17
-
#17 Nekem tökéletes a sík képernyő! Megváltás volt a domború szarok után!
Végre egy egyenes vonal EGYENES lett!
Most meg ezt az egyenes vonalat újra torzítsuk el?
Mi jön ezek után? El sem tudom képzelni:D Nézegessék ők a torz szarukat... -
#16 lg befele hajlik, samsung kifele hajlik. ajfon mindenfele. kell ez?
Utoljára szerkesztette: Gery13, 2015.03.20. 10:06:27 -
BCs design #15 szerintem ez amiat van hogy a marketingesek úgy tehessenek hogy szükség van rájuk :D
Utoljára szerkesztette: BCs design, 2015.03.19. 22:03:55 -
#14 Ha ő nem szopik, minek aggódik?! Küld aludni! -
#13 A CRT korszakban domború volt a moncsi, most meg homorú.
Én is maradok inkább a síknál, amíg ki nem jön a holoprojektor. -
Papichulo #12 kijönnek a kurvák a filmből és jól lesz@pnak
Na de mit szolna ehhez az asszony? :) -
Sir Cryalot #10 HDR? Projektor? HFR ?
-broled! :D -
#9 Én meg olyat, ami úgy néz ki mint a csillagkapu és ha belököm, kijönnek a kurvák a filmből és jól lesz@pnak... Na... merjünk már nagyot álmodni! :D -
Sequoyah #8 Ha mar a vagyakrol van szo: nekem olyan tv kell, ami teljesen lapos, es kikapcsolt allapotban pont olyan, mint egy keret nelkuli tukor a falon. Bekapcsolva a tukrozodeset elvesziti, es teljes erteku TVkent funkcional. -
Sequoyah #7 Az a baj, hogy a mostani eszkozoknel gyakorlatilag mar nincs szukseg jobbra. Amire igeny lenne, ott meg nem tudnak attorest elerni.
Szoval logikusan minden fejlesztest be kene szuntetni, mert mar eleg jo minden, de akkor viszont a vilag allna meg. -
Vol Jin #6 Nekem a vágyam egy olyan hajlított kijelzős televízió, amiben extraként szerepel a gombnyomásra kiegyenesítés. -
#5 Mosmá kis 27"-es moncsikat is ívelnek vaze, ezek betegek! Hova tart ez a világ, nomeg MINEK?!? -
herlius #4 Régen a tudósok, feltalálók egy adott problémára kerestek megoldást vagy fejlesztettek eszközöket. Ma ott tartunk, hogy legyártanak egy (amúgy teljesen fölösleges) eszközt, amihez a marketingesek keresnek álproblémákat. Mivel a valós problémák megoldása sokkal időigényesebb és költségesebb lenne (vagyis belátható időn belül nincs belőle profit), ezért inkább a jól megfizetett beszélőemberekre bízzák a "problémák" megalkotását. -
formax #3 Nekem íves laptop kell. Meg az asztalom is legyen íves. -
Apollyon2 #2 Na igen, az 1960-as években az űrbe utaztak, meg holdraszállás.
Azóta eltelt 50+ év, és most meg hajlított kijelzőkkel bohóckodunk. -
Zero001 #1 Yay, 20 év alatt először gömbpalástból hengerpalást, majd lapos lett, aztán most megint hengerpalást _de homorú_. Várom a homorú gömbpalástot.
Most tényleg? Ezt nevezzük technikai innovációnak 2015ben?