29
  • Airbus A380
    #29
    Egyetértek Banderas-al én is szeretem a csillagok háborúja filmeket, kíváncsi leszek a Disney mit hoz ki belőle, így hogy már náluk vannak a jogok. Bár szerintem az első 6 film hangulata nem lesz meg, de persze kár előre sopánkodni, így hogy még az első Disney-set sem láttuk. :)
  • Banderas1990
    #28
    Nekem személy szerint, tetszettek az eddigi részek, szóval ezt is várom.
  • Vol Jin
    #27
    1977-ben itt pöfögő zsigulik voltak, ott meg egy kirándulásnak számított az űrutazás, az ember tátotta a száját, az egész újdonság volt. Ha bele gondolsz, akkoriban a számítógép egy távoli valami volt egy nagy szobában, amihez értettek azok, akik azt tanulták az egyetemen. Ott meg egy mosógépbe volt belerakva, ami ráadásul aranyosan csipogott, és szerethetőbb volt, mint egy nagy szemű szőrös kutyuli.

    Azóta ezek már kevesek az inger kiváltásához. Nem voltak jobbak a régi SW filmek, csak akkor újdonság volt az egész, ma meg már nem.
  • senki687
    #26
    A bemuató szerinti 1-3 film mindegyikét legalább 10-szer megnéztem, a következő három mindegyikét ezidáig mindössze 1-szer láttam. Nem voltak olyan rosszak, csak nem fogtak meg. Gondolkodtam, hogy számomra vajon miért van ilyen nagy különbség köztük. Azt hiszem, nekem nem maga a "SW Univerzum" tetszett annak idején, hanem az idegen világ rejtélye, amiből az elejétől a végéig időnként fel-felbukkant valami a történet során. Olyan, mintha apránként felfedeznénk azt a világot és talán ez adta számomra az élményt. Az új részekből nekem ez hiányzik. A történet hasonlóan nem túl összetett, a látvány kiváló, de valahogy az egész mégsem elég jó. Kiváncsi leszek a legújabb, még most készülő részekre is, de nem számítok arra, hogy a kedvenc filmem lesz valamelyik.
  • Ragnaar
    #25
    Szerintem egy mostanság látható szuperhősös film (Ironman,Avengers, (Star Trek ez nem szuperhősös, de Abrams rendezte ugye)) minőséget várhatunk. Számomra kérdés még, hogy mennyire lesz hiteles a régi SW filmekhez képest a legújabb széria karakterekben és storyban, bár azért azóta már jócskán változtak a trendek, a technikai megvalósítással és a látvánnyal nagy valószínűséggel nem lesz gond.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.16. 18:59:34
  • tomboy013
    #24
    Nem baj ha valaki fikáz, csak az a gond, hogy még nincs mit fikázni. Olyan filmeket leszólni ami még el sem készült az szín tiszta negativitás. Ez szerintem gáz.
  • loky
    #23
    Várom. Megnézem. De azért van bennem egy jó nagy adag "félsz" mert ha tul sokat vár el az ember... háááát ott a lehetőség hogy pofára esik.
  • Nemzsidó
    #22
    A messzi-messzi galaxisban felgyorsultak az események...
  • Mat666
    #21
    Mért fikázás az ha valaki el mondja a véleményét?? Mert nem egyezik a tiedével?
    Ami meg a negatív hozzá állást illeti az utolsó 3 ész után teljesen érthető.
  • SirBubu
    #20
    asszem az ilyen negatív alakokat különösen rühellte Csodabogár (Donald Sutherland) a Kelly hőseiben. azzal vádolta őket, hogy a negatív hullámaik negatívan befolyásolják a jövőt, a bekövetkező eseményeket

    ezek szerint nem véletlen hívták "Csodabogár"-nak
  • tomboy013
    #19
    Nyugi nem vagy egyedül, szerintem már szánalmas amit sokan művelnek ezzel a folyamatos fikázással meg negatív hozzáállásal.
  • SirBubu
    #18
    szerintem meg inkább nagy összegeket akarnak buktázni vele, adóelkerülési okokból

    (szerk.) de előre közlöm velük, hogy ez az alattomos tervük nem fog sikerülni
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.03.14. 10:46:08
  • dyra
    #17
    Én nem tudom hova tudják még ezt fokozni a régi szereplőkkel. Teljen el vagy ezer év aztán ott kellene folytatódnia. Most majd a bokorból fognak előugrani az uralkodó titkos tanítványai? Ráadásnak ilyen tempóban dobálni őket. Nem tudom, régen szerettem, de ezeket most lehet kihagyom.
  • M2 #16
    Én már nagyon várom és szerintem jó lesz!
    Persze belőlem hiányzik a fikázós, borúlátós magyar virtus.
  • kalapos01
    #15
    Ami miért is baj? Mindenki ezt akarja a munkájával, nem? (Vagy akkor eddig 40 év alatt miért csak hatszor tették?)

    Nem mellesleg az egész csak nézőpont kérdése. Aki negatív, az így áll hozzá. Aki értelmes, az azt mondja, hogy azon milliók igényét elégítik ki, akik akarnak Star Wars-filmeket.

    A végeredmény úgyis az lesz, hogy iszonyatosan sok ember fogja imádni a filmeket, és értük már megéri csinálni. Főleg, ha még anyagilag is jól járnak.
  • Omega
    #14
    Minél több pénzt akarnak kifacsarni a Star Wars-ból.
  • Jawarider
    #13
    Csak jók is legyenek vazzeg....
  • NEXUS6
    #12
    Hát szerintem meg az általam ismert rendezők közül én is talán csak DzséDzsé-re mertem volna rábízni ezt a részt!
    Abrams sem zseniális, de a többi eksönmúví rendező még nála is sokkal szánalmasabb!
  • Ender Wiggin #10
    az előző trilógiát jarjar bing rontotta el. ezt az újat meg a hülye kard és abrams személy már elve beárazta... a nagybani előállítás meg, no comment.
  • norbre
    #9
    +1
  • CairoJack
    #8
    Én már nem hiszek abban, hogy ezek jó filmek lesznek. Az eredeti trilógia zseniális volt, az azt követő borzalom az kb. az istenkáromlás kategória. A Disney eddigi filmjeit elnézve (jó esetben) olyan filmek lesznek, amin elszórakozik az ember 2 órát, még akár tetszik is neki, majd hazamegy, és másnapra elfelejti. Valahogy az összes Disney ilyen mostanában. Megnézed, tetszik, történet nulla, a fele CGI, de semmi maradandó, emlékezetes, különleges nincs benne. 12 egy tucat. Pont ilyen volt a John Carter és a Tron is, pedig mindkét univerzum gyerekkorom meghatározó olvasóélménye. Nagyon vártam is őket, nem is lettek rosszak, de már 3 hónap múlva nem tudtam volna felidézni a storyt, annyira semmilyen volt. És ez még a jobbik eset, rosszabb esetben pont ugyan olyan trágya lesz, mint az Episode I-III.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.03.13. 16:38:43
  • DantszEE
    #7
    Azért azt ne felejtsük el, hogy a Star Wars mindig is egy mese volt. Nem egy filozofikus műremek.
    10-ből 9 ember a terebélyes terekben felépített önálló univerzum (és annak látványa) miatt kedveli ezt a franchise-t. Ha kicsit tovább bővül, szerintem senkinek sem fog fájni.
  • Mat666
    #6
    " 1bites egyszerűségű "
    Ezen még mindig nevetek ez jó volt.
    Amúgy egyet értek a sztori egyszerű mint a faék.
  • TokraFan
    #5
    Pont így érzek én is. Az alap sztori voltakébben egy vallásosan 1bites egyszerűségű "vannak a jók és a rosszak" típusú ostobaság, az újabb filmek esetén még a kivitelezés is óvoda kiscsoportos szint...
  • TokraFan
    #4
    Lucas már rég lerombolta a next gen részekkel. A Classic széria volt a Star Wars, az újabb viccek -beleértve a filmeket és az anim sorozatot is-, már akkor Disney-szerűek voltak, amikor még Lucas égisze alatt készültek. Megfelelőbb vevőt nem is találhatott volna...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.03.13. 15:59:43
  • molnibalage83
    #3
    Kb. Egyik SW filmet sem láttam 10+ éve. Nem is hiányoznak.
  • ugh
    #2
    Gyerek fejjel szerettem, de felnotekent megnezve valami uber gagyi, primitiv, giccses komolytalan, kozhelyes idiotizmus.
    Azt x-eltem, hogy lattam mind a hatot ,de x-eltem volna azt is, hogy a budos eletbe tobbet nem nezek meg egy sw filmet sem, mert rohadt tre. :D
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.03.13. 15:26:05
  • Palinko
    #1
    Indul a szalag, van egy olyan érzésem most fogják lerombolni sokak szemében a sorozatot, ennyi idő után folytatni, talán még nem is lenne annyira gáz, de hogy ilyen tempó a minőség rovására fog menni az esélyes