Dragon Ball XenoVerse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán gondoltak egyet a beteg amerikaiak, hogy jó ez, de fröcsögjön a vér hektóliter szám, legyenek brutális véres kivégzések, amiben a teljes gerincet kell kitépni ilyen nagyon beteteges módon vették át ezt a műfajt japánból.
Egyébként japánból olyan játékot nem tudok hogy anal raper, rákeresve sem tudok olyant mondani, szerintem csak trollkodni/túlozni akartál ezzel a címmel.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.03.19. 14:34:27
A
Ölj meg mindenkit
Ha menőbb akarsz lenni, akkor kínozd is meg őket.
Kb ennyit az amerikaiakról.
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.03.19. 14:05:16
A
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
egyébként amiket írtam (ff13, fairy fencer, neptunia) azok 5+ éves ps3 címek csak most jöttek pcre, tehát nem 20 hanem 5 éves grafikával jöttek (n_n)
Egyébként nekem a dragon ball már nem jön be hogy őszinte legyek (illetve régen is az alapsorozat a dragon ball még jó volt a dragon ball Z már nem tetszett annyira, csak néztem mert nem volt más) inkább a sword art online lost songot várom ha animés játék https://www.youtube.com/watch?v=b3iJmIVPvow (illetve sok játékot várok onnan : ) amerikai játékok lehet hogy kidolgozottabbak, mert sokan veszik és van költségvetés, de nem tudom ... valahogy nekem azok nem kellenek ingyért sem (ezért nem hosszabbítom a ps plusom, mert szinte csak ilyen amerikai címeket akarnak azzal rámsózni "ingyen" )
De ha te ugyanúgy állsz a japán címekhez mint én az amerikaiakhoz, akkor azt írd, de minden másba köss ( / kössetek ) bele.
A
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
-Hány Dragon Ball karakter kell egy villanykörte kicseréléséhez?
-???
-Elég egy is, de 15 epizód kell hozzá.
A