A Spartan lesz a Windows 10 fő böngészője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kyle Pflug, a Spartan projektmenedzsere az IE blogban azt írta, hogy kizárólag a integrálják majd az új fejlesztésű Trident renderelőmotort, az Internet Explorer 11-be nem."
csak engem zavar, hogy valaki úgy publikál egy ilyen cikket (ráadásul név nélkül), hogy senki nem olvassa el egyszer sem...
csak engem zavar, hogy valaki úgy publikál egy ilyen cikket (ráadásul név nélkül), hogy senki nem olvassa el egyszer sem...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Pedig esélyes, az összes új terméknév a Halo(!) játéksorozathoz köthet, így a Spartan vagy a Cortana is.
Ha tényleg újraírják, akkor több benne a bug inkább. Lásd Opera, most a 29.0 még mindig kevesebbet tud és bugosabb, mint a jó öreg 12.xx volt. Vagy ott van az ex Opera fejlesztők új böngészője a Vivaldi. És mondjuk ott a Netscape, ami anno volt A BÖNGÉSZŐ, amikor meg újraírták már Firefox, Chrome érában akkor lett ipari hulladék.
Az újraírás mindig a fejlesztők mániája, amiből általában az szokott lenni hogy a pont annyi új bug lesz mint az előzőben régi 😊
"Eddig úgy tűnt, hogy a Spartan nem fogja leváltani az Internet Explorert"
Érdekes, mert pont azt hallottam mióta felbukkant a Spartan neve, hogy az lesz az új böngésző, a viszonylag friss infó az volt, hogy lesz még IE11 kompatibilitási okból W10-hez is.
Arty - Nekem az emlékezetes, amikor oltották az Opera és FireFox felhasználókat a memória szivárgás miatt, erre kijött az IE8 és onnantól IE userek is "élvezhették". 😄
Azóta is.
Macropus Rufus - Ezt nem hinném, tekintve, hogy a W95-98-Me vonal gyakorlatilag DOS volt még, az Xp meg a W2000 NT kerneljéből nőtt ki. Ettől még vannnak olyan hibák, mint az USB kezelés, ami a W98-tól a W8.1-ig kísért ... Viszont a W10-ben meg (10-20 évvel más OS után!) lesz végre több asztal, meg IGAZI felbontáshoz skálázható desktop. 😄
Érdekes, mert pont azt hallottam mióta felbukkant a Spartan neve, hogy az lesz az új böngésző, a viszonylag friss infó az volt, hogy lesz még IE11 kompatibilitási okból W10-hez is.
Arty - Nekem az emlékezetes, amikor oltották az Opera és FireFox felhasználókat a memória szivárgás miatt, erre kijött az IE8 és onnantól IE userek is "élvezhették". 😄
Azóta is.
Macropus Rufus - Ezt nem hinném, tekintve, hogy a W95-98-Me vonal gyakorlatilag DOS volt még, az Xp meg a W2000 NT kerneljéből nőtt ki. Ettől még vannnak olyan hibák, mint az USB kezelés, ami a W98-tól a W8.1-ig kísért ... Viszont a W10-ben meg (10-20 évvel más OS után!) lesz végre több asztal, meg IGAZI felbontáshoz skálázható desktop. 😄
+1
hányszor hallottam istenem ezt a "teljesen ujrairtuk" dumát, aztán igen: ugyan azok a bugok ... tökvéletlen... nyilván 😊
hányszor hallottam istenem ezt a "teljesen ujrairtuk" dumát, aztán igen: ugyan azok a bugok ... tökvéletlen... nyilván 😊
Forza.
sztem ez a böngésző sok mindent át fog venni az IE-től. Anno azt mondták, hogy az XP egy új fejlesztés. Aztán egy kis fagyásnál a logokat böngészve találtam egy hivatkozást a Chicago 4.0-rá, ami ugye a win95 kódneve volt. Sztem csak a felület fog változni meg egy-két user által is látható apróság. Maga a böngésző nem fog alapjaiban megváltozni.
Aztán lehet most tévedek, bár az MS programok hibái nem erre utalnak.
Aztán lehet most tévedek, bár az MS programok hibái nem erre utalnak.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever