Nemsokára kezdődik a TRON 3 forgatása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem kell 3. rész. Most még leagalábbis nem. Kultikus mindkét rész. nem kell erőltetni.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.03.30. 13:56:23
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.03.30. 13:56:23
elvileg lehetséges. A szövet is csak atomokból épül fel. Tehát ha képesek vagyunk az atomokat úgy pakolgatni ahogy akarjuk, akkor bármi felépíthető. Ezen az elven működik pl. a StarTrek kajagépe is. Az atomokat pakolja a gép és csinál tányért, villát mindent + kaját is. Aztán a maradék a cuccokkal együtt megy vissza a gépbe és ismét atomok lesznek belőle.
Szóval elvileg lehetséges. Itt a kérdés mindig az, hogy lesz-e lelke az így létrehozott lénynek, vagy csak egy biorobot lesz.
Szóval elvileg lehetséges. Itt a kérdés mindig az, hogy lesz-e lelke az így létrehozott lénynek, vagy csak egy biorobot lesz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"a semmiből nem lehet élő szövetet gyártmányozni"
Ezzel a kijelentéssel a saját létezésedet hazudtolod meg.
Ezzel a kijelentéssel a saját létezésedet hazudtolod meg.
Az utolsó mondatod rendkívül ironikus.
amikor egy élő személy belép a tron világába, már ott van az élő anyagára vonatkozó információ. ellenben fordítva ez nem lehetséges, hiszen a semmiből nem lehet élő szövetet gyártmányozni. vagy legalább is a logika, amivel ez a tudományokban analfabéta forgatőnykönyvíró esetleg magyarázi próbálná (de nem fogja), nem állja meg a helyét vagy legalábbis biztos gyerekes. és pl. nem volt ott semmilyen platform vagy bármilyen szerkezet a poros alagsorban. a srác csak "felébredt" a PC konzol előtt és kiment az utcára. a csaj meg már ott várta. mit? hogyan? egy jó filmet elb...tak ezzel a deus ex machina marhasággal.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
egyetértek. nagyon épül az első rész történéseire, kevés az info a második elején így...
Ha visszaemlékszel, elmondják az első filmben, hogy min dolgoznak (anyagbontás, információvá átalakítás és vissza kb. /szükséges energia, stb résszel nem foglalkozik a film asszem, meg kit érdekel, szórakoztatás a cél 😊 / ).
Na ugyan ezen okból lehet a 2. végén úgy mond a semmiből a csaj, meg a főszereplő is egy darabban kinn az utcán 😊
Amúgy nekem a 2. film is nagyon tetszett. Annyi volt a baj, hogy a 2 rész között nagyon sok idő telt el és aki azt nem látta anno kb. akkor, annak a második már nem biztos, hogy bejött. Annak ellenére, hogy az elején elég sok mindent elmagyaráznak/bemutatnak újra.
Na ugyan ezen okból lehet a 2. végén úgy mond a semmiből a csaj, meg a főszereplő is egy darabban kinn az utcán 😊
Amúgy nekem a 2. film is nagyon tetszett. Annyi volt a baj, hogy a 2 rész között nagyon sok idő telt el és aki azt nem látta anno kb. akkor, annak a második már nem biztos, hogy bejött. Annak ellenére, hogy az elején elég sok mindent elmagyaráznak/bemutatnak újra.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
csak a vége lett maszlag azzal, hogy a semmiből teremtődőtt egy hús-vér nő.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
jöhet! a rács... aki ezt nem érti, neis nézze meg inkább... 😊 gyerekfejjel az első elkápráztatott, hetekig a hatása alatt voltam. felnőtt fejjel, kicsit vonakodva ültem be... az állam ugyanúgy leesett... eszméletlenül eltalált film. aki meg fikázza, tegye, de ez egy kultfilm akkoris.