14
-
#14 Ebből még lesznek bajok, mivel a Store-t Live regisztráció és online fiók nélkül ha jól emlékszem, nem is lehet használni, de Live mindenképpen kell. Aki maga telepíti a Windowst annak ez sem lehet probléma, de aki előtelepített géppel veszi, az majd pislog. Baromság, hogy nem lesz benne alapból böngésző, az összes Linux disztribúció is böngészővel települ. -
#13 Jo, akkor kezdj el ujra olvasni. Direkt, csak neked kiemeltem a megfelelo reszt,hogy az ovodasok is eltudjak olvasni es felfogni, hogy nem lesz telepitve az altalad megemlitett Spartan.
"A program alkalmazásként lesz elérhető a Windows Store kínálatában és
nem telepítik fel előre a Windows 10-re."
-
Szefmester #12 Valóban.. igazad van. Akinek a kék e betű a net az tényleg nem fog tudni netezni vele. De ők azok akik életben tartják a botneteket. ;) -
Macropus Rufus #11 "Chris Capossela marketingvezető elmondta, hogy az új, Spartan kódnevű program lehet a jövőben a szabvány böngésző, azonban egyelőre még nem találták meg a szoftver végleges nevét."
csak a címet olvastad el mi? -
bdzsana #10 Lesz rajta böngésző, csak nem ez IE. Legalábbis a cikk ezt írja. -
#9 Kiraly lesz, amikor az alapszintu tudassal rendelkezo szamitogep tulajdonos, nem tudja elerni a netet, mert nincs tudasa a bongeszo beszerzesehez sem. -
aru #8 Nem tudom ki az aki egy leharcolt 7, 8, 8.1-et felfrissíti 10-re. Én biztosan nem! Mindig a tiszta telepítés müködik a legjobban és nem a régebbit újra frissített változatok. Én megjelenés után biztosan várok 6-12 hónapot, hogy a legtöbb miniatűr hiba is eltünjön. -
#7 32 bites verzió, még mindig... :((( -
Csaba6 #6 Win10 vegre kapni fog egy csomagkezelot OneGet neven, nem fog kelleni ftp meg ilyenek,es persze bongeszo is alapbol lesz benne a cikk is irja "spartan" neven. -
torreadorz #5 Mekkora képzavar van itt (már a címben is).
A win 10 nem lesz ingyenes. A frissítés rá lesz ingyenes (értsd: nem fogja ellenőrizni az eredetiséget). De ettől még ugyanugy illegális lesz az illegálisan frissitett win 8 stb.
Kicsit sarkított példa, de olyan ez mintha autóknál ingyenes lenne a müszaki vizsga. Attól hogy egy lopott autót ingyenesen lemüszakiztatsz még nem lesz kevésbé lopott az autó. -
masuda #4 FTP-n :D Én úgy szoktam. De nyiván lesz egy beépített böngésző letöltő, vagy áruházon keresztül.
-
#3 Hogyan fogjuk letolteni a kedvenc bongeszonket ha nemlesz IE?:D -
#2 én meg úgy hallottam a kalóz verziók frissítése is ingyenes lesz -
sakhalin #1 nem lesz ingyenes mindenkinek....