Új köntösben tér vissza a kultikus Descent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, jó hát most egy kis bolondozás tán csak elfér az oldalon 😄D

meg azért ha pontosabban megnézed, mit írtam, én nem azt írtam, hogy angolosan hogy kell kiejteni a szót, hanem hogy szééépen, magyarosssan, hogy kell (vagy legalábbis lehet) 😊)

(bezzeg a videómat senki se volt képes megnézni... hát, komolyan mondom, olyanok vagytok ám... vérig vagyok sértve 😄D)

(szerk.) pedig az elmúlt 3,5 évben, amióta fönn van, már sikerült elérnie a brutális 75(!)-ös nézettségi számot (oszt abból is én voltam vagy 10 😄D)
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.03.12. 20:01:00

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

hát, például ennek az egy játéknak az esetében, nosztalgikus okokból, mondjuk én, mind a mai napig 😊)

de annak idején, százezer évvel ezelőtt az ismerősi körben mindenki így hívta, mert valahogy nem ment még annyira az angol, meg egy alapfokú körüli nyelvoktatás szókincsének nem is feltétlen eleme. a szótárt meg a fene se vette elő ennek az egy szónak a kedvéért, a fonetikus írást meg vagy értette az ember, vagy nem (inkább nem 😄), és hát végülis maga a játék volt lényeg

Ráadásul nem is biztos, hogy visszatér, maximum visszatérhet, amíg nem kalapozzák össze a pénzt.

takysoft
Ne terjesszük a hülyeséget, kérem!

Erős "ssz" betű, és nem "k"

valahol a Desszent és a Disszent között van a kiejtés de egyikhez sem húz jobban. Angolban kicsit máshogy vannak a betűk

Itt van ahogy videóban kiejtik.
https://www.youtube.com/watch?v=isBpoyAhFqU

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Furcsa, hogy a Descent lett kultikus. Nekem a Forsaken sokkal jobban tetszett (pl. a hangok és a zene miatt).

@Bubu: jézus, ki mondja, hogy "deszkent"??? A MOBA az szar...de jó jel, hogy néhány klasszikus kap modern köntöst.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

hejj, pedig de megörültem, amikor megláttam a cikk címét, új Descent-rész, jííííháááá!!!

erreföl kiderül, hogy MOBA. ne má, ne szórakozzunk má

és akkor mi lesz a 6DoF-fal??

az meg már tényleg mellékes, hogy látszik, mennyire nem érzik ezek az angolszászok a magyar kiejtést, ugyanis a "Descent" szót magyarul "deszkent"-nek mondjuk, nem pedig "diszent"-nek meg ilyesmiknek

itten pedig egy saját készítésű gameplay videó arról, hogyan is kell valójában deszkentezni, mert hogy nem úgy, ahogyan az ő promo-videójukban látható, az biztos

anno ezt egy VFX1 Headgear VR eszközzel is kipróbáltam az egyik Ifabon.
Nagy királyság volt, bár a gép teljesítménye messze elmaradt attól, hogy valós időben 2x 640x480-as képet rendereljen 30-40fps-el. De az a 20-25fps is bőven jó volt.
Azóta akarok egy VR sisakot + cyberpuck-ot.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever