102
-
iZombie 1x05 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-LOL, HDTV-FUM, 720p,1080p-DIMENSION):
Feliratok.info | Addic7ed
(WEB-DL) időzítés J1GG4 jóvoltából:
LETÖLTÉS
( Az online nézhető epizódokat ITT találjátok majd. )
Jó Szórakozást Mindenkinek! ;)
Cassone -
#20 "A Fresh Off the Boat, az Agents of S.H.I.E.L.D. és az iZombie szénája is jól áll, mindhárom sorozat kimondottan esélyes a folytatásra."
by Sorozatjunkie -
Zombie 1x04 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-LOL, HDTV-FUM, 720p,1080p-DIMENSION):
LETÖLTÉS
Cassone -
Monoton #18 Jó kis rész volt. -
Zombie 1x03 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
(HDTV-LOL, HDTV_AFG, HDTV-FUM, 720p,1080p-DIMENSION):
LETÖLTÉS
Cassone -
#16 iZombie - 1x03 - The Exterminator (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION, 1080p-DIMENSION) hunsub by Cassone -
#15 köszönjük! -
#14 Jó kis rész volt a 2. is. Elröhögtem rajta, ahogy flörtölgetett az elején a csajjal meg a csávóval is.
Az az igazán érdekes, hogy szinte kivétel nélkül minden karaktert érdekesnek találok. Na jó, a volt pasija egy kicsit uncsi...:D -
#13 -
iZombie 1x02 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
LETÖLTÉS
Cassone -
#11 nehezen bírtam rá magam hogy megnézzem.Mikor ajánlották már csak legyintettem,de jól tettem hogy megnéztem.tök jó kis sorozat ez! -
#10 nekem fel se tünt annyira fogalmam sincs hogy ki az, sőt azt se vettem észre, hogy a végén ugyanaz, mint az elején :D
amit hiányoltam, az az ahogy mutatják ezt az egészet kifejtősebben, az elejét, meg ahogy átéli aivé lett, nem csak ilyen 1 év elteltével ez van dolog :S de amugy tetszik, oylan veronia marsos, de mégis újszerű, meg zombis :D -
#9 ugyan ez volt a Gothamban is, mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Heyerdahl feltűnt, akkor biztos voltam benne, hogy ő lesz végül a sz@rkeverő, nem aki a sztori szerint várható volt.. -
#8 hát jah -
#7 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor volt a visszajátszás, hogy lett zombie, már lehetett tudni, hogy aki megkarmolta nem csak úgy eltűnik és végül ő lenne az egyedüli zombie ,hanem visszatérő szereplő lesz, utálom mikor egy híresebb színész játssza ilyeneket, CSI meg hasonló nyomozó sorozatban is mikor kiderülne valóban ki volt a gyilkos már rég lehet tudni,mivel ha híresebb a színész,akkor nem csak egy jelenetre szerződtetik és komolyabb szerepet kap -
Monoton #6 Jó volt a pilot -
#5 Nagyon jó sori. -
Oddball29 #4 Pilot az jópofa volt, én bírtam. -
#3 (WEB-DL) időzítés J1GG4 jóvoltából:
LETÖLTÉS -
iZombie 1x01 magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Cassone -
#1 A CW újonc sorozata.
A sorozatról röviden:
Készítők: Rob Thomas
Szereplők: Malcolm Goodwin, Alex Krosney, David Anders
Történet: DC-s képregény alapján egy zombivá változott orvostanhallgató lányról, aki a kórbonctanon vállal munkát, hogy emberi agyakhoz jusson. Csakhogy minden megevett aggyal megkapja a halottak emlékeit, így társaival mindig nekiáll az adott gyilkossági ügy kinyomozásának.
További infók a sorozatról: Sorozatjunkie
A magyar feliratot szállítja hozzá: Cassone