9
-
ugh #9 Meghato tortenet gyonyoru grafika.
Rohadt lapos jatekmenet.
Olyan semmilyen.
A hosszu bevezeto utan is olyan, bele csapunk a lecsoba esznelkul erzetet ad.
Nem ragadja ugy magaval az embert mint a gunpoint, a mark of the ninja, a toki torik, vessel, ,az apotheon vagy a harold.
Mint jatek rohadtul messze van meg a 8 ponttol is nem, hogy 9 esetleg 10.
A mentes redszere tenyleg otvar.
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.04.09. 15:53:53 -
cateran #8 Nem ertem mit picsongtok, az egekig magasztalta a jatekot, kiveve a mentesi rendszert...Mindenre 5 csillag, kiveve a mentesi reszre, erre mar felhordulnek itt paran, hogy "tejezusmaria, lehuzza a jatekot, mer nem ojjan mint a cod"...most akkor ki is a hulye? -
tomazin #7 Játszottál vele? Mert én nagyon okos "nehezítésnek" tartom. Amúgy bármikor össze tudod szedni a max "manát" kis türelemmel. -
twi452 #6 teljesen normális, hogy az aktuális palettáról fogják megadni a minimum kártyát és nem olyanról amit évek óta kivontak a forgalomból
azt kéne odaírni, hogy HD 3830 a minimum? minek? :)
a te kártyád vagy 4-szer erősebb a 6570-nél persze, hogy jól fut rajta -
xido #5 Az tetszik,hogy minden oldal vakon tolja be a kiadótól származó gépigényeket mindenféle kipróbálás nélkül..aztán valaki csak legyint rá,hogy jó,akkor nem érdekel,mert nem futna nála...közben de..mert a minimum 6570 egy baromság,már egy 4890 is röhögve futtatja...Jó lenne átírni legalább míg a cikk főoldalon van.. -
sirpalee #4 Mindenre 5 csillagot adott, egyedül az átgondolatlan mentési rendszer miatt vont le egy csillagot. A leírás alapján jogosan... -
tomazin #3 4csillag....elég szomorú ez, hogy az, hogy nem brainless zombiknak készült a játék már nem is jó. pont, hogy jó, vannak részek amin lehet izzadni, 60x nekiesni. ezt nem átgondolatlanságnak mondanám, hanem tudatos tervezésnek. -
Lokker #2 Ezzel én se tudok egyetérteni. Elég sok kristály van a pályán hogy annyit mentsen amennyit akar az ember. Mellesleg ugyan az mint más játékban csak itt elég egy gombot nyomni és nem kell menüt megnyitni és menteni.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.04.04. 16:25:51 -
Merwenus #1 Azért 4 csillag, mert nem olyan mint a COD, hogy eszetlenül, és agyatlanul lehessen másodpercenként menteni? :D És ne adj isten van benne kihívás, és nem 4 óra alatt lehet végigvinni? :D
Az egész játékban 4-5 rész van ami nehéz, ami más játékokban olyan mint egy boss.