Új köntösben tér vissza a Nokia 1100

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Ez 100%-ban rendes bolt, vagy csak egy kamu webshop áfacsalt telefonokkal? Sok ilyen van, azok árai nem is lehetnek mérvadók. Egyébként ezért pénzt nem adnék. A hardver kevés lenne 5 colon, ezért egy 4 colos felbontásával rendelkezik, nem értem, a belépő szintre minek ekkora kijelző, ha nincs kihasználva.

Zombee
A WP-s Lumia sorozat után ez az új "Nokia" nagyon kókler. A szoftver egy dolog, de a MediaTek SoC sok jót nem sejtet.

Ryder159
Lumia 535 telenornál 30k

Így már stimmel, és ez esetben igazad is van.
De szerintem 1-2 éven belül a Nokia vissza fog térni a telefont és a tablet piacra is, androiddal. Lehet, hogy gyártani nem fognak, de majd úgy csinálják, mint az Apple. Ők tervezik a készüléket (mert az N1-et elvileg nem ők tervezték, tényleg csak a nevüket adták hozzá), és majd legyártatják valami bérgyártóval. Aztán ha bejön nekik a dolog, és lesz piaci kereslet a termékeikre, hosszabb távon (5év) azt is el tudom képzelni, hogy újra vesznek saját gyártósorokat. Bár nem biztos, hogy (annyira) megéri, a saját gyártósor. Az olcsó kínai (sőt vietnámi) munkaerővel nem nagyon lehet versenyezni. A távol keleten meg miért is húznának fel gyárat, ha a bérgyártók minimális plusz felárral összeraknak bármit.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.03.06. 18:19:32
Akarom mondani az N1.

Nokiának szépen össze kellene állni a Jollával és újra telefont dobni a piacra. Egy kis meego alapú stabil, megbízható készüléket. Sok hulladék droidtól meg meg lehetne válni. A jövő úgyis a gesture alapú OS felé mutat.
bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Tudomásom szerint a Nokia, csak bérbe adta a nevét egy kínai gyártónak, és ők dobták piacra a Nokai 1100-et" - Te mégis miről beszélsz? Nincs is piacon ilyen termék. A cikket elolvastad?
Van egy csomó, ne viccelj. Lumiák, Gigabyte-ok, Allview-k, KrugerMantzok, ZTE-k, Lenovok, Phillipsek. Nem tudom, hogy jó telók-e, de 1024 MB RAM van bennük.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Microsoft Lumia 435 - 24E Ft.

Tudomásom szerint a Nokia, csak bérbe adta a nevét egy kínai gyártónak, és ők dobták piacra a Nokai 1100-et. A Nokiának nincsenek meg a kellő erőforrásai, hogy saját hardvert tudjon gyártani, hiszen ezek a részlegek és gyártósorok, már az MS égisze alatt vannak, tehát marad a licencelés, hátha csurran-cseppen belőle valamekkora bevétel.

Mutass egy 30ezres telefont 1 giga rammal. (Legolcsóbb amit találtam a Huawei Ascend g630, 40ért.)

Ez kamu. 512Mb RAM-mal biztos nem fok a Nokia telefont kiadni. Ma már belépő szinten is alap-alap dolog az 1 Giga. Már a 30 rugós telefonokat sem adják ki 1 gigánál kevesebb RAM-mal.
Ha ezt a telefont a Nokia megpróbálná kiadni, akkorát bukna, mint a MIR űrállomás, mikor belépett a légkörbe.
2016-ban 512 RAM. Ha-ha, az egész iparág, sőt az elég világ rajtuk röhögne, és a Nokia név örökre egybeforrna a "szánalmasan-gagyi" fogalmával. Ezt biztos nem lépik meg. Szvsz csak tesztelnek valamit, vagy hasonló akcióról lehet szó. Már ha egyáltalán van bármi igazságalapja a storynak, és nem csak valami netes kamu.