8
  • TomecK
    #8
    Eddig én is WP-t nyúztam kb. 2 évig. Androidom volt már elég az egy kazal kaki. Pár napja cseréltem iPhone-ra. 1-2 dolog hiányzik a WP-ből még azért. iPhone egyenlőre gyorsabb, és stabilabb mindamellett, hogy még szép is a kezelőfelület.

    De egyébként tényleg WP fejlődik legtöbbet. 3-4 év múlva megint WP-t veszek szerintem.
  • Borg18754
    #7
    Detto. Több évnyi androidos szenvedés után vettem egy WP-s telefont (520), megváltás volt. Sosem váltanék vissza lagdroidra. 1-2 apróbb hibája még van a WP-nek, de 10 szer olyan gyorsan fejlődik mint az IOS és az Android együttvéve.
  • fapapi
    #6
    Magán tapasztalatom, röviden.

    Több androidos készülékem is volt a közép és a csúcskategóriából.
    Nem vagyok extrém felhasználó, levelezés, böngészés, Voip programok, GPS, és természetesen telefonálás. Minden android készülékkel megszívtam, 1-2 hónap használat után 1 nap alatt lemerült, folytonos hiba üzenetek, fagyások, aksi ki-be játékok, amikor kellett és szükségem volt rá mindig lehalt. A garanciális javítások sorozata, ahol cserétek 6 db csavart, és esetleg újratelepítették az alap szoftvert.

    Meguntam, berágtam, váltottam.
    Vásároltam egy WP-t.
    Mindenre tudom használni a telefont, amire eddig is.
    Az alkalmazás ellátása egyre jobb, mindent megtaláltam amit szerettem volna, sőt többet is.
    Nincs 20.000 finó program, és 10.000 egyéb értelmetlenség.

    Nekem személy szerint nyugalmat hozott az életembe (telefonhasználatról beszélek) mindig működik amikor kell, 2-3 naponta töltöm (520 – 625 – 735 - 830 készülékeket használtam ezekre mind igaz volt).
    Nem fagy meg, nem áll meg, nem kell az akkumulátort ki-be teszegetnem, nem kell folyamatos áramellátás, nem dob idióta hibaüzeneteket, tudok telefonálni amikor akarok. Gyors mint a villám (520 azért lassabb mint a 830, de soha nem teljesített úgy, hogy idegesítsen az elvárt szintet tartja).

    Éves tapasztalatomat véstem ide, nem 2 hete használom a telefont.
    Az összes családtagom azóta lecserélte az androidos telefont WP-re. A 73 éves nagymamás is 520-as készüléket használ, gond nélkül. Több barátom is váltott, és eddig senki nem bánta meg.
    Nekem jó döntés volt a váltás, és soha, de soha az életben nem akarok androidhoz nyúlni. Már csak nevetek a metrón idegeskedő embereken akik legszívesebben a falhoz vágnák a készüléket, mert megint megadta magát.

    Még egy apróság. Egyik ismerősöm vásárolt egy hibás készüléket. Igen ilyen is van! A Nokia cserélte neki, nem javítgatták, és szaroztak. Azóta is hibátlanul működik.
  • bakkerman
    #5
    Neked az almás Tim Cook jobban bejon mi? :) Ő is saját kapura játszik akárcsak te :D
  • Gauge
    #4
    Csoda, hogy egy mondatot le tudtál írni hiba nélkül.
  • semmikozod
    #3
    Gratulálok
  • tomboy013
    #2
    Az aztán a gondolkodásmód.....


    .....Jézusom :D
  • dyy
    #1
    na már csak a csávó kinézete miatt sem veszek wines telefont soha.