9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#8408 Én pl. a mai napig nem kaptam semmit. -
#8407 Azt olvastam hogy az EU területèn mindenki, ezek szerint az èn UK accountom nem jo... -
#8406 Kizárólag magyar profillal. -
#8405 Sziasztok, végre sikerült a platina ès olvastam, hogy akinek megvan a trófea az kapott egy ingyen témát (asszem szeptember környékén) van rá esély hogy küldenek nekem is? -
#8404 Na hajrá. Bossokra azért készülj :D -
#8403 Lvl 55 és némi higgadtsággal eljutottam a dagadékig és a shortcut is meglett. Így máris barátibb :) -
SlickAdam #8402 "olyan mint a halott öreganyám"
a marha -
#8401 Hát igen de szar elhiszem én ha most elveszne a save-m feladnám az egészet, 300-400 órát nem tudnék visszahozni, olyan mint a halott öreganyám. -
#8400 Mindenesetre több esélyem lenne egy maxra húzott fegyverrel, mint a mostanival. Picsába, hogy elkúrtam a mentésem -
#8399 Ja de ha nagyon izmos vagy akkor sem lesz egyszerű. :D
Helyedben elmennék gyors egészen a Rom-ig, hogy bejuss Lecture-ba és ott szépen gyorsan farmold fel magad.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 21:34:22 -
#8398 Hint: viccvót.
Viszont rohadjanak meg, hogy ilyen szívósak a sima ellenfelek is. Na majd lvl60+ után visszatérek. -
#8397 Azért ez nem igaz.
A kinézetük hunter.
Az életük és harcmodoruk nem, lesznek sima 1x leölős rendes hunterek, na majd azokat észreveszed. :D -
#8396 Mert ezek elsősorban nem ritka hunterek hanem sima ellenfelek ezért termelődnek újra, mert nem termelődnek hanem sima ellenfél lévén csak vannak. :D -
#8395 De, ezek olyanok, csak most már sima ellenfelek. :) -
#8394 Ja azok nem olyan hunterek. Azok sima ellenfelek -
#8393 Nem fogok :) Kettőt sikerült kinyírni belőlük, az egyik "ostorosat" és a vajazókésest, de aztán a rohadt tüzes golyó nyírt ki. Utána pedig csak lestem, hogy újjáélednek -
#8392 60 a minimum. Addig ne is menj oda, felesleges -
#8391 Most pihentetem, de olyan 40 körül.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.12. 20:56:59 -
#8390 2 ja hacsak nem spec charge ütés akkor full mindegy ki vagy. :P
sőtt egy sima ütés isd sokszor volt hogy instant megölt lehet talán ha hátadat éri akkor van ilyen, de velem is sokszor megtörtént, még boss-nál is.
Egy amúgy sima üés pl ludwig-nál máskor fél csokot vettek le, néha lehet az én pocícióm miatt egyből megölt, prsze ez nem mindig van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.12. 20:52:21 -
SlickAdam #8389 ha egy csapas tenyleg, akkor lehet picit gyengecske vagy meg. 2-2.5 csapasnak kene lennie.:D
hanyas szint? -
#8388 Ja most ismerkedsz a DLC-vel látom...nem véletlen beszélgettük hogy brutális szopás, pedig a sima játék sem volt gyenge de ez ahoz képest szopás, ha meg NG sok pluszban vagy szinte miliméter pontosan kell harcolni vagy egyedüly szinte lehetetlenség megcsinálni, vagyis annak fog tűnni.
Kibaszottnagy szopás a dlc amúgy. -
#8387 Dlc területen vagyok. Újratermelődő hunterek, amik egy csapással kinyírnak? Nájsz. -
#8386 na az cumi, de lehet az senem azonnal lesz, nem emlékszem nem is használtam elsőre asszem ilyeneket. -
#8385 Fent mondom insightért. Nincs. Mindegy, most döglött meg Ami végre, megvan a szem is, már csak azt kell kitalálni hova kell vele menni, hogy megnyíljon a dlc.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.12.12. 19:39:32 -
#8384 Az komoly, mert nekem bentvan de azt ugye tudod hogy nem azonnal van a listán hanem nemtudom vagy valamit kell érte csinálni vagy csak ng+ után.
Addig csak insight-ért fent. -
#8383 Firepapert se tudok venni, nincs a listában. Miaf..? -
#8382 Régen tóltad, az új peccsek óta kicsit mások lettek. -
#8381 Mi az úristent csináltak Améliával? Itt szopok vagy 3 órája -
#8380 Elsö lépcsőfok megvolt, innen már nincs visszaút. :) -
xyz123xyz #8379 Az szép gratula :) én még gyerek cipőben járok,nah de majd egyszer.... :) -
SlickAdam #8378 ha jol tudom közülünk Dark is mar NG+7 körül van. de pl en es Gero is NG+4 körül (en konkretan 1 gombnyomasnyira a NG+5-töl).
uj körök mar gyorsan mennek.:) -
xyz123xyz #8377 Az igen,az nem gyenge :) -
SlickAdam #8376 6 ill. 8. vegigjatszas.
elsö ugye a NG (new game), utana NG+ (NG+1), utana NG++ (NG+2), ... stb -
xyz123xyz #8375 Láttam videóban NG+5,NG+7 ezek mit jelentenek ? -
#8374 A legfelső ha engem kérdezel. -
xyz123xyz #8373 Threaded cane vagy a saw spear fegyó a jobb? -
#8372 Ennyi. :D
És innentől vagy megfertőzve, majd pár hét után ha vlgigvitted meglesz a dlc meg a platina majd emlékezz a mai napra. :D -
xyz123xyz #8371 Köszi megfogadtam a tanácsodat,így második nekifutásra végre összejött. -
#8370 Ha meg 100x meghaltál és nem jutsz el az élete feléig akkor ha van psn-ed meghívhatsz és segítek.
Vagy más kollegína itta topikból. :) -
#8369 Csak a látszat az ami miatt nehéznek tünik, csak addig nehéz amíg mohó vagy és csapkodsz, meg kell tanulni tisztelni a boss-okat elcsépelt hülye szöveg. Tesztelők mondogatják, de így van.
Attól függ a kezdeti harc, mekkora staminád (zöld csík) van, ha kevés akkor ki kell választani egy fegyvert, meg kell nézned azt ha ütsz a levegőbe, mennyi stamina megy le. Ha könnyed a fegyver akár 3 ütést is bevihetsz, míg a nagyból vagy annak erősebb támadásából csak max 2-őt, és maradnia kell egy kis résznek hogy az ütések után azonnal legyen erőd elugrani, ha ez nincs akkor nagyon jártasnak kell lenned hogy megúszd.
Szóval próbáld ki a boss előtt, ha megvan menj a farkashoz és ha keveset haltál nézd meg elsőre a mozdgását, mindig próbálkozz ne akard azonnal leütni nem fog menni, mindig próbálj a mozgásában keresni logikát, rendszerességet.
Ha bal keét emeli a fejéhez mire készül, ha felágaskodik mire készül majd, ha kétkézzel emeli a feje főlé a karját mire készül.
És utána ezeket az előjeleket kell figyelni, semmi mást.
Majd bemész, lock a farkasra, innentől nem kell foglalkozni a karaktereddel. NE NÉZD, mert automatán rá fog fordulnii.
CSAKIS A BOSS REAKCIÓIT figyeld, és amikor szünet van ütsz kettőt és már az ütés közbe is dfigyeled a testmozását és el fogja árulni mire készül, te pedig mivel okosan hagytál staminát elugrasz, második elugrás nem fog kelleni addigra visszatölt a csík.
1 boss-nál volt nekem szükségem ilyenre de az is az én taktikámmal azóta váltottam.