Jason Voorhees a Mortal Kombat X-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gorot fellehet majd később oldani.... mi az istent nem értesz ezen?
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.03.16. 18:58:54
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.03.16. 18:58:54
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
nem kerülnek bele a konkrét sztoriba, csak egy kis extra (mint az előzőbe)... ha nem tetszik nem muszáj megvenni őket. A sztorihoz kapcsolódó "bónusz" karaktereket meg fellehet majd oldani.
mileena dologgal nem tudom mire célzol, hisz benne lesz és központi szerepet tölt majd be a történetbe.
mileena dologgal nem tudom mire célzol, hisz benne lesz és központi szerepet tölt majd be a történetbe.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ááá, az előző nagyon jól sikerült PC-re is, nem hiszem, hogy rosszabb lesz annál. én csak azt nem értem, hogy mindek kell belekeverni a más univerzumok lényeit, karaktereit. és közben kihagyni az update-feleség-fejű mileenát...(ilyen katyvaszból elég a szuperhősfilmekben is)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
...További rossz hír lehet a rajongóknak hogy a filmkiadós együttműködős fejlesztőktől félteni kellhet a terméket, ugyanis a játékfejlesztést mint olyat mellékesként űzik a fanservice és egyéb hasonló jellegű marketing-tevékenységek mellett?
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.03.14. 03:09:11
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.03.14. 03:09:11