A Halálos iramban 7 minden idők 3. legsikeresebb filmje is lehet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondtam, csak ennél nem az a cél, hanem, hogy minél szélesebb közönséghez jusson el, amit a látvánnyal lehet elérni.
Amúgy meg mondj 5 jó,látványos autós filmet, amiben nem fordul elő, hogy megcáfolnák a fizikát.
Attól, hogy nem hűen (hanem szinte sehogy) követi a fizikát még nem tekintem szarnak. Egyszerűen nem neked szól és kész. Ettől még lehet valami nem szar.
Hidd el, ismerem a fizikát sajnos. Volt pár balesetem és tanított a szembejövő repülni motorral, úgyhogy nem kell bemutatni, hogy hogyan törik az autó és a motor.
Amúgy meg az űr-környezetet könnyebb lemodellezni, hogy látványosabb legyen mint azt,amit mindenki napi szinten megél/átél. Honnan tudod, hogy az valós amit készítenek az űr scifi ? Voltál ott és tapasztaltad? Nem tartom valószínűnek. Azt mutatnak amit akarnak.
Utoljára szerkesztette: kiborg, 2015.04.23. 12:06:34
jajj, ne mondd már, hogy nem láttál még olyan akciófilmet, amiben a realizmus valamelyest nagyaobb szerepet kapott, mint ezekben a szarokban. az meg, hogy a valóság nem látványos, csak olyan ember trollából származhat, aki nem hagyja el a sötét szobáját még akkor sem, ha épp elromlott az internet. nem a CGI-n múlik, hogy van-e fizika, egy csomó űrben játszódó CGI-film van, ami reális, hanem a rendezőn (na meg a célközönség szellemi képességein).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A valóság nem látványos. Egy viszonylag kis ütközéstől nem robban fel az autó. Kis ütközéstől nem áll fejtetőre az autó.
Mondom ezt úgy, hogy kedvelem a sorozatot, de mint akció/techdemo nem mint dokumentum film.
A maga helyén kell kezelni. CGI-től nem kell elvárni a fizikát. 😄
Ha valóságot akarsz nézni, nézz ki az ablakon.

Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |

látványfilm miért nem lehet kissé valószerűbb? a valóság nem látványos? könyörgöm!

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Ez csak egy látványos akciómozi, realitást nem kell benne keresni, ebben a hetedik részben meg pláne nem, itt minden második autós jelenetben simán meghalna mindenki a valóságban (különösen az erősített kasztnis-légzsákmentes-frontális ütközés padlógázzal jelenet beteg...), ezek meg karcolás nélkül szállnak ki mindenből... Az se rossz, mikor Dom megemeli a "hiperszuperkarbonegyetlenavilágon" kocsit, míg "Brájen" alámászik, csak éppen előtte elmondják, hogy páncélozott az egész kocsi, tehát nem nagyon tudná emelgetni... Na ilyenek.😊 De látványnak és poénnak abszolút jó.

Aki meg azért húzza le, mert nem realisztikus, az nézzen dokumentumfilmeket meg autóversenyközvetítéseket. Ez egy "hálivúdi" látványfilm, könyörgöm...
Persze, hogy nem, de nem az kell ahhoz, hogy nagy szám legyen. Hanem, hogy megbizonyosodjon róla az ember, hogy nagy szám-e. Hogy megnézze.
Az első részek teljesen mások voltak mint az utolsó 3 rész.
Nekem tetszett az első, utána csak megnéztem a többit. De a nagy változás személy szerint az 5. rész volt, ami inkább ment kicsit át poénba ami igen bejövős.

Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.04.20. 14:27:35

Megmondom őszintén, csak az első néhány részt láttam - de az annyira gagyi, szánalmas, volt, hogy szavakat nem találok rá...

A földúton csikorgó gumik, az eltökélt arckifejezésről jobban gyorsuló autók, a teljes erőből fokozatba b@szott váltástól jobban gyorsuló autó, meg virsli gumikon 220-al a tűkanyarban... És 50 perc folyamatos gyorsulás közben kétszer fékeznek.

Akkor már inkább újra megnézem a Taxi-kat, mert az vicces... :-)
Annyira azért nem nagy szám.....