9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#669 Aztaaak......va -
SlickAdam #668 Ujra becsajoztam. Ezuttal Amidala hercegnövel.
De sajnos...
... meghalt ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az elsö randevún
-
#667 666!!!!!444!!4411 -
#666 LOL most hogy meglett a stream leütöttem a szörnyet. :D
9->11 szaruron
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 21:19:41 -
#665 Na most nézem magam s jó lett! :) -
#664 Hogy mindent láss igen,és esetleges platina miatt -
#663 Itt a játék vége felé elég sokat anyázok és ragequit határán táncolok, nagyon kemény... -
#662 Oksa, de vicces mert reggel magam nétem magamat és jo volt, 30percen át
érdekes, szerintem valami van a szervereknél. -
#661 Ja, de ki tudja mennyivel streameli? megnéztem, nincs új opció...elindítottam, nézz rá nálam megy-e -
#660 Ja lehet az a baj, de nem értem 2.5 óta volt már blood stream és nem volt baj...ez amúgyis csak 30fps nem? -
#659 Amúgy nem az van (én még nem néztem 2.50 alatt), hogy most 60fps-el tol mindent ha kell ha nem? Mer annak dupla sávszél kell. Minnyá bekapcsolódok, megnézem van-e új opció -
#658 Na ps4-et nem néztem minyna megnézem.
13.6/973.3
ennyi is volt...:D
Mármint tavaly mikor néztem.
Amúgy ahogy megyek a boss-hoz azok a farkasok egyben echo farmok is, mert 1000 pontot ad egy kibaszott farkas, ami nekem elég pl itemekhez. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 21:00:20 -
#657 mennyi az uploadod pc-s speedtestben? (és a psn-esben?) -
#656 Igen most minden külyüt kikapcsoltam és ujrainditok, érdekes a sávom nem gyengült, sőtt az ami régen elég volt és ment most nem megy, holott a sebességmérés jo , kipróbáltam előbb a tr-t az sme megy, nem játékkal van baj.
Elinditom megint háha
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 20:56:05 -
#655 Ez kuka be se tölti , szét esik a cucc... -
#654 Nem, ez ugyanolyan szar most is. Pontosabban most semmilyen, mert gyakorlatilag nem megy. -
#653 Mindegy mert low-on is ez van a frissités ota, nem értem de visszavehetem próbaképpen.
2 ütés kellett harvest-nek bassabassameg. :D
Hupsz ment közben spotify, lehet az végett volt szar. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 20:30:20 -
#652 Vedd visszább a minőséget. -
#651 Érdekes valaki lehuzta a stream-et, mert volt hogy 20-an voltak ment, most 2 napja meg vagy a játék szar vagy nem tudom 1-2 embernél elkezd forogni, csak akkor lesz jó ha valaki kilép...:S -
#650 Pedig az egy épületet őriz, ahova eléggé érdemes bemenni, kellő óvatossággal, mert belül egy ezred őrzi... -
#649 Na várj fenti oké de akkor a lentivel nem találkoztam, én azt hittem a rabgolyós emberre gondoltál...:D
Akkor valamit kihagyhattam
Térkép létezik?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.01. 20:17:58 -
#648 Nem, én a másik lentinek én a pisztokyos csókára gondoltam. A fentire:fuss (és ne lockold be, csak fuss):) -
#647 Bloodborne day4 -
#646 Lent a nagy oriás egy vasgolyóval? lol az neked vicc? :D
Fentit hogy lökjem le ha széjjelővi a búrámat mielőtt oda tudnék menni közel. :) -
#645 Amúgy nekem rohadtul sokat jelent, hogy ilyen elánnal tolod. Nekem ez az egyik legjelentőségteljesebb momentum az egész BB jelenségben. -
#644 A lenti konkrétan egy vicc. A fenti...nos, lökd le :D -
#643 Amúgy kérdezte TÖLETEK valaki melyik az utolsó boss a játék végén mire bedobna NG+-ba.
A válasz a Speedrun végén van! :)
mondjuk kíváncsi lennék a 4 befejezést mik alapján lehet előhozni. :) -
#642 Majd most ettem egy jót, minnya folytatom.
Amúgy a stream-em azért megy nonstop most mert első ilyen játékom, aztán gondoltam nyilvánosan játszom végig. :D
Ahhoz képest hogy Moby emlékeim alapján azt jósolta hogy hamar a sarokba fogom vágni mint a többit, ahoz képest nem megyek rosszul. LV26 asszem. Nem farmolok még mert nem érzem azt hogy szükséges lenne.
Bár most van az a 2 miniboss amiket nem értek mi a taktika ellenük biztos táposan kell visszajönni. -
#641 Lement már a Blood-starved Beast ? -
#640 Van akinek elsőre, van aki szopó.
Ez szerintem nem csak a játékoson és a szerencsén múlik.
Hanem mennyire vagy fejlett, vagy éppen mennyi szauron szemed van meg ilyenek, biztos a játék vezet valami bonyolult statisztikát, és nem mindenkinek ugyanaz szerintem. :) -
#639 Én is. -
#638 Talán mert itt érdekli az embert, és úgyis minden látni akar és legyőzni. :)
Max NG+-nál kell ha valamiért sietni akarsz. :) -
#637 Az a helymeghatározás -
SlickAdam #636 31-32 ora, Level 74, 8 Boss, assetomholvagyok -
#635 Első soulos gyermek vagyok, szoktam találkozni a felirattal ...
Minden zugot bejárok az utolsó sarokba is benézek hátha van ott valami jó szajré... na és poti és exp vagy mi a fenét is szoktam farmolni főleg amikor meló után haza zuhanok és inkább csak egy kicsit kaszabolni van kedvem -
#634 Akkor te is sokat halsz -
#633 lvl25, 8 óra, 2 boss...
LOÁL -
#632 hasonlóan állok cirka 20óra, lvl41 és 5boss feküdt eddig és dungeonba benéztem az első szintet kipucoltam.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.01. 18:47:25 -
#631 Épp most öltem meg -
#630 nightmare frontier boss spoiler. Cannon lolkill :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem ez az ágyú nincs meg, de elég beteg...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.01. 17:00:41