A magyarok az utolsók között láthatják a Bosszóállók 2-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis erről a filmről az állt bennem össze mások véleménye alapján, hogy lényegében egy szar, és csak a látványvilág ér benne valamit. és hát pont ezért meg is várom, amíg lesz belőle normális verzió
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ja, meg az ufókról is
elmentem moziba a "Fury"-ra, aztán úgy megbántam, hogy moziban néztem meg, mint a kutya, amelyik 12-t kölykezett, mert szerintem akkora szar film
"A Wall Street farkasai": na erre nem mentem el, de jobb is , mert nekem kegyetlenül nem jött be. a büdös életben többet nem nézem meg, semmilyen minőségben
"Dumb és Dumber kettyó": fönn volt kamerásban (meg gondolom van is még), elkezdtem nézni, aztán 15-20 percnél rájöttem, hogy ez engem durvára nem érdekel. azóta se fejeztem be, és amikor elkezdtem, az karácsonykor volt
"Amerikai mesterlövész": ez asszem nem is kamerás verzió volt, hanem valami promo-verzió másolata (szal a képminőség elfogadható volt). ez a film például tetszett. még így is. mármint hogy még angolul se találtam hozzá megfelelő minőségű feliratot, magyarul meg főleg, de a képminőség elég volt, az angoltudásom meg elég volt a film számomra évezhető megnézéséhez
"A holnap határa": hát ezt bizony durván kamerásban néztem meg, és szar is volt így. de miután megnéztem, már késő volt. azért így is élvezhető volt, főleg, mert tetszett maga a film
de például:
- nem néztem meg még mindig a "The Expendables" uccsó részét, mert olyan rossz a véleményem a szériáról, hogy nem pazarlom rá az időt
- nem bírtam még magam rávenni, hogy végignézzem a Riddick mittudoménmit. elkezdtem, hónapokkal ezelőtt, de úgy befárasztott az a tömény baromság, ami fél órán keresztül zajlott benne (ilyen szar kis állattal ökörködött V.D.), hogy ki is kapcsoltam
de még sorolhatnám
DE KI A FASZOM TÖLTI LE?! Ki az, akit nem zavar egy filmnél az az apróság, hogy nézhetetlenül fos minőségű? Komolyan, a nyolcvanas években 50szer megnézett VHS minőséget hozza egy-egy ilyen kamerás fostaliga kép és hangminőség szintjén, plusz ahhoz képest extraként belógó fejekkel, röhögéssel, fingással-böfögéssel.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
persze ez félig sem biztos. meg miként is lehetne azonos mércét használni egy szuperhősös meg egy terminátoros film között, avagy a villamos hosszabb-e, mint amilyen sárga?
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
a marvel fosért rögtön....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Erre való a fórum.
Hogy ez másnak (pl. a websitenak) egész más okból jó, az engem nem riaszt, sőt 😊
Én nem a filmhez szóltam hozzá, hanem a cikkhez. Te nem a filmhez, és nem a cikkhez szóltál hozzá, hanem egy hozzászóláshoz. Van ennél még lejjebb? 😊
Egy film magyar bemutatójának a dátuma mindig is hír volt. Ez komolyan meglep?
"Arról nem is beszélve, hogy ezt még véletlenül sem nézném meg."
A netes lapok az ilyen olvasókat imádják. Nem is érdekli a film, de fogyasztja becsületesen a róla szóló híreket.
Így is, úgy se megyek előre, majd ráérek pár héttel később, amikor már lesz is hely...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Van, hogy direkt várok pár hetet az olyan filmnél, amit nagyon moziban néznék meg, és tényleg kimondottan érdekel, hogy lehetőleg már ne tömegnyomor teremben kelljen ülnöm.
(Arról nem is beszélve, hogy ezt még véletlenül sem nézném meg. De szerintem egy jó filmnél is tök mindegy.)
Utoljára szerkesztette: Nos, 2015.03.07. 09:02:48
Amúgy kb én fél-1 évvel a premier után nézek minden filmet, mert addigra van szinkronos dvdrip 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.06. 23:01:17
A mohának mindig a déli oldala fás!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson