12
-
#12 Tök mindegy, mit tud az állat és mi van a képregényben, a rozsomák szó a vásznon röhejesen szarul hangzik.
Pont, mint a witcher helyett a vaják. -
Mat666 #11 Nagy duma ha fizetnek neki elég zsetont el vállalja ahányszor akarják tőle. -
cateran #10 Max azoknak, akik logtak biosz orakrol...A rozsomak (mar a valodi allat) 1 elegge lenyugozo figura (a magyar neve amugy torkosborz, na az valoban hulyen hangzik:D)
"Más ragadozók zsákmányát elorozza, a rókát, hiúzt, vagy szükség esetén akár a medvét vagy a farkast is megtámadja.
...
Az emberre is veszélyes lehet."
Lehet nevetni....( mar suttyo kolyokkent lenyugozott, amikor olvastam, hogy medvenek is nekiugrik es hihetetlenul durva serulesekkel is ugyanolyan veszelyes, mint normal korulmenyek kozt. pl kilogo belek es tsai....Nem viccbol kapta Logan a Wolverine elnevezest...) -
#9 Mondjuk rossz a példád mert egy normális hangzású névből egy idétlen hangzású nevet kreáltál, miközben a Wolverine-nél meg pont fordítva van: megpróbáltak olyan nevet adni, ami magyarul nem hangzik komolytalanul. Nincs mit szépíteni a "rozsomák" kifejezés elég balfaszul hangzik a magyar nyelvben. Persze a képregény olvasók "füle" már hozzászokott. -
#8 Érdekes, hogy a Kengyelfutó Gyalogkakukkon (Road Runner), Tapsi Hapsin (Bugs Bunny) stb. senki nem akad fenn, holott egészen más az eredetijük. -
Katalizátor #7 Inkább az a szomorú, hogy 15 év után is még ezen megy a pampogás... -
Dewri #6 Mivel ez elvileg képregényfilm kellene legyen (bár szokás szerint köze nincs a képregényhez...), a képregényben meg Rozsomák, így az a szomorú, hogy a sok hígagyú óvodás kedvéért Farkast csináltak belőle, mert ezzel elkerülték az olyan kínos kérdéseket, hogy mi az a rozsomák... -
SirBubu #5 hehe ezek fölöttébb szórakoztató hozzászólások voltak a rozsomák/farkas vonatkozásában, de nem tudom, hogy állna a szátok, ha a Batman-ből meg Fülesbagolyember lenne
ugye? muhehe -
Katalizátor #4 Ez engem is mindig megmosolyogtat. :)
Egyébként szerintem is ez szlogen csak a Farkas-filmekre vonatkozik, egyébként is úgy rémlik, hogy két szerződése van tutira: egy Farkas-film és az Apokalipszis. -
#3 Mit össze bírtok szenvedni ezzel "nem is farkas, hanem rozsomák"-ozással. Már előre borítékolható az összes cikknél, hogy lesz ilyen komment. -
Gab0523 #2 "Ha hiszünk az "üzenetnek", akkor ebből a képből arra lehet következtetni, hogy Jackman mutáns karaktere nem fog feltűnni az X-Men: Apokalipszisben"
Tessék jobban utánajárni a cikk írása előtt: Játszik benne, a karaktere feltűnik.
A Wolverine-filmeket pedig nem feltétlen kell gey kategóriába foglalni az X-Men-filmekkel.
Lesz egy 3., egy utolsó Wolverine-film, de ez nem jelenti azonnal azt, hogy az X-men-filmekben sem tűnik fel. -
Dewri #1 Hát igen, csak míg Rozsomák (NEM Farkas...) nem öregszik, illetve nagyon lassan, addig Jackmanen már most látni a különbséget, az első X-Men filmben kis nyikhaj volt az utolsó filmbeli önmagához képest... De ha cserélik ezt a színészt, onnantól biztos hogy bukta lesz a film...