Elég szokatlan lett az új James Bond-mozifilm első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem elegge szubjektiv h kinek melyik tetszett, nekem nem elegge sharmos a csavo... nekem brosnan jobban bejott
Szerintem nagyon király, ráadásul Craig az utóbbi idők legjobb Bond-ja, én rettentően várom. Jó, a Quantum egy rakás fos lett, de a másik két filmje nálam odaveri az összes Brosnan epizódot. A régiekkel meg értelmetlen összehasonlítani.
Ha ráadtak volna egy nyomi szemüveget, akkor azt hittem volna, hogy az új harry potter film előzetese...
egyébként waltz már unalmas, bellucci 50 évesen lehet, hogy passzal a baltarcúhoz korban, de bond-lánynak kurva öreg (vagy vica versa, öreg kurva, a gyengébbek kedvéért). a többi meg említést sem érdemel ebből a szokvány fostengerből.
egyébként waltz már unalmas, bellucci 50 évesen lehet, hogy passzal a baltarcúhoz korban, de bond-lánynak kurva öreg (vagy vica versa, öreg kurva, a gyengébbek kedvéért). a többi meg említést sem érdemel ebből a szokvány fostengerből.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mikor kukázzák Danit? 😊 Lehet akkor megint várnám a JB filmeket 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Annyiban valóban szokatlan, hogy az akció-robbanás orientált közönséget hála az égnek ezúttal nem akarták kiszolgálni.
Persze. Mindenki. Álmodj tovább. Eleve a többség azt sem tudja, hogy ki az.
Minek kellet besötétíteni Cristoph Waltz arcát? Úgy is mindenki felismeri.... Ráadásul látszik hogy "fotosoppal" nyomtak rá egy fekete pacát 😞 😊