14
  • wraithLord
    #14
    Én pont fordítva hallottam, a női dekoltázs emlékeztet a női fenékre. Hogy ebben mi az igazság, azt nem tudom, és azt sem tudom, kitől hallottam, de amikor említettem egy pszichológus barátomnak, nem mondta, hogy hülyeség... :D
    A női fenék a női fenékre emlékeztet. Fordítva nem túl sok értelme van. Nem részletezném, hogy miért, szerintem teljesen egyértelmű. :D
  • Garou
    #13
    Ezt elég sok humánetológus vitatná. :) Egy pszichológus meg leásna emellett a tudatalattidba és olyan dolgokat hozna fel, amiket jobb békén hagyni. :)
  • Astrojan
    #12
    Igen? Húzd le róla azt a kis tunikát nyuszika, azt meglátod tényleg a cicikre hasonlít -e :))
  • bunny
    #11
    Egyébként pedig azért tartja a férfi vonzónak a formás feneket, mert ha megnézzük pl. a fenti képet látható, hogy a mellekre hasonlít. Ennyi a nagy csoda megfejtése.
  • Tetsuo
    #10
    A szépség megítélése részben szubjektív, de mindig van objektív oldala is.
    A genetikailag örökölt sémák és az életünk során alakuló környezetünk benyomása határozza meg az esztétikai ítéletünket, az izlésünket.
    Ezek alapja a természetben előforduló formák, arányok, színek stb.
    Legmarkánsabb példái mondjuk a nők, kígyóktól, pókoktól való rettegése, az aranymetszés, a tökéletesség szakralitása stb.
    Értelemszerűen az egészséges, szaporodóképes nőkért rajonganak általában a férfiak és vica versa, viszont a koreszme, a divat erősen befolyásol (gyakran túloz vagy éppen kompenzál), így változnak idővel az ideálok, de a terület és kultúra is igen meghatározó.
    Etiópiában - ahol óriási probléma az éhezés - a dagadt nőket tartják ideálnak, mert az azt jelenti (akár tudat alatt), hogy gazdag; míg nyugati társadfalmakban az aerobik-korszakban a vékony, sportos nők voltak a toppon, mert úgy tűnt, ők foglalkoznak a testükkel, például azért hogy csodálják a férfiak... a média is durván befolyásol, ma a sok ugrabugráló nagyseggű, de sportos félvér nővel a videoklipekben.
    A férfiak esetén nem feltétlenül kell a kockahas, elég egy drága elegancia. :-)
  • who am I 7
    #9
    miért baj az neked, miért zavar, h valaki nem akar szaporodni? :D túl kevésnek tartod az embermennyiséget a Földön? kellene még 7 mrd szerencsétlen ugye?
    Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2015.03.25. 11:48:59
  • IMYke2.0.0.0
    #8
    Ez a kép:
    klikk
  • IMYke2.0.0.0
    #7
    A korábbi cikk kép jobb volt :)
  • csulok0000
    #6
    Szövegértelmezés 1-es.

    A cikk végén idézet szöveg arról szól, hogy a fenék méret - és ebből feltételezhetően az alakja is - nem elsődleges szempont. Azt nem írták sehol hogy nem számít, de a kutatás szerint kevésbé fontos mint a gerinc görbülete.

    Az hogy mire költik a pénz és hogy mennyit az teljesen jogos felvetés is lehet(főként a mennyit?), de azt ne felejtsük el, hogy a múltban nagyon sok ember dolgozott szinte nevetséges projekteken, amelyek végül nagyon sok ember életét mentették meg.
    Vegyük például Szent-Györgyi Albert kutatásait. Rengeteg időt töltött egy olyan anyag izolálásával, mely a sejtlégzés mechanizmusában szerepet játszhat. Ezt többek közt veséből, majd később paprikából nyerte ki. Ezek alapján elég vicces jelenet lehet ahogy több kilónyi veséből sikeresen kinyer néhány grammot ebből az anyagból. Később kiderült hogy ez az anyag a C-vitamin amely emberek millióit mentett meg a skorbuttól és később egy Nobel-díjat is ért számára.

    Az ilyen látszólag jelentéktelen kutatásokra is szükség van, mert ezáltal lesz részletesebb képünk a világról. Az viszont tényleg nem elhanyagolható kérdés hogy ezek a kutatások mennyit is érnek és hogy ezért mennyit fizettek.
  • Hoz_Hun
    #5
    Szerintem is, TE jobban tudod náluk. Mond meg a tutit.
    Köszi.
  • M2 #4
    Szerintem is inkább köttesd el magad! :-)
  • M2 #3
    Meg van az új csajozós duma!
    "Szia! Imádom a lumbális görbületedet! Ugye 45 és fél fokos az ékcsigolyád? Tudnál nekem szedni pár bogyót?"
  • dzsagon
    #2
    Leszarom ezt a kutatást, én nem akarok szaporodni, csak dugni.
  • Ender Wiggin #1
    A tudósok filmét elkerülte, hogy a női segg mérete, alakja, görbülete az izom/háj mennyiségtől függ elsősorban, nem a csontozattól. Az meg nonszensz, hogy a testalkattól függ, hogy ki mennyire tudja ellátni a babáját (a cikk szerint a magzatot is ellátják, kíváncsi vagyok pontosan hogyan :-). Jézus, mennyi idiótaságra megy el pénz a világban.