13
-
#13 A cikk címe azért érthető félre, mert sokan nem tudják, hogy úgy volt, hogy csak egy 3. nagy film lesz és slussz passz.
Na, ehelyett lesz egy (kezdetben) 6 epizódos TV-sorozat...
Capish? -
#12 Miért? Eddig mi volt? Élő adás a Marsról?
Ok. volt pár film, de előtte meg X-aktányi tévé epizód. -
paby88 #11 eddig is tv sorozat volt... -
Ironman2 #10 hoppácska! akkor rosszul emlékeztem.DDDD -
#9 Nagyon várom. -
#8 Láttam minden évadot a sorozatból, a mozikat szintén...ha az új szériával nem gabalyodnak bele annyira a több kérdés mint válasz gondba mint anno, akkor egynek jó lesz...vagy az lett volna a hardcore X-aktás varázs? :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.03.28. 18:02:41 -
MasterMason #7 Tipikus eset ez is. Volt anno egy nézhető sorozat amely sikeresnek volt nevezhető, aztán a pénzügyi sikernek köszönhetően elkezdték nyújtani mint a rétestésztát.
Kicsit unalmas lesz már ennyi idő után újra hallgatni, hogy Mulder a kishúgát keresni. :P -
#6 6 részben nem sok mindenben lehet nyomozni :( -
Etinger #5 Nem igazán ismerem a sorozatot (összesen 10 részt láttam, szerintem 5 különböző évadból, jó 8-10 éve) ... de spoiler megjelöléssel röviden leírhatnád, mert érdekel :) Picit wikipédián beleolvastam a kerettörténetbe... eddig azt se tudtam, hogy ilyen is volt. Pl előtörténet stb. -
#4 Semmi értelme. A karakterek öregek és az eredeti sorozatban is a 6. évad Két apa és Két fiú része után teljesen inkoherens lett az egész. -
Huh #3 Meg eleve 84-ben jöttek össze, a sorozat meg 92-ben kezdődött, Détárinak meg semmi köze az x-aktákhoz. -
xido #2 semmi gond nem lesz,mert Nárai Erika volt Scully :))) -
Ironman2 #1 Kiváncsi leszek a magyar hangra,Détári Enikő,és Rékasi Károly válása után! Pont a sorozat alatt jöttek össze