12
-
Ragnaar #12 Csillagközi invázió ? (Starship troopers) Azért az is értékelhető darab a témában. -
Nebojsa1982 #11 Mars Attacks nálam viszi a pálmát. Így visszanézve olyan Trónok harcás megoldások vannak benne, gondolok itt a sok gyorsan kimúló cameo szereplőkre. -
#10 Ez így igaz. Látványos, jó karakter is van benne, a sztori nem bonyolult, de működőképes, van benne pici humor, igen szórakoztató. Igaz, ma is jókat mosolygok, hogy a földi számítástechnika mennyire kompatibilis az idegenekével hardveresen és szoftveresen is. :) -
#9 Nem sok olyan film van, ahol a stáblista kezdetén az idegenek lengetik a zászlót. -
zetortraktor #8 Elég sokszor nyernek az élienek. Az emberek sem sokra mennek azzal általában, ha elzavarják az első hullámot, hiszen attól még jöhet a folytatás. -
Axlkenobi #7 Szerintem az ID4 minden hibájával együtt is a legjobb inváziós film, máig megállja a helyét, és számtalan mai blockbustert simán laposra ver (Marvel-filmek pl.). Hogy a folytatásból mit tudnak kihozni, azt el nem tudom képzelni, az első film nagyon azt sugallja, hogy az idegeneknek meszeltek, úgyhogy kíváncsian várom.
Hirtelen két film jut eszembe, ahol az idegenek győztek: A testrablók támadása és a Skyline. Előbbi hihetetlenül jó film, utóbbi nagyon nem az. -
Nebojsa1982 #6 Egyszer már győzhetnének az élienek. Az első film is egy rakás giccs volt. Emmerich utoljára a Csillgakapuval tudott megyőzni arról, hogy tud filmet rendezni.
-
Globuska #5 Gondolom most is megcidáztatjuk majd Őket! -
Macropus Rufus #4 nem volt elég a idegeneknek, hogy 1x már lebőgtek itt :D
-
EnxTheOne #3 Remélem majd sokat meglehet tudni az idegenekről. Nem szeretem azokat a scifiket ahol jönnek gonoszkodni az idegenek és alig tudunk meg róluk valamit. :( -
Nebojsa1982 #2 A kis báThor :) -
Ender Wiggin #1 liam hemsworth? max akkor színész, ha előbb elküldik a goór-nagy tanodába.