5
  • kvp
    #5
    Manapsag mar nem annyira fontos a failsafe tervezes, tehat olyanra epiteni egy autot, hogy szandekosan is csak nagyon nehezen lehessen elrontani es a vezetonek/utasoknak mindig legyen kezi felulbiralasi lehetoseguk (veszleallito gomb).

    Tekintve, hogy a legtobb auto varhatoan amugy is automata lesz par even belul, igy a gyartok inkabb a meglevo tavvezerlo rendszerek biztonsagosabba tetelere koncentralnak inkabb. Ezert is nem kerul a legtobb autoba ma mar veszleallito sem, ami a palyaautoknal meg sok helyen kotelezo, a regi autokban pedig a gyujtaskapcsolo reszet kepezte.

    Ha nem javul a tavvezerlesi rendszerek biztonsaga, akkor egyre tobb gyerek jatszik majd karambolosat a kornyekukon mozgo autokkal.
  • Ender Wiggin #4
    remélhetőleg ez extra lesz csupán, mint most, és ha nem, akkor remélhetőleg ki lehet valahogy iktatni... a rádiójeles ajtónyitókat elég régóta lehet machinálni, úgyhogy az internet már csak egy apró lépés a fostengerben, amit a 21. század technológiájának erőszakos térnyerése jelent.
  • Elmin
    #3
    Ha belerakják az autókba az internet elérést, és azon keresztül el lehet érni az elektronikát akkor már elég csak az érzékelők adatait módosítani és már majdnem mindent megtehetnek. Sajnos.
  • Lapajka
    #2
    Szuper csak egy pici baj van, hogy ha nem vagy ott, akkor hogy viszed el a kocsit..? :D
  • barret
    #1
    Nem kell neki ezt megengedni,és már nem is létezik ez a probléma :D
    Nem az én hozzáállásom,hanem az autógyártóké.