8
-
#8 Csak lehallgatják a digitális jelet, és ha Eddát találnak, jönnek. -
#7 Az időseknek hiányzik még a régi magyar táncdalok ... de pont ezért lesz jó hogy 25 adó lesz 5 helyett mert több féle igényt lehet kiszolgálni. -
#6 De kinek mi a tömegzene, és kinek mi a színvonalas zene? Van aki szerint a bartók rádió az, én meg valahányszor meghallom a szar amerikai tömegzenét adó petőfit, fülhallgatót teszek mert nem bírom ... de ami hallgatok az ugyanúgy tömegzene keletebbre (Mizuki Nana, akb-snh-jkt48, Aoyama Thelma, Ueto Aya, Claris, vocaloidok) -
elektzaccc #5 "Magyarországon a digitális földfelszíni rádióhálózatok esetében a DAB+ platformra esett a választás, itt 7 különböző állomás elérhető (Budapesten és környékén). "
Nem is kis hazankrol lenne szo, ha nem a fovarosban lenne valami eloszor elerheto...
(bar ha jol emlekszem volt ilyen, a Westel900 :) Az a Balaton korul epult ki legeloszor) -
elektzaccc #4 Valoban. Europat jarva nagyon ritkan hallani szinvonalas adot. Magyarorszagon a Petofi volt ilyen a kezdetekben, itt kint talan a spanyoloknal hallottam vmi hasonlo szinvonalut. Jellemzo, h az orszagosan foghato adok ami akar 100km-en keresztul is szolnak, azt a tomeg sz@rt adjak, amiket az elmult 30 evben slagernek titulaltak. Szerintem is hiaba lesz modernebb technika, nem feltetlenul lesz gyakorlati haszna.
A DVB is hiaba hasznalhato sokmindenre, tobb nyelvu felirat, hang, alig talalni ilyen adot a szolgaltatok listajan, aki ezt is szolgaltatna. Az EPG meg ugy ahogy hasznalhato, persze az is inkabb kabelen, muholdon szenvedes.
-
xyl #3 "...hagyományos alapokon működő csatornák száma mindössze 5". Ja, csak sokszor a több csatorna nem jelent magasabb színvonalat. A rádió valamikor csoda volt, komoly dolog, nagyon odafigyeltek arra, hogy milyen műsorok készültek. Manapság: Egy csomó adó csak "trendi" zenét ad, némi, sokszor eléggé színvonaltalan, humorosnak gondolt ökörködéssel fűszerzve. -
#2 A DAB is rádióhullámon megy, csak tömörített, digitális formában, így 1 frekvencián több adó is elfér. -
#1 És akkor most hogy találnak meg minket a zufósetik?
XD