16
  • Renegade
    nem igazán stresszesek, egy DT mérő autó elég egyedien néz ki, mindig megbámulják (kábelek, antennák mindenfelé) + egy adott területen körözünk szép lassan, hogy alaposan körbemérjük a tornyot, még csak rendőrt sem hívnak ránk, bezzeg Belgiumban megbilincselve vittek minket a rendőrösre :D

egyszer állítottak meg minket pár hete, akkor is csak szonda, meg megkérdezték mi ez a sok antenna, azt pá.
  • Sequoyah
    A Franciak szerintem most nincsennek vicces kedvukben a legutobbi terrorcselekmenyek utan. Egy szep vilagban semmi baj nem lenne a dronokkal, de azert nelkuluk is eleg jol, es szabadon el lehet eldegelni.
  • sárkánylovag
    Az haggyán hogy a testedhez kötözöd a bombát, de análisan fel is rakhatsz egy kézigránátot és még az ellenőrzésen is átcsúszol :)))))
  • Renegade
    gondolom mindezt arra alapozod, hogy mostanában sokat voltál Párizsban és megannyiszor pórul jártál :)
  • lammaer
    Most akkor ha párizsban élek nem reptethetek drónt? Megveszem az amazonon azt nézegessem as zobában?

Azt még értem hogy mondjuk katonai objektumok meg atomerőművek fölött nem, de a verszáji kastély felett mi a baj?

Azt is értem hogy lehetnék terrorista aki bombákat reptetek párizs éjszakai egén, de ezzel az erővel autókkal se lehetne közlekedni mert lehet benne bomba, és gyalog se szabad az utcára menni mert a testemre is kötözhetek bombát.
  • ostoros
    Így van. Ráadásul már a TNT is messze elavult. Ha valakik képesek komolyabb ipari vagy méginkább katonai robbanó anyaghoz jutni, akkor ...banzáj... :(
  • barret
    Utána lehet nézni,hogy mit tud 2 kg TNT :D Az azért nem piskóta...
  • Archenemy
    Miért ne lehetne rajta bomba? Kézigránát negyed-fél kiló körül van, nem? Annyi meg elég.
    De nem csak ilyen lehet. Írta valaki régebben, hogy ha pl. radioaktív port szórnak szét az atomerőművek fölött, az is elég szemétség (mindenki azt hinné, hogy az erőmű miatt van sugárzás), ez nem tudom mennyire kivitelezhető, de nyilván nagyon sok lehetőség van még.
  • saxus
    Nem-e? Fél kilónyi robbanóanyag megszórva egy marék vasszöggel (egész kivan kb. 2 kg-ből, amit azért egy picit nagyobb drón simán elvisz) bereptetve egy nagyobb tömegbe elég szép sérüléseket tudna okozni...
  • item
    drón (rádió)zavarásról volt szó. Az EMP-t ne keverjük ide. célzottan úgy sem tudnád kilőni,mellette minden más elektronika is kifeküdne,ha ezt elsütik.
  • Narxis
    Akkor ki kell rá lőni egy nyomkövetőt vagy egyszerűen csak szétlőni.
  • SirBubu
    "Mitől esnének le ?"

sima ügy: EMP
  • Macropus Rufus
    Sztem hibás az a következtetés, hogy azért nem terroristák irányítják, mert ezekre nem lehet bombát rakni... És ha nem is ez a cél?
  • item
    Álmodozz csak.. :D Mitől esnének le ? A motorokat nem zavarja a rádiófreki max az irányítást nyomhatja el,de arra meg ott vannak a különböző FailSafe megoldások.
  • Tetsuo
    A torony fényeinek fotóit, videóit sem szabad csak úgy publikálni. A város legtöbb részén nem ajánlatos estefelé sétálgatni, de akár fényes nappal is kirabolhat, megölhet egy bevándorló-horda.
    A Szabadság vezeti a népet... de hova?
  • Narxis
    Készíteni kell egy drónzavarót a védett helyeken ami elérné, hogy ha arra a területre érnek akkor egyszerűen leesnek. Ennyi.