15
  • Tinman #15
    Pontosan... basszusolni az oviban szoktunk, na meg a melegek basszusolnak a Kék Osztrigában, mi bazmegelünk. Jó reggelt ;-)
  • zetortraktor
    #14
    Gonoszak. Basszus. Mi ez, ovi? Gonoszak..., LOL.
  • Tinman #13
    Nem gonoszak, csak túlélők. Bármi áron. De ettől még nem gonoszak. Ok nélkül soha nem tettek még semmi durvát, mindig a saját kis mikro közösségük miatt történtek szélsőséges cselekedetek.

    Glenn, Maggie, Rosita még mindig egyértelműen jó karakterek.
  • Ender Wiggin #12
    "elmossa a JÓ és a ROSSZ közötti éles határt", ja mert kinyírták az összes egyértelműen jó, higgadt, pacifista és tényleg szerethető karaktert. Dale, Hershel, Beth, Tyreese és most Noah-t is. Nálam azzal nem szereznek jó pontot, ha most kitalálják, hogy tulképp végig gonoszok voltak Rickék is. A képregényt csak az elején olvastam, az de megfájdult a fejem, miközben bogoztam, hogy ki merre van a tévében és a rajzokon.
  • Tinman #11
    Olvasd el őket újra és mondd azt, hogy nincs benne önismétlés ;-)
  • zetortraktor
    #10
    Mivel a képregény kábé 12 éve megy önismétlés nélkül, sőt, kábé mostanság a legjobb, nem, hiszem, hogy gondot okozna az érdekes történetek áthozása a sorozatba.
  • culas25hc
    #9
    Kíváncsi vagyok, mit tudnak még kihozni ebből a világból. Az eredeti sorozat esetében sem vagyok biztos, hogy még éveken át új és érdekes történeteket tudnak kitalálni, önismétlés nélkül. Bár még pár évadot ki lehet hozni belőle, remélem sikerül majd időben abbahagyni, ha nem is a csúcson, de még annak közelében :D

    Na ehhez képest elindítani még egy sztorit, szerintem nagyon kockázatos vállalkozás. Legalább is ha nem akarják az új karakterekkel, az original szereplők életútját lépésről lépésre végigjáratni, ennek nagyon nem örülnék.

    Az mondjuk tetszene, ha a teljes sztori megmaradna a zombijárvány első napjaiban. A Malevilből ismert apokaliptikus világ témája továbbra is lehetne a TWD sajátja, ez az új pedig a tömegpánikot mutathatná meg közelebbről, a vírus elterjedését. Na ez így tetszene, de még egy szakállat növesztő túlélőcsapat nem érdekel.
  • Tinman #8
    Erre most igény van.

    Egyébként a TWD original series core színészei szerintem nagyon jók, szó szerint pár karaktert rendesen megszerettem. Ráadásul a sorozat érezhetően olyan irányba megy, hogy egyre inkább elmossa a JÓ és a ROSSZ közötti éles határt és valami egészen más jellemző már az alapvetően jónak gondolt főszereplőkre. Ettől pedig működik az egész, még annak ellenére is, hogy tényleg a fő csapásirány önismétlés.

    A játékban nekem egyedül Clem volt mindig nagyon szimpi, a többi? Pffff.
  • Ender Wiggin #7
    "Cliff Curtis lesz, aki egy spanyolajkú családapát". Hurra, remek casting, logikus, hogy latin-amerikai szerepre egy maorit szerződtetnek. Gratula. Már az eredeti WD is mindig ugyanazt ismétli (minden szezonban jön egy vagy két másik banda, akik rosszak, brühühű), én sem értem, hogy miért lenne akkora durranás, hogy mégegy csoport szenvelgéseit mutatják be.
  • Tinman #6
    A Telltale vacak nem azért jó, mert annyira ász lenne a története, hanem azért mert interaktív...
  • zetortraktor
    #5
    Ez is tök ugyanolyan, mint a Telltale-es játék. Abban a világban játszódik. Semmi mást nem tudsz róla, még azt sem, hogy mi lesz a sztorija.
  • Tinman #4
    Mert úgy van vele mint pl. én.

    A TWD original érdekli, ezért ránéz erre a cikkre is, hogy milyen módon képzelik a spinoff-ot.

    Elolvassa, megrágja, nem-el szavaz.

    Mind a Telltale-féle TWD játék széria, mind az original TWD érdekel, de ez nem.
  • Ender Wiggin #3
    gondolom megnézni, van-e szavazás, és utána véleményt nyilvánít.
  • tomboy013
    #2
    Aki a nem válaszra szavaz az mi a fenéért lép be egy ilyen cikkhez? Ha rákkattint akkor csak érdekli.
  • Tinman #1
    Úgy kell ez, mint borda közé a penge...