13
  • Zombee
    Ez 100%-ban rendes bolt, vagy csak egy kamu webshop áfacsalt telefonokkal? Sok ilyen van, azok árai nem is lehetnek mérvadók. Egyébként ezért pénzt nem adnék. A hardver kevés lenne 5 colon, ezért egy 4 colos felbontásával rendelkezik, nem értem, a belépő szintre minek ekkora kijelző, ha nincs kihasználva.
  • Zombee
    A WP-s Lumia sorozat után ez az új "Nokia" nagyon kókler. A szoftver egy dolog, de a MediaTek SoC sok jót nem sejtet.
  • Ryder159
    Lumia 535 telenornál 30k
  • CairoJack
    Így már stimmel, és ez esetben igazad is van.
    De szerintem 1-2 éven belül a Nokia vissza fog térni a telefont és a tablet piacra is, androiddal. Lehet, hogy gyártani nem fognak, de majd úgy csinálják, mint az Apple. Ők tervezik a készüléket (mert az N1-et elvileg nem ők tervezték, tényleg csak a nevüket adták hozzá), és majd legyártatják valami bérgyártóval. Aztán ha bejön nekik a dolog, és lesz piaci kereslet a termékeikre, hosszabb távon (5év) azt is el tudom képzelni, hogy újra vesznek saját gyártósorokat. Bár nem biztos, hogy (annyira) megéri, a saját gyártósor. Az olcsó kínai (sőt vietnámi) munkaerővel nem nagyon lehet versenyezni. A távol keleten meg miért is húznának fel gyárat, ha a bérgyártók minimális plusz felárral összeraknak bármit.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.03.06. 18:19:32
  • Major
    Akarom mondani az N1.
  • Gauge
    Nokiának szépen össze kellene állni a Jollával és újra telefont dobni a piacra. Egy kis meego alapú stabil, megbízható készüléket. Sok hulladék droidtól meg meg lehetne válni. A jövő úgyis a gesture alapú OS felé mutat.
  • bakkerman
    5 inch IPS,4 mag,1 giga ram,34.990
  • CairoJack
    "Tudomásom szerint a Nokia, csak bérbe adta a nevét egy kínai gyártónak, és ők dobták piacra a Nokai 1100-et" - Te mégis miről beszélsz? Nincs is piacon ilyen termék. A cikket elolvastad?
  • Ender Wiggin #5
    Van egy csomó, ne viccelj. Lumiák, Gigabyte-ok, Allview-k, KrugerMantzok, ZTE-k, Lenovok, Phillipsek. Nem tudom, hogy jó telók-e, de 1024 MB RAM van bennük.
  • Major
    Microsoft Lumia 435 - 24E Ft.
  • Major
    Tudomásom szerint a Nokia, csak bérbe adta a nevét egy kínai gyártónak, és ők dobták piacra a Nokai 1100-et. A Nokiának nincsenek meg a kellő erőforrásai, hogy saját hardvert tudjon gyártani, hiszen ezek a részlegek és gyártósorok, már az MS égisze alatt vannak, tehát marad a licencelés, hátha csurran-cseppen belőle valamekkora bevétel.
  • Cat #2
    Mutass egy 30ezres telefont 1 giga rammal. (Legolcsóbb amit találtam a Huawei Ascend g630, 40ért.)
  • CairoJack
    Ez kamu. 512Mb RAM-mal biztos nem fok a Nokia telefont kiadni. Ma már belépő szinten is alap-alap dolog az 1 Giga. Már a 30 rugós telefonokat sem adják ki 1 gigánál kevesebb RAM-mal.
    Ha ezt a telefont a Nokia megpróbálná kiadni, akkorát bukna, mint a MIR űrállomás, mikor belépett a légkörbe.
    2016-ban 512 RAM. Ha-ha, az egész iparág, sőt az elég világ rajtuk röhögne, és a Nokia név örökre egybeforrna a "szánalmasan-gagyi" fogalmával. Ezt biztos nem lépik meg. Szvsz csak tesztelnek valamit, vagy hasonló akcióról lehet szó. Már ha egyáltalán van bármi igazságalapja a storynak, és nem csak valami netes kamu.