50
  • tomboy013
    A filléres Lumia 435 másodpercek alatt talál jelet és stabilan tartja is, olcsó Snapival. Meg lehet azt jól is oldani olcsó telefonnal.
  • Inquisitor
    A GPS problémákat alsó kategóriás telefonok olcsó és gagyi antennája okozza, ha nem így lenne, nem lehetne barkácsolással megoldani. Persze van a népmese arról, hogy csak a Qualcomm procis GPS a jó, de olyan proci általában nem olcsó kategóriás cuccokban van, így antenna gebasz sincsen. Viszont nevezett készülék PRÉMIUM kategóriás és eleve Snapdragon procival jön. Én tök szívesen bevállalnék egy Mi4 -et, de arra sem futja. :P
  • Inquisitor
    A GPS problémákat alsó kategóriás telefonok olcsó és gagyi antennája okozza, ha nem így lenne, nem lehetne barkácsolással megoldani. Persze van a népmese arról, hogy csak a Qualcomm procis GPS a jó, de olyan proci általában nem olcsó kategóriás cuccokban van, így antenna gebasz sincsen. Viszont nevezett készülék PRÉMIUM kategóriás és eleve Snapdragon procival jön. Én tök szívesen bevállalnék egy Mi4 -et, de arra sem futja. :P
  • Papichulo
    Vannak azert gondok a Xiaomi telefonokkal is: Xiaomi Mi3 Becomes a Nightmare for Customers, Horrible Flipkart Support, and Product Quality
  • sata75
    Nekem is mi3-am van fél éve. Gyűröm rendesen GPS Wifi stb, de baj még nem volt vele.
    Nálam Xiaomi best buy, bár tény, hogy nekem nem kell mi4 vagy nagyobb.
  • SALA1
    250 eu no name volt.zopo998.
    Azért letesztelném egy hét alatt, lehet kifeküdne..
    Tuti engem többször nem kajáltatnak be.
  • Zsoltee_a_bator
    A xiaomi azert nem egy kategoria a noname vackokkal. Nekem meg nem volt, de a reviewk alapjan eleg jok.
  • SALA1
    Nekem meg semmi pénzért nem kellene ha 100 eu ba kerülne akkor sem!
    2 ocsooo kínain vagyok túl. 2 db octa coroson.3-5 perc GPS találat wifit bajok stb.jol nézet ki!gyors volt..csak ép mire használni kelett volna nem tudtam.....
  • zlatzky #2
    Davech, sokan gondolkodnak másként. A mobileszközök fejlesztése pontosan azért történik ilyen gyors ütemben, mert a vásárlók fogékonyak az újra, szebbre, még akkor is, ha az gyakorlati hasznot nem hoz. Itt persze nem az Apple vagyonokért eladott primitív készülékeire gondolok, de például magam is lecseréltem az alig több mint egy éves Note 3-asom Note 4-re, egyszerűen azért, mert az új modell szebb, a qHD kijelző csodás. Bár hozzátenném, a kínai mobiliparág már olyan szintre jutott, hogy amennyiben lenne olyan modell akár a Xiaomi-tól, amely S-Pen funkcióval rendelkezik, és mellette 6 coll körüli kijelzővel, (a Samsungnál kedvezőbb áron), már rég hagynám a koreai gyártó termékeit. De a munkámhoz sokszor óriási segítseg az S-Pen, így marad a Samsung.
  • davech
    Én Xiaomi Mi3-ast gyűrőm egy ideje. Teljesen elégedett vagyok vele. Miui nagyon kidolgozott droid. (és ez a lényeg) Amire én használom tökéletes. Nemhiszem hogy lecserélném Mi5-re vagy 6-ra vagy bármelyikre a jövőben. Gyorsabb, szebb kijelző? De minek? Nincs olyan plusz szolgáltatás amiért váltana az ember, kiadná rá azt a több pénzt. Ez a mobilos dolog szerintem már eléggé ki lett merítve, kíváncsi vagyok a jövőben tudnak e valami forradalmit kitalálni, nem csak több ram, jobb proci, gyémántkijelző...