9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#3357 Van egy hivatalos keménykötéses strategy guide, Gero arra gondol. -
#3356 5 chalice van dungeonba, ebből 4 viccesen egyszerű.
Nem kell harcolnod a nomádokkal, elfutsz a kapcsolóig ÁTKAPCSOLOD, meghalsz és elfutsz a közeli kék kapun és sárgán a Boss-ig....a felfedezért hogy összevissza körbenézelődsz az opcionális, amúgy nagyon gyorsan megy, ha kell megmutatom az utvonalakat is csak szólj.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.21. 17:34:39 -
#3355 Értem, csak a magyart nem értem. -
SlickAdam #3354 nem fogsz. uccso ket dungeon-ban garantaltan dobni fog 15-os szintut. -
#3353 Na én má látom, hogy a bloodgemmaster trofival szopni fogok. Akkora szarságokat dobál (bloodstoneból is), hogy a borzalom. -
#3352 Nincs még update -
#3351 Tenyleg azt meg nem is beszeltuk hogy ki, milyen fegyverrel tolja es melyik a kedvenc? En axeval mentem sokaig, most ludwig meg kasza, de lehet visszaterek axera majd. Chikage tetszik de bloodtingem lofasz igy az egyelore parkolopalyan van -
#3350 erdekes mert 1-2 ember irta csak hogy szedi updatet. Nem tudom egyelore mi a helyzet -
#3349 Csúzliba. -
SlickAdam #3348 es? javulas? -
#3347 Azt irjak valakinek mar jott a BB update -
#3346 :dd -
SlickAdam #3345 es folytatja...
ANGOL KURZUS! -
#3344 Mihez kell ez a stone? -
#3343 Na a guide megoldotta a yharnam stone problémát.
the Yharnam Stone serves no purpose other than as a testament to your victory.
Lol -
#3342 hát az lehetséges de miután tápolta a fáklyát durvákat sebzett belé :D meg a többibe is.ugyanúgy +olta mint ti a fegyvert semmibe nem maradt el sőt.mivel begyulladtak durva volt :D szerintem azóta már végzett -
#3341 Hát izé...én father gasconge-ba néztem bele, amikor beléptem akkor volt a ~40. próbálkozásánál, és én láttam még vagy 10-et :)
/namost lehet, hogy feltápolt féklyával már megy neki, csak amikor én belenéztem semmit nem tápolt, csak ment neki újra és újra mint egy marha, zéró sebzéssel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.21. 11:11:34 -
#3340 nem hülye a gyerek hidd el tudja mit csinál.a fáklya op fegyver lett lehet pluszolni és arcane-al hihetetleneket sebez olyan értékű mint bármelyikőtök fegyvere :D elsőre lement neki bloodstarved és darkbeast paarl is.a legtöbb lement elsőre a többi 1-2 próba után.hidd el nem hülye a dark souls 2-t csak pajzsal is végig vitte az összes bossra rábaszott vele és haltak sorban :D én néztem egy ideig eszméletlen amit művel -
SlickAdam #3339 feladaskor. -
#3338 A game várhatóan mikor terhel a kártyára? nem nagyon szeretek egy fillért is pihentetni a webkártyán... -
#3337 Igen, őrá gondoltam :) 200-as frenzy rúnával meg crowfeather settel még el is tudtam menni hozzá sedative elbaszása nélkül.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.21. 09:49:53 -
#3336 Az első körben összeszorított végbélnyilással szaladtam végig azona szakaszon. Be volt majrézva durván. NG+ -ban már megnéztem azt a szörnyet is ott, amelyiket a golyó agyonbasz, meg is pandeltem frenzytől (de egyszer érdemes megnézni).
Basszus most látom a szerkszetésed. Mit-hol-mit??? ALatta??? ott most egy kibaszott nagy lyuk van...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.21. 09:51:47 -
#3335 Amúgy próbálta valaki megölni gehrmant amígy játsza a bénavénfaszt a tolószékben? :D Tegnap véletlenül megsebeztem (meg a babát is), meg is ijedtem kicsit, mert sebződnek. -
#3334 Bloodrock nekem vakon lett meg, el is csesztem vagy 20 Sedative-ot, de érdekelt, hogy milyen item van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mother Brain alatt -
SlickAdam #3333 idovel meglett volna, mert lehet latni a nagyfeju ribancokat a hidon. en is lattam felszemmel, de valahogy nem erdekelt elöre. kesöbb tuti nekialltam(tal) volna keresni az odavezetö utat.
szerk.: remelem a lezuhant agyhoz beneztel mar legalabb egyszer (na ot tenyleg nehez megtalalni). dob egy kulcsofontossagu item-et (uccso dungeon-hoz)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.21. 09:43:40 -
#3332 Nem, én nagyon vakon megyek. Próbálok annyi mindent magam felfedezni, amennyit lehet (mondjuk a a bloodrock egy itt elkapott beszélgetésből lett meg, ha azt nem látom, valszeg sosem találom meg magam). -
#3331 Ja, wiki szerint valami olyasmi ( de ezt gondolom láttad) -
SlickAdam #3330 persze. nem szamit. -
#3329 Áfa attól még van. (rá is baszta, 3.82-t)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.21. 09:37:14 -
#3328 Nekem az abandoned workshop mibenléte sem tiszta, vagy nem figyeltem eléggé. Az volt Gherman-é az ő idejében? -
SlickAdam #3327 EU -
SlickAdam #3326 volt valami olyan pletyi is, hogy terveztek beast modot a jatekba, de kivettek vegul. atalakulos, kaszabolos "verfarkas" shit. ezert (is) kesik a guide (kiadjak miutan a fel vilag kiplatinazta...? )
lehet DLC?
Beasthood: The higher this attribute, the closer you are to beasthood when temporary transformed. (Note: raising the Beasthood meter will not transform your character into a beast. No beast mode has been found in the game, although the the Beast Claw's transformed state does give you giant wolf beast arms.)
csak ezert egy kulon stat?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.21. 09:35:08 -
#3325 Megrendeltem a guideot. Sosem vásároltam a game-ről. Nem szopóskodnak a vámon a cuccal az áfa miatt, csak megjön azt kész ugye? -
#3324 Mai napig rejtély, hogy mire való pl. a Yharnam stone, vagy lehet-e valamit kezdeni a babával az abandoned workshopban (amúgy megnéztem távcsővel és tényleg rángatózik a mutatóujja - creepy :D)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.21. 09:25:40 -
SlickAdam #3323 nem birt vele mi? neztem 5 percet, de "ain't nobody got time fo' that' alapon kikapcsoltam kacagva. -
#3322 Valahogy az a tippem, hogy hónapok/évek múlva is lesznek felfedezetlen területek/összefüggések, amik valszeg szándékosak, és ugyanúgy részei a játék titokzatosságának. Ma még inkább a mechanikát próbálja mindenki seggbetoszni ezekkel a síppaldobbalnádihegedűvel, csak fákláyval, mifaszom végigjátszásokkal. Ezek egyszerűek, mert nyilvánvalóak. A titkok...nos a titkok nehezebb dió.
/mondjuk tegnap néztem a fáklyásfickót, szerintem nem gondolta végig. Kiszámoltuk, 170x kellene gascogne-t megsebeznie a fáklyával...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.21. 09:19:04 -
#3321 Olyan nagyon ez nem lenne csoda, namerugye a világ változása amúgy is hatással van a mobokra/bossokra:
A bloodmoon eljövetelével (rom megpandelésével) az amygdalák látszanak 40 insight nélkül is, a mobok jórésze elmegy aludni, stbstb. Tutter, hogy a wet nurse kifingatásával is beállnak változások, csak ott már kevesen mennek el túrázni. -
SlickAdam #3320 fikkenjaaaa!
a píeszfor olvassa az agyhullamaidat. teknálodzsi! -
#3319 Hoppá, akkor a boss behavior se fix egy játék alatt. Miyazaki, te állat! :) -
#3318 Megint kinek volt igaza hogy legyzöd? ;) most már nem állhatsz meg irány a dungeon :)