36
  • Rev Hard
    http://sg.hu/cikkek/111181/nagy-a-tiltakozas-a-top-gear-leallitasa-miatt

Végül is győzikét is több százezren követelték vissza a képernyőre. Te kevered a szezont a fazonnal, ám ez már legyen az egyéni szoc problémád. Amúgy meg jah, a mai világban a pénz dominál, pénz nélkül még az általad felvetett tudósok sem jutnak semmire.
  • ugh
    En a amsik ket csokat birtam de ez valami otvar nagy kocsog.
    Aztan feketelistara kuldtem amikor egyik musorban kifejette, hogy kozep es kelet europaban mindenki budos kommunista meg ostaba hulye kb.
    No o meg egy belterjes, genhibas naci allat, mint minden angol (mivel az elso koncentracios taborokat ok epitettek).
    Ha mar altalanositunk.
    Tv-s kent milliokat keres, de nincs penze fogaszra, igenytelen angol szutkyos proszto...

Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.03.13. 15:30:18
  • slickboy
    Sose értettem a kultuszt ami a műsorát meg őt körbevette, rémesen idegesítő, fárasztó modoros egy tróger, de sok embernek jót tesz az önértékelésének, ha ajnározhatja.
  • Narxis
    És mi ezt el is hisszük, lol.
  • Tetsuo
    Még az Autómánia is jobb műsor volt, annak ellenére, hogy nagyságrenddel kevesebb pénzből működött.
  • Kelta
    Sosem értettem mire fel ez a nagy sztárolás a műsora, és körülötte? láttam párat........nagyképűen, és eltelve magától, hogy tud autót vezetni..bemutat mindenféle szuper meg kevésbé szuper autókat..idióta műsor keretében..és??? ettől már nagy csávó?? lófaxot...a műsor tök átlagos..felfújt semmi....autók..ennyi.
    és sajnos már nálunk is majmolják....ha megütött valakit..akkor elítélni..ki a faxnak képzeli magát a csóka? gyökér brit.
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2015.03.12. 10:35:02
  • TokraFan
    Most kezdjem sorolni a szart nem érő média gennyeket, akiket mindenki ismer és sok pénzük van? Te ezek szerint felnézel anettkára, győzikére, meg a fene tudja még milyen senkikre...
    Látom nálad is a siker/pénz páros pozicionál egy embert valahová...Ez persze a Te bajod, de ha megengeded, nekem más az értékrendem. Többre becsülök egy tudóst, mérnököt vagy kutatót, akiket se Te, se az átéag plebsz nem ismer, csak épp napi szinten használjátok a fejlesztéseiket, gyógyultok a gyógyszeerik által, és élvezitek a tudásuk gyümölcsét. Ellentétben ezzel a buzi ripaccsal aki semmire se jó azon kívül, hogy cirkuszol a nép azon részének, aki vele egy szinten áll...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.03.12. 01:01:56
  • Tetsuo
    LOL
  • Macropus Rufus
    :D
  • Macropus Rufus
    erre mondják, hogy gánc egál :) már ami a végeredményt illeti
  • NEXUS6
    Egyik médiageci üti a másik médiagecit. Ehhez képest bizonyos szempontból még az is egy gerinc, meg igazi hír, amit a srác az Éjjeli féregben csinál.
    :)

Azt nem értem, hogy Vályi Pista miért van oda ezért az arcért, amikor ő klasszissal jobb nála, természetesen tahó a jó értelemben, Clarkson meg egy kicsit modorosan vagánykodó angol öregember, semmi több. Vályi Pista be se kerülne a hírekbe ha osztana néhány tockost, meg kokit, mert belőle nemhogy kinézi, de elvárja az ember.
    XD
  • NEXUS6
    "öregem azt mondta mindíg, hogy az erőszak a buta ember végső menedéke."

Vagy a gyengéké, amúgy Salvor Hardin mondta ;)
  • Rev Hard
    Nem tudom hol kezdődik számodra a "valaki" fogalma, végül is "csak" a világ egyik leghíresebb autós műsorát vezeti, vezette, mindenki ismeri. Lehet hogy ő mégiscsak tud valamit amit te nem ?
  • Sir Quno Jedi
    Namost ezt én nem értem. Én személy szerint páratlan napokon a munkatársaimat szoktam megütni, párosokon a főnökeimet és minden harmadik napon a portásokat, mert addigra elfáradok. ÉS eddig minden mindig jól ment?! Szerintem ti tévedtek, vagy NSA ügynökök vagytok-e!
  • Macropus Rufus
    öregem azt mondta mindíg, hogy az erőszak a buta ember végső menedéke. Persze néha nincs más megoldás, de egy kaja miatt?????
    (én is vertem már hülyére embert, de az ennél jóval komolyabb sérelem volt. Nem vagyok rá büszke, de egy kajáért soha nem ütnék meg senkit.) Ez már oviban is a közröhely tárgyává tette volna az arcot. Ez kb. egy 5 éve szintje.
    Elküldöm a csávot a picsába és rendelek valami kaját magamnak oszt basszák meg. Azzal, hogy megütötte nem ért el semmit, sőt.
    Azt tudni kell, hogy egy ilyen műsort a szponzorok tartanak életbe és nem más. Ha nincs pl. kocsi amit mutogathat akkor srácnak ennyi volt.
    Elég ha a műsorában nem akar senki reklámidőt fizetni, és máris pontossan nulla a srác piaci értéke.

De mondom: egy kajáért ütni? És mi van akkor ha komolyabb a szitu? Elüti egy tesztautóval?
  • Macropus Rufus
    mivel a BBC-nél történt valószínűleg más hírforrásod nem is lesz. Mindenki tőle veszi át a hírt. De ugye a rossz hír - állítólag - jóval gyorsabban terjed mint a jó hír (valami marketing rizsa, de lehet benne valami.) Keressél rá arra, hogy megütötte az ipsét.
    A google 3.7millió találatot dobot ki.
    Még a csóka wiki adatlapján is ott van már az eset.
    "In March 2015 Clarkson was suspended by the BBC from Top Gear following a "fracas" with one of the show's producers.[127] The BBC announced that the next episode of the show would not be broadcast on Sunday 15 March.[127] It was later announced through the BBC's website that the network would likely drop the remaining two episodes of the series as well in the wake of the incident, which allegedly involved Clarkson punching producer Oisin Tymon.[128] Clarkson's contract with the BBC expires at the the end of March, with a three-year renewal not yet signed"

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Clarkson

"Clarkson suspended by BBC after allegedly throwing a punch at producer"
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2988412/Top-Gear-s-Jeremy-Clarkson-suspended-BBC-fracas-producer.html

• Tetsuo
    :-D Ha éhes vagyok, én is bepöccenek.
    Ezt a figurát nem ismerem, de a hype ami körülötte van, már alapból gyanús. A műsoraiba belepillantva teljesen gáz, ócska. A fickó meg egy ripacs benyomását kelti, ráadásul angol...
    A modern, trendi de beteg, negatív kultúrszennyet - vagyis az angolszász kultúrát - betiltanám egész Európában, a lófejűeket pedig ki-. ;-)
    Nincs még egy olyan debil nép, mint az angol és még ők idiótáznak másokat...
  • arty
    Amilyen frusztrált idióta benyomását kelti, gyanus h általában alulmaradhattott :D
  • BrockSamson
    Altalanos velemeny a neten, hogy az angol Top Gear es Clarkson is zsenialis. Sajnos az autozas nem az en vilagom, de nekem mindig is inkabb egy sznob parasztnak jott le, es soha nem tudott szorakoztatni akarmennyire probalkoztam megkedvelni.

Ez az en szemelyes tragediam, raadasul az internet szabalyai (es a Totalcar cikk) szerint, ha nem szeretem, akkor csak nem ertem es hulye vagyok, szoval maradjunk ennyiben. :D
  • Narxis
    Nyilván az a megoldás, hogy egyből ütsz... jó sok verekedésben lehetett akkor már részed.
  • TokraFan
    Ezt a cikket -fogalmazása alapján-, pont akkora suttyó írta, mint amilyen az imádott bálványa!
  • TokraFan
    "Clarkson mar csak ilyen, es ezert szeretjuk ezt a musort:)"

Igen? Te ezért szereted? Csak a magad nevében! Én úgy basznám pofán az ilyen senkiházi 8 elemit sem végzett celeb suttyókat, hogy a vasoszlop adná neki a másikat. Nem 10milliós szerződést, hanem kényszermunkát neki Szibériában...Nincs annál veszélyesebb, mint amikor egy ilyen tajparaszt sikerhez és pénzhez jut. Értelem és agy híján valakinek képzeli magát, de csak addig, amíg valaki jól be nem veri a képét. Kár, hogy az Argentínoknak nem sikerült agyba főbe verni ezt a szarházit!
  • AnuluWork #14
    Clarkson egy hülye, há' nem?! Nem
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.11. 18:36:16
  • Sequoyah
    Az index is ugyanonnan vette a hirt, mint o, szoval ez meg semmit nem jelent. egyelore egy hirforras van, ha jol tudom a BBC maga, es mindenki ezt adja tovabb.
  • Macropus Rufus
    az index.hu-n is ez van. Sztem még akár igaz is lehet.
    Nézd ha valaki olyan faszkalap, hogy egy H982FLK rendszámmal megy Argetínába forgatni, akkor ez is kitelik tőle.
    1982 - Falkland és csodálkozik, hogy majdnem agyonverték őket.
  • Sequoyah
    Clarkson mar csak ilyen, es ezert szeretjuk ezt a musort:)
    De azert vannak hatarok... Kivancsi vagyok mivel lepte ezt at.
  • Ender Wiggin #10
    a szerződése épp most járt le, micsoda véletlen. az ITV meg már 10 millió fontot ajánl, ha aláír hozzájuk. szerintem már rég meg akarta ütni a kis köcsőgöt...
  • kissssss
    erre a faszparasztra nem hogy egy műsort de még az utcasöprést se bíznám rá.
  • SirBubu
    hát, komolyan mondom, megáll az agyam. erről nem hallottam sehol se
  • Jackal
    Én is így hallottam. Ha a producer nem csak viccelődött, meg is érdemelte...
    Amúgy meg ingyenreklám a műsornak. Lehet nem is igaz csak hírkeltés.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.03.11. 12:53:41
  • fonak
    Megütötte ököllel (punch) a hírek szerint.
  • senki687
    Köztudott, hogy a jámbor kutyák elől sem vesszük el az ételt.
  • SirBubu
    ne már, ez most komoly, vagy csak most találtad ki?
  • Sir Quno Jedi
    Ilyené én is kiütöttem volna a szukafattyát. Manapság a producerek má assziszik mindent lehet!?
  • Cat #2
    "A Telegraph úgy tudja, hogy Newcastle-ben forgatott a stáb, mikor a műsorvezető jelezte, hogy éhes, de a producer, Oisin Tymon azt mondta neki, hogy addig nincs vacsora, amíg nem fejezik be, az aznapi forgatást. Erre állítólag Clarkson leütötte, a teljes stáb legnagyobb megdöbbenésére. Az incidenst hétfőn jelentette a producer, a BBC kedden lépett is az ügyben, de egyelőre hivatalosan nem kommentálta az esetet."
  • Narxis
    Ez is egy idióta belterjes brit, jól fejbe kéne baszni párszor hogy tudja hol a helye.