzal, hogy egyre bénábbak és bénábbak lesznek az előzetesek, és plakátok. -
tomboy013 #1 Hogy lehetnek ilyen baromok, hogy plakáttal is és előzetessel is ellőnek egy olyan poént a filmből, hogy John is egy gép? Kretén idióták.
A 4. rész előzetesében is elárulták, hogy Marcus robot, holott sokkal nagyobbat üthetett volna ha csak a filmben derül ki. Elmélletileg ezeknek csak kedvcsinálónak kellene lenniük, nem szétspoilerezett videóknak.... Meg most már a plakát is....