Vezeték nélküli töltő kerülhet az IKEA bútoraiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért milyen édes ez a szabad piac, hogy egyik polcon az izzókat antiliberális módon kiszorított 80-85CRI-s kompaktszar lámpák vannak és mellettük az energiapocsékoló vezetéknélküli töltők vannak.
Én mondjuk olyan 5 méter sugarú körben mindent tölt töltővel nem szeretnék egy szobában lenni, ha nem muszáj... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és akkor majd így valahogy belemegy a delej a telóba?
nem is tudtam, hogy már itt jár a tudomány! ez már döfi, hiába, a 3. évezredben járunk már, vagy mi...
nem is tudtam, hogy már itt jár a tudomány! ez már döfi, hiába, a 3. évezredben járunk már, vagy mi...
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Le vannak maradva, a régebbi technológia olcsón elérhető kínai termékekben, lásd előttem szólók ...
A modern töltő rendszer meg 5 méter sugarú körben tölt MINDENT ami ott van.
Szóval egy olyan versenybe akarnak belelépni, ami eldől mielőtt elindulnának benne.
Persze van előnye egy asztalnak, amibe be van építve, olyanhoz képest biztos, amiben nincs. Na de próbálja meg az asztalt magával vinni egy másik helyre. 😄
A modern töltő rendszer meg 5 méter sugarú körben tölt MINDENT ami ott van.
Szóval egy olyan versenybe akarnak belelépni, ami eldől mielőtt elindulnának benne.
Persze van előnye egy asztalnak, amibe be van építve, olyanhoz képest biztos, amiben nincs. Na de próbálja meg az asztalt magával vinni egy másik helyre. 😄
Egy ilyen kütyü körülbelül 3000 ft ba kerül amit én tudok beszerezni kisker áron...vajon az IKEA ezt az újítását mennyiért fogja implementálni a bútorokba? 😊