8
 • Zombee
  #8
  A cikk épp nem a videójátékokról szól. Amúgy vesd össze a hazai lemezes bolti nyitó árakat a Steam-el. Ugyanaz a kiadás lemezen sokkal olcsóbb, ugyanúgy Steam-re regisztrálható és ugyanúgy lehet hozzá DLC-t venni. Digitálisan több és jobb akció van, ez tény, de pl. a Call of Duty sorozat is olcsóbb lemezen, és az is Steam-es. CoDMW3 nemrég 1600 volt a Tescoban, és DLC se kell hozzá, a DLC-s szerverek kihaltak mindenhol.
 • Elmin
  #7
  Kösz a címet. Akkor most már egy a cél, hogy mindenkinek meg kell tanulni angolul, mert ez a Google fordító elégé törve fordít. :) Na meg az kell, hogy legyen mindenkinek nagy sebességű internetelérése olcsón.
  Amúgy jó ez a megoldás, talán annyi a baja, hogy kicsit személytelenebb lesz az ajándékozás, ha neki kell még letöltenie, persze saját célra megfelelő.
 • Narxis
  #6
  Steam gift
 • Elmin
  #5
  Olyan játékot tudsz rendelni amit majd utána le kell tölteni? Hogyan fogod átadni az így vásárolt ajándékot? Csak kíváncsiságból kérdezem.
 • Narxis
  #4
  Én filmrajongó vagyok de nem nagyon veszek DVD/BR-t, nagyon kevés az olyan film amelyik annyira tetszik, hogy tudom, hogy újra fogom nézni. Inkább jöjjön a Netflix.
 • Ender Wiggin #3
  Ja, butaság, ezért egyre kisebb a PC-s polc minden szupermarketben, és ezért van egyre kevesebb gamershop a plázákban. Én leszarom a konzolokat, a kérdésem kizárólag a PC-re vonatkozott. A boltban mindig kisebb a választék és az olyan verziók, amiben minden kiadott extra rajta van évekig csúszik. Szerintem csak a díszdobozos játéknak van értelme lemezen. Vagy esetleg az 5-6 éves játékok 900 forintos budget kiadásainak. De sok játék lemezen 5-6000 forint évekkel a kiadás után is, miközben a netről 5-10 euróért letölthető...
 • MerlinW
  #2
  Persze, sokan. Hallottál már a konzolokról? Egyébként PC-re is sokan vesznek. Néha én is. A kérdés meg alapvetően butaság, mert pl. a zenekedvelők is 20k-ért veszik a bakelitet vagy megveszik a CD-t, ahogy a filmrajongók is a DVD/BR kiadásokat.
  Visszatérve a játékokra, AAA kategóriában ma is több fizikai példányt értékesítenek, mint digitálist.
 • Ender Wiggin #1
  Van még valaki, aki normál boltban vesz drágán játékot? Pláne, hogy a DLC-k korában ez már sok hiányossággal jár.