A vasárnapi zárva tartás a webshopokra tereli a játékvásárlókat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
A cikk épp nem a videójátékokról szól. Amúgy vesd össze a hazai lemezes bolti nyitó árakat a Steam-el. Ugyanaz a kiadás lemezen sokkal olcsóbb, ugyanúgy Steam-re regisztrálható és ugyanúgy lehet hozzá DLC-t venni. Digitálisan több és jobb akció van, ez tény, de pl. a Call of Duty sorozat is olcsóbb lemezen, és az is Steam-es. CoDMW3 nemrég 1600 volt a Tescoban, és DLC se kell hozzá, a DLC-s szerverek kihaltak mindenhol.

Kösz a címet. Akkor most már egy a cél, hogy mindenkinek meg kell tanulni angolul, mert ez a Google fordító elégé törve fordít. 😊 Na meg az kell, hogy legyen mindenkinek nagy sebességű internetelérése olcsón.
Amúgy jó ez a megoldás, talán annyi a baja, hogy kicsit személytelenebb lesz az ajándékozás, ha neki kell még letöltenie, persze saját célra megfelelő.
Narxis
Steam gift

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Olyan játékot tudsz rendelni amit majd utána le kell tölteni? Hogyan fogod átadni az így vásárolt ajándékot? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Narxis
Én filmrajongó vagyok de nem nagyon veszek DVD/BR-t, nagyon kevés az olyan film amelyik annyira tetszik, hogy tudom, hogy újra fogom nézni. Inkább jöjjön a Netflix.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ja, butaság, ezért egyre kisebb a PC-s polc minden szupermarketben, és ezért van egyre kevesebb gamershop a plázákban. Én leszarom a konzolokat, a kérdésem kizárólag a PC-re vonatkozott. A boltban mindig kisebb a választék és az olyan verziók, amiben minden kiadott extra rajta van évekig csúszik. Szerintem csak a díszdobozos játéknak van értelme lemezen. Vagy esetleg az 5-6 éves játékok 900 forintos budget kiadásainak. De sok játék lemezen 5-6000 forint évekkel a kiadás után is, miközben a netről 5-10 euróért letölthető...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

MerlinW
Persze, sokan. Hallottál már a konzolokról? Egyébként PC-re is sokan vesznek. Néha én is. A kérdés meg alapvetően butaság, mert pl. a zenekedvelők is 20k-ért veszik a bakelitet vagy megveszik a CD-t, ahogy a filmrajongók is a DVD/BR kiadásokat.
Visszatérve a játékokra, AAA kategóriában ma is több fizikai példányt értékesítenek, mint digitálist.

[merlinw.org]

Van még valaki, aki normál boltban vesz drágán játékot? Pláne, hogy a DLC-k korában ez már sok hiányossággal jár.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams