Rasszisták a GTA 5 rendőrei?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Te nem vagy százas. Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy mákostészta! :-D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kiket is gyűlölök én a hozzászólásomban? Esetleg nem látod az idézőjelet? Az idézőjelbe rakott mondatok miért nem igazak? Ezek után biztos, hogy én puffantam a ló túloldalán?
Ha már a gyűlöletnél tartunk az ugyan olyan szíve joga mindenkinek, mint az elfogadás.
Ha már a gyűlöletnél tartunk az ugyan olyan szíve joga mindenkinek, mint az elfogadás.
For the greater good
Nekem a tesztről a Rambo First Blood jutott eszembe. Ott is azért packázott vele a helyi sheriff, mert veterán csavargó volt. Akkor még nem tudta, kivel szórakozik...
Mondjuk ezt így senki nem állítja, de gyűlölj csak izomból, kell az ellenségkép meg a feszültséglevezetés. Mondjuk nagyot csattantál a ló túloldalán, PONTOSAN ugyanúgy, mint azok, akiket kritizálsz.
Társadalmi probléma ez, MINDKÉT oldal hibás benne. A megoldás viszont nem rendészeti, az csak kordában tart, amíg valami tényleges megoldás nem érkezik.
Társadalmi probléma ez, MINDKÉT oldal hibás benne. A megoldás viszont nem rendészeti, az csak kordában tart, amíg valami tényleges megoldás nem érkezik.
Már az rasszizmus, ha elvárjuk a feketéktől is azt, amit a fehérektől.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"rendőri hibák miatt merült fel"---> ez komoly? Nézzük már meg kicsit "ojjektívebben" az ok és okozat viszonyt. Szinte már sci-fibe illik az a marhaság, amit a fehér ember koponyájába sulykolnak nap nap után: "Rasszizmus van a világon, mert a gonosz fehér ember üldözi a csóró feketéket. A feketékben pedig nincs előítélet, ők békések, elfogadóak és integrációra/együttműködésre készek. Legyen bűntudatod, mert a rasszizmus ott van a filmekben, könyvekben, játékokban és a levegőben. Ez pedig mind a te hibád!"
Holnap vagy holnap után mi lesz az éppen aktuális rasszizmus a filmek vagy játékok világában? Komolyan ez hiányzik a gamereknek? Nehezen hiszem...
Holnap vagy holnap után mi lesz az éppen aktuális rasszizmus a filmek vagy játékok világában? Komolyan ez hiányzik a gamereknek? Nehezen hiszem...
For the greater good
Ők akartak feketéket, egyék is meg 😊 Remélem eljön az az idő, hogy a rasszista dumát prédikáló bölcsészek egyszer még az aluljárókba fognak koldulni.
Az elmúlt 5 évben 253 rendőrt lőttek le az USÁban.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amerikai rendori hibak? Amikor lelövi az életére törő feketét? Valóban rasszisták...