Másfél év alatt három Star Wars-mozifilmet láthatunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azóta ezek már kevesek az inger kiváltásához. Nem voltak jobbak a régi SW filmek, csak akkor újdonság volt az egész, ma meg már nem.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.16. 18:59:34
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Ami meg a negatív hozzá állást illeti az utolsó 3 ész után teljesen érthető.
ezek szerint nem véletlen hívták "Csodabogár"-nak
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
(szerk.) de előre közlöm velük, hogy ez az alattomos tervük nem fog sikerülni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.03.14. 10:46:08
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Persze belőlem hiányzik a fikázós, borúlátós magyar virtus.
Nem mellesleg az egész csak nézőpont kérdése. Aki negatív, az így áll hozzá. Aki értelmes, az azt mondja, hogy azon milliók igényét elégítik ki, akik akarnak Star Wars-filmeket.
A végeredmény úgyis az lesz, hogy iszonyatosan sok ember fogja imádni a filmeket, és értük már megéri csinálni. Főleg, ha még anyagilag is jól járnak.
Abrams sem zseniális, de a többi eksönmúví rendező még nála is sokkal szánalmasabb!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.03.13. 16:38:43
10-ből 9 ember a terebélyes terekben felépített önálló univerzum (és annak látványa) miatt kedveli ezt a franchise-t. Ha kicsit tovább bővül, szerintem senkinek sem fog fájni.
Ezen még mindig nevetek ez jó volt.
Amúgy egyet értek a sztori egyszerű mint a faék.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.03.13. 15:59:43
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Azt x-eltem, hogy lattam mind a hatot ,de x-eltem volna azt is, hogy a budos eletbe tobbet nem nezek meg egy sw filmet sem, mert rohadt tre. :D
Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.03.13. 15:26:05