13
-
zetortraktor #13 Pedig olyan fasza, mint a Samba vagy A küzdők egy sokadik unalmas Neeson-akció biztos, hogy nem lesz. (Vagy a Fácángyilkosokat is említhetném, mert az mindet veri, de nem francia.) -
#12 Brutális mennyiségű francia film. Hát talán még a Liam Neeson film érdekel a többi erősen felejtős.
:( -
Serutekin #11 Hát én már sok filmet "ingyen" se nézek meg egyszerűen nem tudnak újat mutatni. Az hogy hogy beüljek egy sötét kockába 1000-1500 forintért és üljek egy helyben hát nem valami vonzó.... -
halaszlo #10 A brutális mindenit! :) Volt már olyan hónap, ami ne lett volna brutális? Vagy kegyetlen... mi szokott még lenni? -
#9 Jah értem, hogy nem rám mondtad, hanem... Oké. Csak tudod írásban néha elsikkad. -
#8 Szarkazmus... mindegy... -
#7 Fogalmam sincs mi a bajod, de ha elmondod, megtudjuk. -
cateran #6 Melyik resz nem klappol? Sci-fi? Pedig az...Lovolde? Pedig az..
Chappie-Sci-fi action-thriller
"In the near future, crime is patrolled by an oppressive mechanized police force. But now, the people are fighting back. When one police droid, Chappie, is stolen and given new programming, he becomes the first robot with the ability to think and feel for himself. As powerful, destructive forces start to see Chappie as a danger to mankind and order, they will stop at nothing to maintain the status quo and ensure that Chappie is the last of his kind." -
#5 Brutális mennyiségű? Vagy is be kell "rántanom" a seed szervert? muhaha -
#4 Ne nézz már utána, kommentelj te is vakon, okosakat. Úgy leszel menő :D -
#3 Chappie mindjárt scifi, mégha lövölde is.
https://www.youtube.com/watch?v=QHWbzrCJ4nE
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2015.03.03. 16:02:44 -
#2 Hát ... se sci-fi, se fantasy , csak lövölde... -
#1 Őszintén? A "fácángyilkosok" filmhez kirakott képtől is rosszul vagyok, ne rakjatok ki ilyen képeket a főoldalra :(
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.03.03. 15:09:05