27
  • Ragnaar
    Ez annyira egyszerű pedig, aki szereti a szériát az megnézi aki nem, az nem. Véleményt nyilvánitani pedig azok is szoktak akiknek nem pont pozitív a véleménye az adott témáról..
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.04.07. 18:04:05
  • Wittgen
    Hihetetlen, mennyi fikahuszár megjelent itt és más fórumokon is hirtelen ezzel a filmmel kapcsolatban. Ezeknek az agyalágyultaknak eljuthatna már az eszükig, hogy a mai világában NEM azért járnak az emberek moziba, hogy hatalmas mondanivalókat és Van Sant szintű rendezők filmművészetét csodálják, hanem hogy hetente legalább 2 óra hosszat ki tudjanak ugrani a mókuskerékből és végre jól SZÓRAKOZZANAK, ne a napi gondokkal terheljék az agyukat.
    Ezt nem tudjátok felfogni sokan, pedig magasabb rendűnek állítjátok be magatokat másoknál.
  • Ragnaar
    A halálos iramban szériának az első részéig jutottam, ha a színvonal maradt, én egy napon nem említeném a Batman 2-vel, lehet, hogy ez a széria nem nekem való ugye.
  • Artak
    Nem járok bulizni vagy kocsmába. Ezeket az alantas dolgokat meghagyom a homo primitivus faj képviselőinek. :)

Engem ez a film egy percre sem szórakoztat nem hogy 2 órára. Én ha szórakozni akarok akkor inkább megnézek egy minőségi filmet.

Tudod a szart is meg lehet enni és utána azt mondani hogy reggelinek egész jó volt, de akkor is szart ettél. Én inkább eszek mondjuk tükörtojást szalonnával.
  • Huh
    Szórakoztató? Nem kell értelmet keresni benne, ha beülünk haverokkal egy kocsmába vagy elmegyünk bulizni ott se nobel díjas témákról beszélünk. Vagy ha keresek 1 egy éjszakás kalandot ott se a 4 diplomás zseni csajra fogok rámenni hanem a hülye nagy mellüre másnap meg vissza megyek az okoshoz akivel lehet hosszú távra tervezni, ettől a filmtől se vár senki világmegváltást arra a 2 órára elszórakoztat, de gondolom te csak értelmesen töltöd el az időd amúgy, soha egyetlen percet nem volt olyan amit ökörségre fordítottál.
  • Artak
    És mi a jó benne? Az hogy egy rakás barom hülyegyerek módjára száguldozik össze-vissza és adja a műmájert? Vagy mi?
  • Huh
    Nem ocska film, de neked ugyis felesleges magyarázni.
  • Artak
    Pénzzel? Semennyivel. A jó film amúgy sem a hatalmas profitért készül. Ha egy filmet csak a pénz határoz meg akkor az már nem lehet jó.
    Tudom hogy nem fekete fehér a világ, de a tettei meghatározzák az embert. Ha valaki pénzt ad ki egy ócska filmért akkor az jelent valamit.

#18 Mat666:
    Elmondanám de akkor meg kellene hogy öljelek. :)
    Pl a legjobb szuperhősös film a Watchmen. A többi kb gyerekmese kategória.
    Az Úttalan út is egész jó film.

• Huh
    Istenem:D Mert a 2 nem fér meg egymás mellett mi?:) Amúgy meg kíváncsi lennék te mennyi pénzel támogatod a normális filmeket, h több készüljön. Tudom neked hihetetlen, de nem csak fekete fehér a világ, megneztem moziban a halálos irambant, de ugyanúgy a birdmant is pl, és a birdman alatt se kaptam agysérvet.
  • Mat666
    "Pl az általam preferált filmek nagyrésze agysérvet okoz egy átlagembernek. És nem azért mert én akkora zseni vagyok hanem azért mert az átlagember nem túl okos"

Mik azok a filmek?
  • Artak
    Az IQ szintre elég jól lehet következtetni az alapján hogy kinek milyen filmek tetszenek. Pl az általam preferált filmek nagyrésze agysérvet okoz egy átlagembernek. És nem azért mert én akkora zseni vagyok hanem azért mert az átlagember nem túl okos. Mélyebb összefüggéseket és mondanivalót már nem tud hiánytalanul felismerni és feldolgozni. Ezért is van az hogy a kritikán aluli hollywoodi szenny ennyire tetszik a többségnek míg egy normálisabb film már nem jön be nekik. Egy normálisabb világban a Halálos iramnak max csak egy része lenne.
  • Mat666
    Jaj bocsánat te IQ harcos.
    Szerinted egy ember aki milliókat szól le majmoz le akiket nem is ismer mert azok meg néznek egy filmet az lenne a nagy értelmes réteg.
    Egy film megnézéséből következtetsz egy ember IQ szintjére és még magadat nézed meg a társaidat értelmesebbnek vicces fiú.
    Tudod mi vagy egy fíkázó vér pistike akinek túl sok az ideje.
    A halálos iram egy látványos de habos akció film amit nem lehet komolyan venni ennyi ezt mindenki tudja.
    Csak a hozzád hasonló "Értelmes Réteg" érzi szűkségét hogy mindent le szóljon és a teljesen nyilván valót mit a nagy igazság előadjon.
  • Artak
    "menny" Ezzel prezentáltad is egy átlagos Halálos iramban filmet néző ember IQ szintjét. :)

Tudod a netben épp az a jó hogy itt a sok primitív véglény nem tudja elhallgattatni a kisebbségben lévő értelmesebb réteget.
  • Mat666
    Menny a moziba ahol vagy százan várnak erre a filmre azt ott majmozzál te kis gyerek.
    Gondolom ott kussolnál a nagy dumáddal mi csira.
  • Relixo
    Csodálom,hogy még valakit ez érdekel... a 4.rész után már meguntam.
    De hát amíg beülnek rá, van kit lehúzni, lesz ebből még 12 rész is :D hajrá, hajrá, úgy látszik sok majom van aki még ettől mindig beizgul.
  • zaki
    http://www.boxofficemojo.com/news/?id=4054&p=.htm

384 milkaval nyitott a film vilagszinten. Omg.
  • Huh
    És ha csak simán szórakozni akar? A rambo vagy a termintár se adott több szellemi táplálékot anno, ja meg leszóljuk ha vki ezt nézi, de az mennyivel jobb szellemi táplálék, h minden hétvégén bebaszik/befűfezik stb.
  • Artak
    Ezek a filmek max egy kisgyereknek jelentenek elegendő szellemi táplálékot. Aki már elmúlt 16 és még mindig örömét leli az ilyen filmekben azzal nem stimmel valami.
  • Huh
    Azokat kellene először lelőni akik szerint pusztulni kell, mert vki élvez egy akció filmet. Kíváncsi lennék ők milyen filmeket néznek/néztek, meg ugye ezeket a filmeket átlagban 16-24 év közöttiek nézik gondolom ebben a korban már mindenki teljesen felvilágosult volt és csak dokumentum filmet nézett, meg tudományos szaklapokat olvasott.
  • Ender Wiggin #8
    Walker is kap majd egy posztumusz (igen zetorkám, H nélkül) oszkárt? A film meg 9 pontos lesz az IMDB-n? Tisztára, mint a fosbatman.
  • Sir Cryalot
    Pedig pár embernek a biztos jó megélhetést biztosítja a tucatszínészet és tucatfilm kettős,

szívszorító hogy egyesek még ezt sem veszik figyelembe és nem átallanak világvégével jönni a topikba ahelyett hogy hypeolnák!

Hát nem lehet elfogadni hogy az az egyeseknek biztos megélhetését nyújtó széria oly sokaknak katarktikus élményt nyújt ?
  • Tikal #6
  • RAZOR27
    "Ez a világ megérett a pusztulásra"
  • Mat666
    "Könnyű erre fogni, de amikor a nyolcadik rész még erősebb lesz, akkor megáll majd a tudomány"

Majd ha ki jön a nyolcadik és jobb lesz akkor dumálj vagy te előre látod a jövőt??
    Robin Williams meg rég lécsúszót színészek közé tartózót nem meg lepő hogy senkit nem érdekelt.

"Mint ahogy Paul Walkert első poszthumusz filmje sem érdekelt senkit"
    Ezt most nem értem elolvastad egyáltalán a cikket??

A Batman 2.része többet hozót az usaban mint a harmadik bár összbevételét tekintve a 3. többet kaszált bár én a z usáról beszéltem ennyi.

És persze abban igazad van hogy kell más is mellé egy jó film , és ha meg van az plusz egy sajnálatos haláleset akkor rekord szintű bevételek vannak ahogy most is..
  • Artak
    Hihetetlen milyen igénytelen agyhalottak az emberek. A jó filmek meg eltűnnek a süllyesztőben mert túl kevés az értelmes ember aki értékeli a minőségi alkotásokat.
    Szánalmas.
  • zetortraktor
    Könnyű erre fogni, de amikor a nyolcadik rész még erősebb lesz, akkor megáll majd a tudomány.

Egyébként nincs ilyen "általában". Inkább általában nem igaz. Robin Williams utolsó filmjei senkit nem érdekeltek, az Éjszaka a múzeumban 3 is gyengén kezdett. Mint ahogy Paul Walkert első poszthumusz filmje sem érdekelt senkit. Vagy a Batman trilógia 3. részét többen nézték meg első hétvégén, mint a másodikat.

Akadt mostanában 1-2 olyan film, amire igaz ez és elég nagy siker volt, de általában nem szokott sokat számítani. Valami más is kell emellé.
  • Mat666
    Igazából ez borítékolható volt általában azok a filmek ahol utoljára lehet látni egy színészt
    azok nézettebbek szoktak lenni USA-ban.