Pacmanek zúzzák le Amerikát a Pixels előzetesében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is várom, elég kreténségnek néz ki, és szerintem nem akarja komolyan venni magát.
Hát én várom ezt a filmet, egy próbát megér.
Elmeletileg dolgoznak rajta: ‘X-Men’ Scribe Zak Penn to Rewrite ‘Ready Player One’ for Warner Bros.
Ez de gagyi.
Inkább csinálnának filmet a Ready Player One-ból 😊 Az egy fasza történet 😊
Inkább csinálnának filmet a Ready Player One-ból 😊 Az egy fasza történet 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Akkor mi a picsának nézel olyan filmeket? 😛 Én nem látta amerikaielnökös filmet a Harrison Fordos repülős fasztuggyami óta. 😊
te adtál már?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyiknél sem a rövidfilmmel adták el. Egyszerűen csak akadt valaki, aki a rövidfilmekben látott egy teljes filmre fantáziát.
Mivel azzal a rövidfilmmel adták el az ötletet, de igenis eredeti 😄 Mint annó Blonkampnál a District 9-et. Egyébként szerintem jkó lesz 😊
Hát elég nagy baromságnak tűnik...
... úgyhogy akár még jó is lehet. 😛
... úgyhogy akár még jó is lehet. 😛
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
És még sorolhatnánk...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Annyira nem eredeti ez az ötlet....
https://www.youtube.com/watch?v=ugV6cLgwomo
Utoljára szerkesztette: wwenigma, 2015.03.19. 10:55:34
https://www.youtube.com/watch?v=ugV6cLgwomo
Utoljára szerkesztette: wwenigma, 2015.03.19. 10:55:34
Ez legalább valami szint visz a dologba, mert az usa elnökéből, meg az ellene irányuló dolgok gondolatától is hányingerem van már...
Afrikaban meg eheznek! 😊
Adták volna a pénzt inkább valami kórháznak...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams