21
-
Szefmester #21 Ekkora bér mellett már majdhogynem maga is szponzorálhatná a műsort, és akkor nem lenne mindenféle producerke aki belepofázik mikor ehet.... -
#20 mintha mindenhol erről lenne szó... -
paby88 #19 Ó, de unalmas már ez téma... -
Sequoyah #18 Az, hogy orrbavag valakit, az nem televizios, hanem jogi problema. Birosagon targyaljak meg, vagy negyszemkozt.
Az, meg hogy Clarkson egy paraszt, az nem kritika, hanem munkakori kotelesseg, ezert fizetik, hisz ezert nezik annyian a musort:) -
ugh #17 Attol hogy 600 milliot keres. nem joga nagykepunek lenni.
Te el vagy tevedve baszod.
Max akkor lehetne az ha esze lenne es abbol elne (mondjuk aki feltalal egy idogepet annal mar megengedheto).
De csak egy olyan ostoba, senkihazi, suttyo aki mas, meg nagyobb suttyokat szorakoztat... -
senki687 #16 Ez az ember attól sztár, hogy évi 600 milliót keres. Erre már nyugodtan lehet nagyképű, ez teljesen érthető. Ha egy kicsit spórol, akkor 3 munkanap alatt egymaga félre tesz annyit, amiért a családunk 10 évig keményen küzdöttünk és spóroltunk. Lehet szidni, hogy mennyire el van szálva magától, de szerintem ez teljesen jogos a részéről. Az emberek vevők rá. Ha az emberek nem néznék a műsorát, akkor neki is meg kellene dolgoznia a pénzéért. De nézik, kell nekik a show ilyen áron is. Akkor meg megérdemli, nem? Amúgy ez az egész műsor egy reklám az autógyártó cégek versenyében, ezért így vagy úgy, de menni fog tovább. -
kiralysanyi #15 Pedig nem olyan nehéz -
#14 ahogy te sem tudhatod... -
#13 a véleményed, ahogy itt előadtad magad, na az minősít téged, nem az hogy nekem tetszik egy műsor vagy sem.. de nyilván ez is magas neked. Közöm meg csak annyi hogy egy nyilvános fórumon hangot adtál a véleményednek.... :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.13. 00:48:46 -
#12 Amíg nem engem üt meg, nem érdekel. Petíciót amúgy hol lehet aláírni? Sehol sem találom -
#11 és? közöd? véleményem adott..ha neked tetszik nézd...ez max téged minősít... -
Ender Wiggin #10 Azt nem tudhatod, hogy van-e nélküle vagy sincs. Viszont Clarkson nincs a Top Gear nélkül, mert az önálló műsorai szart sem érnek. Fikázni sem tud stílusosan. És igen, tudatában vagyok annak, hogy volt külön kiadás, de azt írtam, hogy a régiek sokkal jobbak voltak, mert akkor még volt eredeti ötlet. Most csak azokat próbálják imitálni, ami fárasztó és nem is vicces. -
#9 Igaza van Claksonnak?
Persze! Mint amikor valami pankrátor gálán Amerikakapitány eldádázza Farkasembert.
XD -
#8 Azért pár milkó klikkolást kapott az ügy. Szal mindenkinek megérte.
Így köll ezt csinálni!
XD -
#7 Clarkson nélkül nincs Top Gear, és nem is menne nélküle, de legalábbis közel sem lenne olyan jó...
Volt most is külön kiadás, karácsonykor... -
Ender Wiggin #6 Az a poén, hogy valószínű nélküle is elmenne a Top Gear, de Hammond és May egyedül is értelmes műsorokat csinál (főleg May, a Man Lab és a Toy Stories mindnekinek ajánlott szériák), és nem ordenáré a stílusok sem - milyen véletlen nekik van felsőfokú végzettségük. Clarkson saját műsorai viszont majdnem mindig az USA pocskondiázásában merülnek ki...
A Top Gear nyilván nem rossz műsor, bár az utóbbi években talán már kevéssé vicces, hogy megjátsszák magukat, miközben minden előre meg van írva, és szinte minden kaladban kb. ugyanaz történik. Hol van már az északi-sarkos, a vietnámi vagy az első ameriaki túrájuk dicsősége? -
#5 hu de egyszerű vagy...fájóan.. -
syn7h37ic #4 Sosem tetszett ez a műsor. -
#3 Sosem értettem mire fel ez a nagy sztárolás a műsora, és körülötte? láttam párat........nagyképűen, és eltelve magától, hogy tud autót vezetni..bemutat mindenféle szuper meg kevésbé szuper autókat..idióta műsor keretében..és??? ettől már nagy csávó?? lófaxot...a műsor tök átlagos..felfújt semmi....autók..ennyi.
és sajnos már nálunk is majmolják....ha megütött valakit..akkor elítélni..ki a faxnak képzeli magát a csóka? gyökér brit. -
#2 Nem. -
Svlad Cjelli #1 Marketingfogas.