Az első infók a Halálos iramban 8-ról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan! Az első az etalon. Tetszett a többi rész is (a 6. kevésbé) de nem bánnám ha befejeznék.... Elég béna a Halálos iramban 14. stb mert ha így megy nem állnak le addig. Hol vannak az eredeti ötletek??
Lesz majd egy rész ahol az ürben versenyeznek. igazából egyre magasabbra teszik a lécet és szerintem ebbe fog belebukni a sorozat.
"ki kap kiemelt szerepet benne. "

pedig egyértelmű, valami dudebro

IMYke2.0.0.0
Rühelltem a "macsó-menő-csávó-vagyok-kisapám" vergődéseket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki
Mert az olyan rohadtul egyedi volt am...

Vin Diesel is öregszik! 😞

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szerintem csak azért nem lesz a Windovsból 9-es verziószám, hanem rögtön 10-re ugranak hogy még ne érjék őket utol a halálos iramban....
Az első részt imádtam annak idején! Van benne történet, és igen, akciófilm az is. Mégis nagyobb hangsúly volt a versenyeken és az autókon. Még a harmadik is részt nagyon bejön, mert szeretem a driftet és Japánt is. Ott egyedül csak a jellegtelen főszereplővel van némi gondom. Ettől függetlenül a többi részt is jónak tartom a maga nemében, csak ezek már messze nem az első kategóriájában vannak.
Azt sajnálom, hogy az első részhez hasonló történetű/ hangulatú rész nem lett. Utána is el lehetett volna menni az akció felé.