18
  • Whysper
    #18
    NV-AMD-Intel befelezés .. cool !! 8)) ( vicc volt mielőtt kioktatnál)
  • kisfacko
    #17
    Emlékeim szerint arról is volt egy közlemény, hogy nyugodtan ki lehet kukázni az első 3 rész mentéseit, mert nem fogod hasznát venni.
  • WoodrowWilson
    #16
    Hát, kb. felrobbantam a harmadik rész befejezése után, és most is gyűlölöm azt a hülyeséget. Ennek ellenére épp most vagyok a sokadig trilógia-végigjátszásom közepén, mivel a végső ostobaságig vezető út sokkal több pluszt ad, mint amennyire negatív a befejezés.
  • TwistR
    #15
    És milyen szájízzel fejezed be az egészet, amikor egy huszárvágással a kukába vágják az egész addigi játékodat? Oké, ez itt nem az a topik, ahol a 3 befejezését kell megtárgyalni, egyszerűen csak hangot adtam a szkeptimizmusomnak, mert személy szerint a bioware, mint játékfejlesztő cég nálam lehúzta magát, pedig az összes játékukat gondolkodás nélkül megvettem eddig.
  • WoodrowWilson
    #14
    A Bioware játékok igazi erőssége a karakterek közti interakció, nem a sztori, tehát pont a befejezés elé "erőltetett" rész.
  • BoneDragon
    #13
    Mivel semmi köze nem lesz az első 3 részhez, maximum rejtett utalások lesznek... Jöhetne már az E3 konkrét infokkal.
  • G18XM8
    #12
    Szerintem az még jó lenne, ha választható lehetne, hogy a játékos Shepard-ot irányítsa. Pl. ha valakinek a 3. rész végén (elvileg) túléli Shepard és őt bízhatnák meg a fenti feladattal. Ha meg nem élte túl, akkor jöhetne az új karakter. Kinek mihez lenne kedve. Én pl. nem vagyok kíváncsi az új karakterre. Meg lehetne oldani és szerintem a rajongók is díjaznák. Amúgy meg kíváncsi leszek, hogy a kaszásokkal kapcsolatos döntés visszaköszön -e majd a 4-ben, vagy kötelezően csak egy fajta döntés folytatása lesz.
  • kisfacko
    #11
    Ugyan mit spoilerezett el? Már réges-rég bejelentették, hogy a Mass Effect 4-nek köze nem lesz az előző részek főszereplőjéhez.
  • Prof William
    #10
    "Eddig ugye csupán szavakban lehettünk gonoszak vagy pozitívak ám most közben cselekedhetünk is. Hogy érthetőbb legyen íme egy példa: egy vitás helyzetben a negatív és fenyegető válasz helyett egyszerűen elővesszük fegyverünket és a másik fél fejéhez szorítjuk így nyomatékosítva a mondandónkat."

    Ez már azért a 2-ben is így volt. Renegade döntésekre néha nagyon "mulatságos" dolgokat cselekedett Shephard.
  • TwistR
    #9
    "A világ természetesen reagál a tevékenységünkre és a csapatunk tagjai is nagyon figyelik a tetteinket."
    hehe, a végén úgysem lesz más csak zöld-piros-kék befejezés... teljesen felesleges a bioware-nek játékot erőltetnie elé.
  • TokraFan
    #8
    Csak sikerült elspoilerezni a cikk végét. Gratulálok! Dilettáns SG.
  • ferenc001
    #7
    Nos, ott van a Zha'til is, bár lehet vitatkozni hogy ők fajnak számítanak-e vagy sem, de legtöbben annak veszik. Mindenesetre mesterségesen lettek létre hozva, intelligensek voltak, és szimbiózisban életek a Zha fajjal.
    De ha hihetünk Javiknak, akkor minden cycle-nek megvolt a maga mesterségesen létrehozott faja.
  • cateran
    #6
    A Rachni? Aligha..Bar a Proteanok harci egysegeknek "fejlesztgettek" oket (miutan felfedeztek a Rachni fajt), a kialakulasuk alapbol termeszetes volt.
    "The rachni, a species of spacefaring insects guided by a hive-mind intelligence, evolved on Suen, a planet tidally-locked to its red dwarf star. Life developed in a habitable terminator zone between hemispheres that were constantly scorched or perpetually frozen. The harsh conditions of Suen's surface forced the rachni to forage underground amid sprawling subterranean river systems.

    Sometime at the height of the Prothean Empire, the Protheans discovered the rachni and bred them as weapons of war, selecting for the most cunning and warlike queens and unleashing rachni swarms on their enemies. Eventually, the rachni became too difficult to control and turned on their Prothean masters. The Protheans attempted to eradicate the rachni and destroyed as many as 200 worlds before they were satisfied the rachni were extinct, but enough survived on Suen to replenish their population."

    A Geth volt az egyetlen mestersegesen letrehozott faj, amennyire tudom:)
  • Sir Cryalot
    #5
    Az lenne itt a jóljárás hogyha a fejlesztők látva/játszva a titanfall-t áttekintették volna a 3-ban lévő irányítható lépegetős rész "komolyságát" és újfent nagy igyekezetükben gatyába rázták volna a jármű-interakciót, mert szerintem ez ,hogy az 1-ből nagy kegyesen visszahozzuk a nagybetűs mako-t az nyilván kevés lesz.
  • mulli1986
    #4
    Ha belegondolsz volt itt azért másfajta faj is. Pld a Rakni faj úgy lett fejlesztve. De nem hiszem hogy tudnának olyan sztorit írni, ami ne lenne lerágott csont, bár nekem a Leviathan DLC eléggé odab*szott és meglepő volt. Szeretem mikor egy játék meg tud lepni.
  • Ender Wiggin #3
    biztos voltam benne, hogy majd előjönnek egy még pusztítóbb rejtélyes ellenésggel, mint a reaperek voltak :-D melyről eddig a kutya sem hallott, meg a reaperek sem. elég valószínű sztori, mi?
    egyébként az sosem értettem, hogy miért nem mehet akciózni mindenki a capatból, ez a "három ember kizárólag" elég nagy baromság volt.
  • Sir Cryalot
    #2
    -pedig ez jó hír, ez azt jelenti hogy ha lerágott csont is (trope) , akkor a kevésbé hitványabbik, mert pl. a 2-be jutott trope az a "visceral" volt --> http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/EvilIsVisceral

    "technology" <> "visceral"

    "Mass Effect 2 — Your ship is all clean lines and metal. The Collector ship is all black monolith tech overgrown by some kind of organic... stuff. The Collectors themselves have an exaggerated insectoid and exposed-muscles look. Slightly less prominent but still present in the case of the Reapers, who all look like gigantic black metallic space cuttlefish. "

    -ráadásul visceral megfejelve a gears of waros run& gun-nal ami dupla negatív, de a pillanatnyi értékelésnek jót tett.
  • RAZOR27
    #1
    "Kutatásunk folyamán egy rég elfeledett faj, a Remnant maradványaira bukkanunk akik természetesen fejlettebb technológiájuk révén komoly fenyegetést jelentenek ránk" Egyszer élném már meg, hogy egy sci-fi frencsájz ne ezt a lerágott csontot használná újra meg újra meg újra meg újra....