9
  • Gauge
    Szerintem nem kell 3. rész. Most még leagalábbis nem. Kultikus mindkét rész. nem kell erőltetni.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.03.30. 13:56:23
  • Macropus Rufus
    elvileg lehetséges. A szövet is csak atomokból épül fel. Tehát ha képesek vagyunk az atomokat úgy pakolgatni ahogy akarjuk, akkor bármi felépíthető. Ezen az elven működik pl. a StarTrek kajagépe is. Az atomokat pakolja a gép és csinál tányért, villát mindent + kaját is. Aztán a maradék a cuccokkal együtt megy vissza a gépbe és ismét atomok lesznek belőle.
    Szóval elvileg lehetséges. Itt a kérdés mindig az, hogy lesz-e lelke az így létrehozott lénynek, vagy csak egy biorobot lesz.
  • Sliderx
    "a semmiből nem lehet élő szövetet gyártmányozni"

Ezzel a kijelentéssel a saját létezésedet hazudtolod meg.
  • Ulrich von
    Az utolsó mondatod rendkívül ironikus.
  • Ender Wiggin #5
    amikor egy élő személy belép a tron világába, már ott van az élő anyagára vonatkozó információ. ellenben fordítva ez nem lehetséges, hiszen a semmiből nem lehet élő szövetet gyártmányozni. vagy legalább is a logika, amivel ez a tudományokban analfabéta forgatőnykönyvíró esetleg magyarázi próbálná (de nem fogja), nem állja meg a helyét vagy legalábbis biztos gyerekes. és pl. nem volt ott semmilyen platform vagy bármilyen szerkezet a poros alagsorban. a srác csak "felébredt" a PC konzol előtt és kiment az utcára. a csaj meg már ott várta. mit? hogyan? egy jó filmet elb...tak ezzel a deus ex machina marhasággal.
  • AZUL
    egyetértek. nagyon épül az első rész történéseire, kevés az info a második elején így...
  • Malachit
    Ha visszaemlékszel, elmondják az első filmben, hogy min dolgoznak (anyagbontás, információvá átalakítás és vissza kb. /szükséges energia, stb résszel nem foglalkozik a film asszem, meg kit érdekel, szórakoztatás a cél :) / ).

Na ugyan ezen okból lehet a 2. végén úgy mond a semmiből a csaj, meg a főszereplő is egy darabban kinn az utcán :)

Amúgy nekem a 2. film is nagyon tetszett. Annyi volt a baj, hogy a 2 rész között nagyon sok idő telt el és aki azt nem látta anno kb. akkor, annak a második már nem biztos, hogy bejött. Annak ellenére, hogy az elején elég sok mindent elmagyaráznak/bemutatnak újra.
  • Ender Wiggin #2
    csak a vége lett maszlag azzal, hogy a semmiből teremtődőtt egy hús-vér nő.
  • AZUL
    jöhet! a rács... aki ezt nem érti, neis nézze meg inkább... :) gyerekfejjel az első elkápráztatott, hetekig a hatása alatt voltam. felnőtt fejjel, kicsit vonakodva ültem be... az állam ugyanúgy leesett... eszméletlenül eltalált film. aki meg fikázza, tegye, de ez egy kultfilm akkoris.