3D térképek búvároknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Főleg, ha a társ ugyankkora palackkal, hasonló iramban és felfogással fogyasztja a levegőt...(akkor már csak a mellényből szívhatod) :-D
Meg ne adj isten, ha egyenlíteni kell...
Meg ne adj isten, ha egyenlíteni kell...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Persze, az a szabály, hogy 50 bar nyomásnak lennie kell mikor felérsz a hajóra. Tehát ennél kevesebbel nem jöhetsz ki. De ha látok 2 tigris cápát és nézegetni akarom őket, akkor tényleg életbe lép az utolsó csepp levegő felhasználása is 😊. Ott a társ attól lehet nyúlni 😊.
"Oké, meddig maradunk lent ? Ameddig van levegő."
Ez azért elég meredeken hangzik (és szerintem minden szervezetnél szabályellenesnek is)...:-)
Ez azért elég meredeken hangzik (és szerintem minden szervezetnél szabályellenesnek is)...:-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sok értelme nincs, csak jól néz ki. . . Kezdő búvárok nagyon szeretik, nézegetni, meg mutogatni. Merülési terv kb. felesleges ilyen helyekre (max. spéci mentő/régészeti/munka merüléskor tudom elképzelni). Pár száz merülés után már megvan a rutin. Az ember gyorsan megtudja a határait, és megtanulja mik a játékszabályok.
A mi merülési terveink valahogy így néznek ki: Mikor megyünk ? Most. Oké, meddig maradunk lent ? Ameddig van levegő. Oké, akkor go.
ui.: Persze teljesen ismeretlen helyen, ismeretlen emberekkel máshogy néz ki a dolog, de a fent látható vörös tengeri helyeket már mind láttam vagy 4-5x-ör.
A mi merülési terveink valahogy így néznek ki: Mikor megyünk ? Most. Oké, meddig maradunk lent ? Ameddig van levegő. Oké, akkor go.
ui.: Persze teljesen ismeretlen helyen, ismeretlen emberekkel máshogy néz ki a dolog, de a fent látható vörös tengeri helyeket már mind láttam vagy 4-5x-ör.
jó ötlet, de azt nem hiszem, hogy PC (tablet, telefon) kell ahhoz, hogy merülési tervet csináljon az ember (már a lényegi részt tekintve, hogy meddig maradjon milyen mélységben)...
😊 Ismerem a srácokat akik készítették, jókat merültünk együtt ezeken a helyeken. Meg is van a PC-s verziója a proginak.