8
-
Lacee83 #8 Pontosan! Az első az etalon. Tetszett a többi rész is (a 6. kevésbé) de nem bánnám ha befejeznék.... Elég béna a Halálos iramban 14. stb mert ha így megy nem állnak le addig. Hol vannak az eredeti ötletek??
Lesz majd egy rész ahol az ürben versenyeznek. igazából egyre magasabbra teszik a lécet és szerintem ebbe fog belebukni a sorozat. -
Sir Cryalot #7 "ki kap kiemelt szerepet benne. "
pedig egyértelmű, valami dudebro -
#6 Rühelltem a "macsó-menő-csávó-vagyok-kisapám" vergődéseket. -
#5 Mert az olyan rohadtul egyedi volt am... -
Kotomicuki #4 Vin Diesel is öregszik! :( -
VolJin #3 Szerintem csak azért nem lesz a Windovsból 9-es verziószám, hanem rögtön 10-re ugranak hogy még ne érjék őket utol a halálos iramban.... -
masuda #2 Az első részt imádtam annak idején! Van benne történet, és igen, akciófilm az is. Mégis nagyobb hangsúly volt a versenyeken és az autókon. Még a harmadik is részt nagyon bejön, mert szeretem a driftet és Japánt is. Ott egyedül csak a jellegtelen főszereplővel van némi gondom. Ettől függetlenül a többi részt is jónak tartom a maga nemében, csak ezek már messze nem az első kategóriájában vannak. -
Jawarider #1 Azt sajnálom, hogy az első részhez hasonló történetű/ hangulatú rész nem lett. Utána is el lehetett volna menni az akció felé.