9
Total War Battle: Kingdom x-platform MMORTS
-
#9 Jó sokáig gyúrtam a zárt bétát, de ugyanaz lett a vége, mint a Traviannal meg a Kingmakerrel: végeredményben ugyanazt csinálod, ha effektíven akarsz játszani; vagy fizetsz, vagy ötpercenként a gép előtt ülsz.
Fogalmam sincs, hogy ezen a zsáneren hogyan lehetne túllépni végre, mert ha ettől eltekintek (meg attól, hogy PC-n nyilván inkább a "normális" TW elé ülök le), akkor egyébként egy, már a zárt béta fázisában is nagyon jól összerakott, voltaképp még asztali gépen is szépen, hangulatosan festő és koherens játék, számtalan aprósággal és jó ötlettel.
Az a paradox helyzet állt elő, hogy nagyon hamar meguntam, másfelől viszont valahol sajnálom, hogy meguntam, mivel egyébként pedig szerettem.
Talán ott cseszték el, hogy nagyon ráerőltették a Total War-címkét. Valószínűleg ha ezt nem teszik, a kritikák - megfelelőbben pozicionálva a cuccot - jóval kedvezőbbek lettek volna. -
#8 Erdemes szem elott tartani, hogy ez egy cross platform jatek, amit telefonon is tudnod kell kezelni. Ebbol fakadoan nyilvan ne varjunk egy total.war rome-t vagy shogunt. Mint irtam, a telefonos hasonlo appokhoz lenyegesen tobbet ad, nyilvan egy standalone pc jatekhoz kepest gagyi lesz... -
#7 Pont most olvastam steamen az értékeléseket, hát eléggé lehúzták. :( -
#6 Zárt bétába bekerültem de nekem nem jött be. A harc rendszer túl buta és túl leegyszerűsített. Tizedannyira sem lehet irányítani az egységeidet mint a total war sorozatokban. A gazdasági és építkezős része még elment, bár véleményem szerint egy idő után iszonyat nehéz az egységeidet fejlesztened mert baromi költséges és sokáig tart. Vicc, hogy egy kard vagy pajzs fejlesztése micsoda alapanyag mennyiséget vesz igénybe. Szóval kb fent volt 1 hónapig a steam könyvtáramban utána letöröltem és azóta is ot szürkéllik. Nekem nem jött be. -
#5 (lenti videó beszúrva)
-
#4 gameplay -
#3 Alapból mivel pár perc játékom van még benne az alábbi körvonalazódik:
Tipikus városépítős stratégia, amilyenekből van 2 tucat androidon/ios-n (stormfall: rise of Balur etc..), kiegészítve egy szép 3d-s környezettel, amihez a többihez képest egy a pc-s total war battle sorozatoz képest butitott, a telefonos applikációkhoz képest viszont lényegesen többet adó csatarendszer tartozik és városfejlesztés tartozik (pl van terraforming)
BAttle-k esetében összetudod állítani milyen típusú egységeket használsz, ezeket egy szűk területen tudod pozícionálni és különbző buffokat árjuk tenni. Kő-papír-olló elv a mérvadó, de vannak egységtipikus skillek (pl swowrdman-taunt), amikkel tudsz operálni.
-
#2 Jól hangzik. MMORTS amúgy se nagyon van ami jó. Írj róla még egy adagot, hogy mi ez, szúrj be pár képet, mert így önmagában lehet nem fogják díjazni a moderátorok topic nyitást. -
#1 Sziasztok!
Béta elindult, lehet jelentkezni rá: http://www.totalwar.com/kingdom
Cross platform game, amit majd játszhatsz apple és android és pc-n is. Jelenleg pc van a teszt.