Trine 3-4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A piramisgyujtes nagyon gaz, epp abbahagyhatnekom van miatta, pedig amugy jo lenne. Meg egy bibi, ami spoiler:
A varazslo tud repulni. Csak egy doboz kell ala (vagy barmi, amit mozgatni tud).
Levegobe kell ugrani, alamozgatni a dobozt, majd ugrani egyet rajta, stb. Ezt ismetelgetve
barhova el lehet jutni a palyakon.
A varazslo tud repulni. Csak egy doboz kell ala (vagy barmi, amit mozgatni tud).
Levegobe kell ugrani, alamozgatni a dobozt, majd ugrani egyet rajta, stb. Ezt ismetelgetve
barhova el lehet jutni a palyakon.
Ez mi már hogy az "egyszemélyes" mellékküldetéseket ha elrontod, az egész pályát előről kell kezeni, a végigvitelük nélkül meg nem lehet továbbvinni a játékot?
Ilyen szép példát régen látthattunk arra, hogy egy játéktervezői döntés tönretesz egy amúgy kiváló minőségű játékot.
Ilyen szép példát régen látthattunk arra, hogy egy játéktervezői döntés tönretesz egy amúgy kiváló minőségű játékot.
Ez amúgy ugye csak vicc, hogy piramisokat kell gyűjtögetni ahhoz ,hogy tovább engedjen a köv pályára? Előző két rész meg van steamen, de ez ez mi ez? Eleve már az irányítás is elég érdekes ezzel a félig oldalnézetes, félig TPS dologgal, történetmesélést teljesen megöli ez a pálya végi feloldásra szolgáló térképesdi és a gyűjtögetés. Persze így is ki lehet tolni a játékidőt, csak nem éppen szép húzás, pláne, hogy ahogy olvasom az értékeléseket, még így is igen rövidnek mondható.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Trine megint elküldte a konkurenciát hangyát szedni.
meglepett,hogy a launcherben 32bit 64bit között lehet állítani...normálon vagyok 1680ban,csak épp belenéztem,de nem aadt,igaz én sose nézek fps számokat,csa szemmértékre mondom..
és persze még mindig a csotrogány 4890el vagyok 😊
és persze még mindig a csotrogány 4890el vagyok 😊
Kell is neki gép a maxhoz az biztos.
Feltoltam maxra 8-12 fps. Textúrákat very Highon hagyva az élsimitásos részt HIGH-ig vissza kellett vennem így már éppen hogy megy 26 fps környékén.
Feltoltam maxra 8-12 fps. Textúrákat very Highon hagyva az élsimitásos részt HIGH-ig vissza kellett vennem így már éppen hogy megy 26 fps környékén.
már meg is jött és gyönyörűen néz ki 😊
tök jól használják a kameraállásokat
GDC 2015: Bemutatkozik a Trine 3
A Frozenbyte csapata egy hangulatos kedvcsináló kíséretében jelentette be, hogy az eddig hétmillió példányban értékesített Trine-sorozat hamarosan új taggal bővül. A Trine 3: The Artifacts of Power még az idén megjelenik.
Valamikor az idei esztendő során mutatkozik be a Trine 3: The Artifacts of Power, ami a Frozenbyte jelentése szerint PC mellett Xboxra és PlayStationre fog megjelenni. Hogy pontosan mely gépekre, egyelőre rejtély, de nagy eséllyel PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
A harmadik részben visszatér a három korábbi, egyedi képességekkel felruházott hős, a lovag, a varázsló és a tolvaj, akikkel ezúttal is különböző, fizikára épülő fejtörőket kell majd megoldanunk. Ismét lesz kooperatív mód, s úgy tűnik, a grafika ezúttal teljesen 3D-s lesz.
Info: Gamekapocs
A Frozenbyte csapata egy hangulatos kedvcsináló kíséretében jelentette be, hogy az eddig hétmillió példányban értékesített Trine-sorozat hamarosan új taggal bővül. A Trine 3: The Artifacts of Power még az idén megjelenik.
Valamikor az idei esztendő során mutatkozik be a Trine 3: The Artifacts of Power, ami a Frozenbyte jelentése szerint PC mellett Xboxra és PlayStationre fog megjelenni. Hogy pontosan mely gépekre, egyelőre rejtély, de nagy eséllyel PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
A harmadik részben visszatér a három korábbi, egyedi képességekkel felruházott hős, a lovag, a varázsló és a tolvaj, akikkel ezúttal is különböző, fizikára épülő fejtörőket kell majd megoldanunk. Ismét lesz kooperatív mód, s úgy tűnik, a grafika ezúttal teljesen 3D-s lesz.
Info: Gamekapocs