13
Visszatérnek a műanyag gitárok!
  • Zsolt05
    #13
    Hello! segítséget szeretnék kérni.
    Nemrégiben vásároltam egy Gitárt játékkal.
    Rgh-s gépem van. Szépen el is indul a játék, viszont nem lehet úgy csinálni hogy előre lenyomjuk a húrt majd utána pengetünk, hanem közvetlen a pengetés pillanatában kell lenyomni a húrt is. csak akkor fogadja el. A tutoriál részt nem is lehet megcsinálni benne.
  • kutyakiki81
    #12
    Akció
  • kutyakiki81
    #11
  • kutyakiki81
    #10
    Megérkezett :D


  • kutyakiki81
    #9
  • kutyakiki81
    #8
  • kutyakiki81
    #7
    Tesztelve a GHL
  • kutyakiki81
    #6
  • kutyakiki81
    #5
  • kutyakiki81
    #4
    Majd jönnek a jobb dalok, fizetős DLC formában :)
  • benőmenő
    #3
    Eddig nem agyeldobós a setlist :/
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Avicii
    Alter Bridge “Cry of Achilles”
    American Authors “Best Day of My Life”
    Band Of Skulls “Asleep At The Wheel”
    Biffy Clyro “Sounds Like Balloons”
    The Black Keys “Gold On The Ceiling”
    Black Veil Brides
    Blitz Kids “Sometimes”
    Carrie Underwood “Before He Cheats”
    Ed Sheeran
    Ed Sheeran “Sing”
    Fall Out Boy “My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)”
    Gary Clark Jr. “Don’t Owe You A Thang”
    Gary Clark Jr.
    The Gaslight Anthem “45”
    Green Day “Oh Love”
    Green Day
    Jake Bugg “What Doesn’t Kill You”
    The Killers “When You Were Young”
    The Lumineers “Ho Hey”
    Madden Brothers
    My Chemical Romance “Na Na Na Na”
    Neon Trees
    Of Monsters and Men “Little Talks”
    Paramore
    Pierce The Veil
    The Police “Message In A Bottle”
    The Rolling Stones
    Skaters
    Skrillex
    State Champs
    Vampire Weekend
    The War on Drugs “Under The Pressure”
    Weezer
  • akyyy
    #2
    ez egy fos lesz. nem vagyok nagy GH-s, de elég szar ez a 3 gombos módszer.

    illeve ez az élő videózás. jó hogy nem böngészőben játszható videójátékra csinálják már akkor.
  • kutyakiki81
    #1
    A korábbi pletykáknak megfelelően idén a Guitar Hero-sorozat is visszatér, nem csak a Rock Band: a Guitar Hero Live ősszel jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, méghozzá 100 dolláros áron, egy vadonatúj gitárkontrollerrel.

    A játékot a DJ Herót is jegyző FreeStyleGames fejleszti, és nem kis feladatot vállalt magára, hiszen rebootolni készül a szériát, így a Live egy sor olyan változtatást hoz, ami még azoknak is felfrissíti a Guitar Hero-élményt, akik egyébként ezer éve ismerik a címet.


    Kezdjük mindjárt a kontrollerrel: a kiegészítőről (és így a játékból) eltűnik az eredeti gombelrendezés, helyette hat különböző gombot kapunk, méghozzá kétszer három darabot. Miért? Mert ez a felállás jobban fekszik a kezdőknek, de több nehézséget hoz a profiknak: a játék "autópályáján" ezentúl három sávban érkeznek a hangjegyek, így az újoncoknak elég ezekre koncentrálniuk, a veteránoknak azonban (attól függően, hogy fekete vagy fehér hangjegyeket kapunk) két soron kell játszaniuk, sőt olykor olyan gombkombinációt kell előhozniuk, amely jobban hasonlít a valódi gitárakkordokra.

    A második újdonság, hogy a Guitar Hero ejtette a karikatúraszerű látványvilágot, helyette mindent élőszereplős jelenetekkel ábrázol a cím, de úgy, hogy mi belső nézetből látjuk az eseményeket. A kamera folyamatosan pásztázza majd a nézőteret, néha pedig a zenésztársakra figyel; a legkeményebb pedig az, hogy ez az élőszereplős videó is folyamatosan reagál majd a teljesítményünkre: a közönség ugyanúgy hőbörög és éljenez majd, mint korábban. Lásd a trailert, tulajdonképpen gameplay az egész.

    Végül a harmadik fontos adalék a GHTV: egy 24 órában futó élő zenetévé, aminek a csatornáit a FreeStyleGames fogja szerkeszteni. Ha bekapcsoljuk, eljátszhatjuk az éppen futó nótát, akár multiplayerben is, ha pedig nem tetszik a műsor, csatornát válthatunk. A GHTV lesz az a platform is, amely a játék bővítésére szolgál: az Activision a jövőben nem fog évente új Guitar Heróval és kiegészítőkkel előrukkolni, kizárólag a digitális kiegészítőkre koncentrál majd.

    A teljes előadólista persze még nem ismert, de The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil és Blitz Kids biztosan lesz a felhozatalban.


    A Guitar Hero Live tehát élesen szembemegy a Rock Band 4 modelljével, ugyanis míg a Harmonix a hagyományok felidézésére koncentrál, az Activision inkább újítana. Ennek persze meglesz a böjtje is: a korábbi kiegészítők és DLC-k nem lesznek áthozhatók az új játékba...

    Forrás : Gamekapocs.hu