Tévésorozat készül a Galaxy Questből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamu sorozatból készült film sorozata? Interesting...
A Trekkie-k ki lesznek akadva 😉
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
oké :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
igen tv sorozat adta az alap 5letet. De maga a film sztem sorozatnak hülyeség lesz.
Hányszor akarják eljátszani, hogy idegenek a tévé adásunk alapján a színészeket hősöknek hiszik? :o Mert ugye ez volt a film alap sztorija. Sztem ez a film pont úgy volt jó ahogy volt.
Sorozat ebből? Véleményem szerint nem kellene.
Hányszor akarják eljátszani, hogy idegenek a tévé adásunk alapján a színészeket hősöknek hiszik? :o Mert ugye ez volt a film alap sztorija. Sztem ez a film pont úgy volt jó ahogy volt.
Sorozat ebből? Véleményem szerint nem kellene.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Röhögve tudnák pótolni őket, tele van Hollywood alkalmas színészekkel. A téma pedig eleve tévésorozat után kiált, annyi benne a lehetőség.
a mozi stábját nem tudnják pótolni, de a téma lehet, hogy még velük sem működne sorozat formájában...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams