6
  • rajdi
    #6
    Az Ericsson-nál meg hogy örülhetnek. Legalább adják vissza nekik a mobil részleget, azért még név a szakmában a svéd márka.
  • caius marius
    #5
    Követ egyáltalán valami stratégiát? Nem úgy tünik... Kicsit olyan az egész mintha egy gyerek irányítaná.
  • Tinman #4
    A Z4 lol, a Z1-hez képest, mely tavaly jött ki ez tud annyival többet, hogy megérje rá váltani? Nem. A küllem ugyan a fos vastag kávás. Hogy 2GB RAM vagy 3GB az tök mindegy. 16GB vs 32GB megint nem egy nagy valami, ott az SD bővíthetőség, ha nagyon kell a hely. A kijelző színeire az Z1 esetében sem volt panasz.

    A kamera meg kvázi u.a., mint a Z1-nél, meg lehet nézni a készített képeket, ráadásul van CFW mellyel elő lehet csalogatni 4k illetve 60FPS felvételt is. Lollipop szintén megoldható. A Sony rettentő béna stratégiát követ.
  • culas25hc
    #3
    Én szeretem az az ocsmány alsó-felső kávát, számomra így kényelmesebb fogni a telefont, nem kell a hüvelykujjam kitörni, hogy megérintsem a 3 funkció gomb valamelyikét. Bár nekem 4,5" Sony-m van, lehet 5,2"-on már zavarna.

    Amúgy sajnálnám ha bezárnák a bazárt, dizájnra egyedül a Sony-k tetszenek, meg a Nokiák, amit viszont szintén nem sokáig lehet kapni :(
  • caius marius
    #2
    Mehetnek a levesbe. Mégmajd minnyá megsértődnek, hogy nem sikerült bejutni a nagyok közé. Ahhoz először valamit le kellene tenni az asztalra.
  • who am I 7
    #1
    azt az ocsmány fél méteres alsó,felső kávát nem akarják lefaragni picit? :D szoniéknál megállt az idő?