Will Smith-t leírta a közönség?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én soha nem tartottam nagy színésznek a szerepei 80%-ban ezt a nagyon menő feka srácot adja elő aki mindig minden körülmény közt über cool.
Akkor ideje pótolni 😊

Ha szereted a klaszikus akciofilmeket (latvany, izgalom, robbanasok, jo beszolasok), akkor nezd meg, szerintem Michael Bay egy jol sikerult filmje ez.
Mai szemmel kicsit mar mar ez is regi egyebkent, 2000-es evek feelingje, ami mar 10 ev😊 Epp a hetvegen neztem ujra, es elveztem.

MerlinW
Nem Will-t kell leírni, hanem a filmkészítőket. Oké, jó esetben Will választja a forgatókönyvet, amit elvállal, de ő sem lát a jövőbe, hogyan cseszi el a rendező, stáb, az ígéretesnek tűnő anyagot. Amit tud kihoz a filmekből színészileg, de ha korlátok közé van szorítva, nem lehet mit tenni. Oké,ő a film "arca", őt kell leírni, nem szeretni, de alapvetően - szerintem - nem ő a hibás. Oké, a fiát reklámozni próbáló sci-fi (címére sem emlékszem), az ő hibája volt, de abban nem is ő volt a főszereplő, ott csak marketinges szerepet játszott😊

[merlinw.org]

molnibalage83
Nem láttam soha, annyira nem mozgatott meg. Az első is csak a '90-es évek feelingje miatt nézhető, de kb. ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A BB1 nagyjabol az elso mozija volt, ahhoz kepest eleg korrekt film, akciokent kozel A kategorias.
Egyebkent IMDB-n ott szerepel a neve mellett a BB3 is mar, szoval lehet nem kell sokat imadkoznunk erte😊

A Bad Boys 2 viszont igen nagy pukkanás lett és szerintem abszolút nem lenne öreg egy 3. részhez. Sőt én MiB4-nek is örülnék mert tetszett mind a 3 része.

bagger vance, a vadiúj vadnyugat, a közellenség. a legjobbak. de nem kell folytatás.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEOreg3
én egy Hancock 2-nek is örülnék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akyyy
Legenda vagyok folytatást, meg miért nem szerepel a függetlenség napja 2-ben.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

molnibalage83
Kicsit öreg lenne már hozzá. A BB1 sem volt anno egy túl nagy pukkanás, nemhogy mai szemmel nézve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Csináljon egy Bad Boys 3-at és megint érdekes lesz.

Nem csodálom, mind a sztori, mind a trailer érdektelen.